Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Canim 6 ayda super almissin. Benim 6..ayim bitti 12 kg aldim. Dr yavas biraz dedi =))) napiyim bilemedim. . Simdide reflu basladi zaten mide yanmam.coookk fenaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 25+4 teyim reflu var cokk fenaa.. burnumda alev cikartiyorum nerdeyseeeee =(

evet canim istersen calisiyosun tabi ama ayrilcam dersen de on hafya onceden ayrilabiliosun. ben o gunu iple cekiyorum biz uykuyu cok seviyoruz :))) 1 mayisi bile uyuma sansi olarak goruyoruz. toplam 18 8 haftasi da dogum sonrasi ucretlisi cnm.

hehe aynen bende çok uykucuyumdur önceden de böyleydim iyice arttı...
bakalım ben dayanabildiğim kadar dayanıcam..sonrasında bebişlerle evde olmak daha güzel olur diye düşünüyorum
birde öncesinde alabilirsem rapor alırım..çünkü sonrasında rapor almak zor...

Hayırlısı olsun canimmm.. her türlü cevabi verebiliriz =))

canımcım gözün aydın senin yarıdan coğu gitmiş darısı bizlere. sana bişe sorcam bu 13. haftada başladı diyebilirim şuan azalarak devam etmekte. böle idrara sıkışınca aşırı ağrı. kalkıp otururken azap yani ya ayakta dur diyor bebişler ya da yat otur. ama oturup kalkma diyorlar gece sağa sola dönerken agrı. ilk başladığında alt karında çok baskısı vardı hala var ama en azından artık idrara çıkınca daha rahat veriyor ağrı.ilk öyle olunca idrar yolu enfeksiyonu sanıp ilaç bile başladık ama sonuçlar temiz çıkınca bıraktık. :26:

cano sen hangi şehirdesin ben şuan bile heyet raporu almak istiyorum ama kendi drum hayatta vermez çalış diyor nasıl alcam yaa

cano sen hangi şehirdesin ben şuan bile heyet raporu almak istiyorum ama kendi drum hayatta vermez çalış diyor nasıl alcam yaa

ben karadenizdeyim canım..
valla ben doktora daha rapor muhabbeti açmadım..
ama ihtiyacım olan hiç bir zaman rapor alamadığım için hep gıcık doktorlara denk geldiğim için bilemiyorum tabi...

ben karadenizdeyim canım..
valla ben doktora daha rapor muhabbeti açmadım..
ama ihtiyacım olan hiç bir zaman rapor alamadığım için hep gıcık doktorlara denk geldiğim için bilemiyorum tabi...

aynen ben de ararım tararım nerde rapor vermekten çekinen ,cebinden çıkıyormuş gibi davranan dr varsa ona çatarım

aynen ben de ararım tararım nerde rapor vermekten çekinen ,cebinden çıkıyormuş gibi davranan dr varsa ona çatarım

hahah aynen yaaa 5.-6. haftamda kasık ağrımdan kıvranıyordum sürekli gittiğim bir doktor vardı bayan, dedim ki sürekli dışarıda işim oluyor mühendisim bir kaç gün rapor verebilir misiniz..bana dedi ki etik değil durduk yere rapor vermek...bir de özele gidiyorum...bende dedim şimdi alamıycam da ne zaman alıcam..daha da ona gitmedim...

kamuda mı yapıosun cnm mesleğini. Ben bide teknikerim sağlık alanında gerçi bizim kağıt kalem işi. yok anacım ne oluosa bu dr.lar rapor dedim mi saçları diken diken dikeliyor benim kanamam olmuştu hastaneye yatmıştım 2 gün de öyle bi 10 gün lütfedip verdiler. neyse aman iyi olalım da.. demi az kaldı izine sayılır.3 ay

evet canım kamudayım...
ya bizde millet gezmeye gitmek için rapor alıyor ben anlamıyorum biz ihtiyacımız olduğunda alamıyoruz çok sinir bozucu gerçekten
öyle aynen sağlıklı olalım da çok şükür...

cnm senin tedavi sonucu mu yoksa doğal mı_? bide tek yum.ikizi mi çift yum.ikizi mi_?

doğal yoldan canım sanırım tek yumurta tek kesedeler dedi...ctsi tekrar randevum var o zaman belli olur herhalde..
senin???

benimki aşılama cnm. yumurtalarım kontrolsüz çoğaldı 3 tane ttuttu. 12. haftada 1 tanesinin büyümesi durduruldu. hepsi ayrı kesedeler demişti dr.
o zaman seninkiler çok benzicek birbirlerine

benimki aşılama cnm. yumurtalarım kontrolsüz çoğaldı 3 tane ttuttu. 12. haftada 1 tanesinin büyümesi durduruldu. hepsi ayrı kesedeler demişti dr.
o zaman seninkiler çok benzicek birbirlerine

evet sanırım öyle olucak inşallah sağlıklı olsunlardaaa

Özur dilerim hamile değilim ama bu konuda size birşeler sormak istiyorum .ben nevin bulgarıstandanım 6 aydır da evliyim ama ben artık cocuk ıstıyorum .
Gunlerdır ruyamda ıkız cocuk goruyorum ve farklı gunlerde farklı ınsanlar hem ınş ikiziniz olur dio bir işaret mi ya da ben cok istiyorum ondan mı acaba . Bu arada ıns kolay dogumunuz ve saglıklı bebişleriniz olur

Allah gönlüne göre versin ,hayırlısını dile. 2 iz her zaman risklidir. o yüzden hayırlısını dile canım. inşallah rabbim hakkında hayırlı olanı verir.

Evet bende oyle biliyorum. . 30. Haftaya kadar calisiliyor sonra calisilabilir raporu aliniyo 5 hafta icin ama kimse çalışmıyor o zaman diliminde diye biliyorum.

Bugün SGK'yı aradım ben izin olayını netleştirebilmek adına.
Telefona çıkan amca konuşmaya mecali yok gibiydi ama söylediklerinden anladıklarım şöyle

30.hafta yasal izin süremiz başlıyor. 30.haftada gidip doktordan çalışabilir raporu alabiliyoruz.
Çalışabilir raporunu kaç haftaya kadar alabiliriz dedim doğuma 3 hafta kalana kadar dedi.
Yani gebelik 40 hafta kabul edildiğinden 37.haftaya kadar alınabilir.
Çoğul gebeliklerde bunun 35 hafta olduğunu düşünüyordum ben ama telefonu hemen kapattı soramadım
Siz de bir arayın karşılaştıralım

Canim 6 ayda super almissin. Benim 6..ayim bitti 12 kg aldim. Dr yavas biraz dedi =))) napiyim bilemedim. . Simdide reflu basladi zaten mide yanmam.coookk fenaa

Amanın frenle biraz canım ya:)
İnşallah şu 2,5 ayda da daha almayız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…