İkinci Evlilikte Çocuklarımın Maddi İhtiyaçları Sorunsalı

oyuncu anneyi cok eskiden takip.ederdim sonra biraktim. 3 cocugun babalari mi vefat etti. 2. evliligi ne zaman yapti..hic duymamistim sasirdim
Biliyorum onu.. ama sadece 1,5 yil evli kalmislar. Ha daha uzunda iyi olabilirdi o ayri. Bakin ben imkansiz demiyorum hatta denenebilir bile belki ama.. maddi yonden beklentili olmak cok baska bise

oyuncu anneyi cok eskiden takip.ederdim sonra biraktim. 3 cocugun babalari mi vefat etti. 2. evliligi ne zaman yapti..hic duymamistim sasirdim
Hayir cocuklarinin babasindan ayrilmisti daha sonra ikinci evliligini yapti. Cocuklari ikinci esi ve kendisi cok mutluydular. Cok guzel bir ask yakalamislardi. Ama kader iste yeni evlenmislerken esi nedim arda beyfendi kalp.krizi gecirdi oldu. Gunlerce onla beraber takipcileride kahrolduk.

ben 2014 -2015 yillarinda takip etmistim sanirim. sonra butun sosyal annelere bir tepkim oldu kendimce biraktim takip etmiyordum. sanirim ben takip ederken 3 cocugunun babasiyla evliydi. sasirdim cunku hic duymamistim

ben 2014 -2015 yillarinda takip etmistim sanirim. sonra butun sosyal annelere bir tepkim oldu kendimce biraktim takip etmiyordum. sanirim ben takip ederken 3 cocugunun babasiyla evliydi. sasirdim cunku hic duymamistim
Ben kendisini bi ayri seviyorum. Esinden ayrilinca da cok sasirmistim tekrar evlendigini duyunca da. Ama gorundugu kadariyla esi ve cocuklari inanilmaz iyi anlasiyordu. Kendisi de cok asikti. Esi öldüğünde paylasitigi yazilari bana cok dokundu gunlerce uyuyamadim diyebilirim. Hayat bazen insani ayni yerden farkli sekilde siniyor iste

Biliyorum iste bende onu demek istedim.. cogu evlilik ilk bi kac sene pembedir. Allah bilir tabii yasasaydi nasil olacagini
Pardon ben yanlis anlamisim. Orasi tabi oyle. Malesef hayat acimasiz bizde durumlara cok olumlu bakamiyoruz kadinlar olarak. Cok az da olsa iyi ornekler de var ama. Umarim iyi olur konu sahibi icin

Pardon ben yanlis anlamisim. Orasi tabi oyle. Malesef hayat acimasiz bizde durumlara cok olumlu bakamiyoruz kadinlar olarak. Cok az da olsa iyi ornekler de var ama. Umarim iyi olur konu sahibi icin
Haksiz sayilmayiz olumsuz olmakta.. coguberkek somurme maddi manevi kullanma derdinde artik.

Peki eski esinden neden ayrilmisti?

Orasini bende bilmiyorum inanin. Ayrildiginida soyadini degistirince farkettim hatta.
Malesef dunyamiz da kadin olmak cok zor
Aynen ole.. 2. Bahar olur olursada cok guzel olur ama.. isin dogrusu 10 yillik evliyim.. ben yasadiklarimdan gorduklerimden duyduklarimdan dolayi.. bence mutlu evlilik pek yoktur. Insanlar cok guzel kamufle ediyo kendilerini. Bi zaman sonra sartlar ve cikarlar araya giriyo. Hic birseyde instada sanalda gordugumuz gibi degil. Bizim kulturumuzde evlilik zor kadin olma extra zor

Iki insanin ayni dogruda bulusabilmesi gercekten cok zor. Evliligi yurutmek buyuk basari bu yuzden. Siz benden daha tecrubelisiniz evlilik hususunda soyledikleriniz de haklisiniz elbette. Insan iyi seyler oldigunu da duymak istiyor iste

Iki insanin ayni dogruda bulusabilmesi gercekten cok zor. Evliligi yurutmek buyuk basari bu yuzden. Siz benden daha tecrubelisiniz evlilik hususunda soyledikleriniz de haklisiniz elbette. Insan iyi seyler oldigunu da duymak istiyor iste
Iste basta bazen ayni dogruda oldugunda oluyo ya da ole saniyosun. Ya da insan degisiyo bundan kaynaklaniyor. Vallahi ben evliligi cok baska anlamisim ya da gercekten gununuz evlilikleri degisik

Bence hemen iş bulun çalışın .konunuzu okuduğumda aklıma “manav tezgahın önüne iyi malı, arkasına kötü malı koyarmış “ atasözü geldi. Kimseyi aynı çatı altına girmeden tanıyamazsınız. Ayriyettende “AŞK ,;bakırı ALTIN,demiri GÜMÜŞ gösterirmiş”

Kesinlikle çalışmalısın. Adam akademisyenmiş. Senin bulunduğun şehire gelemez mi?

Canim normalde cocuklarin babasi vefat v.etmis olsa tamam deriz yeni evlendiğin adam yardim etsin edecek tabi falan ama haklison oz babaları rahat rahat soeumluluk almazken elin adami niye baksin. Ikincisi ise ilerde sorun olabilie canim melekte olsa kavga esnansinda senin çocuklarına bakiyorum deyip sizi kırabilir.gercekten zor bi durum.benim sizin durumunuzda olan bi komsum vardi diget babadan olan kızına gizlice alırdı bazi seyleri nafakasini aldigi halde Allah yardimcin olsun zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…