Amin canım inşallah hepimiz alırız.Benimkiler çift yumurta ikizi.
Ben geçen pazartesi girdim. Başka bir doktora gitmiştim memleketteydim o zaman.Geç kalmışsın 18. haftanda felan girmen lazımdı dedi bana.
Şimdi tam olarak anlayamam dedi. Moralim bozuldu.Gördüğü kadarıyla bir sıkıntı yokmuş.Siz de hangi haftanızda gitmeniz gerktiğini iyice öğrenin gitmediyseniz henüz.Burdakiler ayrı ordaki dr ayrı konuştu bana.
Merhaba ben de 67 ile hamile kaldım,bugün 6 ayım bitti çok şükür 72 kilodayım.
Ama tatlıya çok düştüm bu ara hızla 6 ayda aldığımdan daha fazla kilo alabilirim :)
evet canim istersen calisiyosun tabi ama ayrilcam dersen de on hafya onceden ayrilabiliosun. ben o gunu iple cekiyorum biz uykuyu cok seviyoruz :))) 1 mayisi bile uyuma sansi olarak goruyoruz. toplam 18 8 haftasi da dogum sonrasi ucretlisi cnm.
Hayırlısı olsun canimmm.. her türlü cevabi verebiliriz =))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hehe aynen bende çok uykucuyumdur önceden de böyleydim iyice arttı...
bakalım ben dayanabildiğim kadar dayanıcam..sonrasında bebişlerle evde olmak daha güzel olur diye düşünüyorum
birde öncesinde alabilirsem rapor alırım..çünkü sonrasında rapor almak zor...
cano sen hangi şehirdesin ben şuan bile heyet raporu almak istiyorum ama kendi drum hayatta vermez çalış diyornasıl alcam yaa
ben karadenizdeyim canım..
valla ben doktora daha rapor muhabbeti açmadım..
ama ihtiyacım olan hiç bir zaman rapor alamadığım için hep gıcık doktorlara denk geldiğim için bilemiyorum tabi...
aynen ben de ararım tararım nerde rapor vermekten çekinen ,cebinden çıkıyormuş gibi davranan dr varsa ona çatarım
hahah aynen yaaa 5.-6. haftamda kasık ağrımdan kıvranıyordum sürekli gittiğim bir doktor vardı bayan, dedim ki sürekli dışarıda işim oluyor mühendisim bir kaç gün rapor verebilir misiniz..bana dedi ki etik değil durduk yere rapor vermek...bir de özele gidiyorum...bende dedim şimdi alamıycam da ne zaman alıcam..daha da ona gitmedim...
kamuda mı yapıosun cnm mesleğini. Ben bide teknikerim sağlık alanında gerçi bizim kağıt kalem işi. yok anacım ne oluosa bu dr.lar rapor dedim mi saçları diken diken dikeliyorbenim kanamam olmuştu hastaneye yatmıştım 2 gün de öyle bi 10 gün lütfedip verdiler. neyse aman iyi olalım da.. demi az kaldı izine sayılır.3 ay
evet canım kamudayım...
ya bizde millet gezmeye gitmek için rapor alıyor ben anlamıyorum biz ihtiyacımız olduğunda alamıyoruz çok sinir bozucu gerçekten
öyle aynen sağlıklı olalım da çok şükür...
cnm senin tedavi sonucu mu yoksa doğal mı_? bide tek yum.ikizi mi çift yum.ikizi mi_?
doğal yoldan canım sanırım tek yumurta tek kesedeler dedi...ctsi tekrar randevum var o zaman belli olur herhalde..
senin???
benimki aşılama cnm. yumurtalarım kontrolsüz çoğaldı 3 tane ttuttu. 12. haftada 1 tanesinin büyümesi durduruldu. hepsi ayrı kesedeler demişti dr.
o zaman seninkiler çok benzicek birbirlerine
evet sanırım öyle olucak inşallah sağlıklı olsunlardaaa
mis kokulu minik ayaklı yumuşak tenli şekerparelertüm bebekleri çoook seviyorum benn
Özur dilerim hamile değilim ama bu konuda size birşeler sormak istiyorum .ben nevin bulgarıstandanım 6 aydır da evliyim ama ben artık cocuk ıstıyorum .
Gunlerdır ruyamda ıkız cocuk goruyorum ve farklı gunlerde farklı ınsanlar hem ınş ikiziniz olur dio bir işaret mi ya da ben cok istiyorum ondan mı acaba . Bu arada ıns kolay dogumunuz ve saglıklı bebişleriniz olur
Allah gönlüne göre versin ,hayırlısını dile. 2 iz her zaman risklidir. o yüzden hayırlısını dile canım. inşallah rabbim hakkında hayırlı olanı verir.
haha bende tam tersi durumdayım ishal oldum yaa ee okadar eriği yiyince olacağı buydu
evet hapşırdığımda benimde kasıklarım acıyo...
doğum öncesi 10 hafta izin kamuda mı??
ben çoğul gebelikte toplamda 18 hafta izin onuda doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyosun diye biliyorum...
Evet bende oyle biliyorum. . 30. Haftaya kadar calisiliyor sonra calisilabilir raporu aliniyo 5 hafta icin ama kimse çalışmıyor o zaman diliminde diye biliyorum.
demek sen de calisiyosun. aaahh ahhh ben 3 haftadir izinliydim gitmiodum .. kismetse p.tesi tekrar baslicaz. ama en guzel tarafi ikiz olunca dogum oncesi izni 10 hafta veriolar yani bu da 6.5 uncu ayda hadi bize eyvallahhh... Allahim insallah o gunleri gostersin bizlere. kabizlik da cekiyorum. karin kaslarimi calistiran her hareket agri yapio. hapsirmak kahkaha atmak vs. demek boyle olmasi normal.
Canim 6 ayda super almissin. Benim 6..ayim bitti 12 kg aldim. Dr yavas biraz dedi =))) napiyim bilemedim. . Simdide reflu basladi zaten mide yanmam.coookk fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?