Heey herkes nerede? Biz 21 haftalık olduk :) Çok şükür 4'lü taramamız iyi geldiBugün tetanoz aşısı yapılacak Ama benim kafamı karıştran şeyler var, doktor hala tam olarak tek yumurta mı çift mi tam olarak söyleyemiyor, tek olduğunda bazı sorunların olması söz konusu olduğunu biliyorum ve biraz korkuyorum, aynı durumda olanlar var mı? Bi de sanırım çok kilo alıyorum yaa, şimdiden 10 kilo almışım, çok tedirginim, arkadaşlar lütfen aynı durumda olanlar varsa bilmek istiyorum
herkese selamlar.çok şükür herkesin güzel haberlerini okudukça mutlu oldum.yeni katılanlar da var allah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebeişler nasip etsin.
ben de yavaş yavaş başladım hazırlıklara çünkü çok sıcaklara bırakmak istemiyorum.dikiş işlerini de çok ağırlaşmadan yapmak istiyorum.
önce kendime rahat kıyafetler hamilelikler aldım ve bazılarını da diktim.lohusa pijama-sabahlık aldım rengi pudra pembesi.ona uygun yazmalar alıp iğne oyasıyla oyaladım.tabi bir takım pijama yetmez heralde daha cici terlikler de alınacak.
bebişlere de bazı ufak tefekler aldık.bugün çarşıya çıktık kapı süsü ve anı defteri için malzeme aldım kısmetse kendimce süslüyecğm.bi de alt açma minderi dikiyorum.nevresim pike vs onlar da annem iki haftaya gelecek inşallah onunla yaparız kısmetse.hadi başlamayanlar biran önce kolları sıvayın yaz sıcağı bastırınca çok zor olacak
sağlıcakla kalın
Olsun canim.. rabbim sanada tez zamanda nasip eder inşallah. . Benimde asilama ile tuttu. . Ikiz oldu .. insallah seninde gonlune gore verir rabbim.. bir an once seninlede bu huzel konulari konusuruz..♥♥♥
kızlar merhaba
bugün doktora gittim 9+0 dayım..
tek kesede iki bebek olduğunu söyledi...
7+1 de gittiğimde tek bebek demişti...
doktorum kötü bir şey söylemedi ancak nette kötü yorumlar vardı...
çok okumamaya çalıştım..
artık bu topiğe abone oluyorum bende
inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
TEBRİK EDERİM CANIM BELKİ HATIRLARSIN BAŞKA TOPİKLERDE KONUŞMUŞTUK
RABBİM BENİDE SİZLERİN ARANIZDA OLMAMI NASİP EDER İNŞ
EVLAT HASRETİNİ 2 TANE BİRDEN OLARAK DİNDİRİR (AMİNNNNNNNNNNN)
inşallah cnaım hatırlıyorum tabiki..
inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın...
Merhaba arkadaşlar yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum Allah sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Bekleyen arkdaşlarımıza da en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Birşeyler aldım ben de park yatak felan.Lojmanda oturduğumuz için fazladan odamız yok pratik olur dedik.
Bir de sadece gardrop aldık.En güzeli de içine aldıklarını asmak minik minik :)
Sırt ağrısı,gece aynı saatte uyanmalar ve uyuyamamalar,
el ve ayaklarımda uyutmayacak derecede kaşıntılar,
yemeklerden sonra aşırı şişkinlik (eve sığamıyorum o derece) benim şimdilik sıkıntılar bunlar sadece.
Buna şükür idare ediyorum.
Ben 23.haftamdayım. Detaylı ultrasona giren varmı?
merhaba canım. tedırgın olma.. ben 24 haftadayım 11 kg falan aldım .. normal yanı .. bende gecen hafta yaptırdım tetanozu acımadı :)
1 ay sonra 2. yı olcakmısım..
benım de net degıldı bır ara tek ya da cıft ama 18. haftada detaylıya gırdım o zaman netlestı.. tek yumurtaymıs..
aslında dr görebılırdı , tekrar sor istersen.
Heey herkes nerede? Biz 21 haftalık olduk :) Çok şükür 4'lü taramamız iyi geldiBugün tetanoz aşısı yapılacak Ama benim kafamı karıştran şeyler var, doktor hala tam olarak tek yumurta mı çift mi tam olarak söyleyemiyor, tek olduğunda bazı sorunların olması söz konusu olduğunu biliyorum ve biraz korkuyorum, aynı durumda olanlar var mı? Bi de sanırım çok kilo alıyorum yaa, şimdiden 10 kilo almışım, çok tedirginim, arkadaşlar lütfen aynı durumda olanlar varsa bilmek istiyorum
merhaba canım. tedırgın olma.. ben 24 haftadayım 11 kg falan aldım .. normal yanı .. bende gecen hafta yaptırdım tetanozu acımadı :)
1 ay sonra 2. yı olcakmısım..
benım de net degıldı bır ara tek ya da cıft ama 18. haftada detaylıya gırdım o zaman netlestı.. tek yumurtaymıs..
aslında dr görebılırdı , tekrar sor istersen.
merhaba kızlar bizde daha yeni öğrendik...tek yumurta ikizleri sanırım benimkilerde aynı kesedeler...
bugün 10+1 günlüğüz...bu 20. haftalara gelene kadar neler yaşadınız nelere dikkat ettiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
çalışan bir bayanım ve ilk gebeliğim çok tedirginim...
Hiiç tedirgin olma canım, bence keyifli bir dönemdesin tabi bulantın vs yoksa, benim de ilk gebeliğim ve ikiz olması çok şaşırtıcı oldu doğrusu :) Bu arada senin ikizlerin de hayırlı olsunBen günlük yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece,onun dışında özel birşey yapmıyorum :) Çalışmaya gelince, ben de yoğun çalışıyorum en başından beri, hiç rapor vs de kullanmadım. Ama artık işler zorlaşmaya başladı, karnım çok büyüdü,heryere çarpıyor Zor başediyorum bu halimle :) Ama çok şükür yine de çok sorunlu sayılmaz hamileliğim. Herhangi birşey sormak istersen burdayım ayrıca da
sağol canım cevap verdiğin için...bulantım var ama çok can sıkıcı derecede değil çok şükür...
doktor ikiz olduğunu farkedince demir ve kalsiyum ilaçları da yazdı bana onları kullanıyorum..
bir de sanırım ligth ürünler yemem gerekiyormuş...
haftasonu alışveriş yapıcam..
yukarıda yanlışlıkla 10+1 yazmışım herhalde 9+1iz aslında..
şimdiden minik bir göbeğim çıkmaya başladı bile :18:
inşallah bende sorunsuz geçiririm bu süreci ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ligth ürünleri önermiyorlar diye biliyorum ama ikiz gebelikte kilo alımı fazla oluyor cidden, ben 10 kilo aldım şimdiden, hiç dikkat etmedim çünkü hayatım boyunca hep zayıftım :) algılayamadım durumu, hiç düşünmemiştim bu kadar hızlı kilo alabileceğimi:) Bu yüzden sen dikkat et tabi benim durumuma düşme Bana da 3. aya kadar folbiol, 3. aydan sonra da demir ve osteocare günde iki kez ve bi de vitamin verdi o da bi kez. Ama en kötüsü şu an haftada bir pruluton depot diye bi ilaç yaptırıyorum kalçadan ve canımı çok yakıyor, erken doğum olmasın diye, ve doğuma kadar devam dedi doktorum Neyse hergün olmadığına şükrediyorum İnşallah sorunun hiç olmasın canım, sağlıkla al bebişleri kucağına ve yeni bir macera başlasın
Merhaba arkadaşlar yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum Allah sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Bekleyen arkdaşlarımıza da en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Birşeyler aldım ben de park yatak felan.Lojmanda oturduğumuz için fazladan odamız yok pratik olur dedik.
Bir de sadece gardrop aldık.En güzeli de içine aldıklarını asmak minik minik :)
Sırt ağrısı,gece aynı saatte uyanmalar ve uyuyamamalar,
el ve ayaklarımda uyutmayacak derecede kaşıntılar,
yemeklerden sonra aşırı şişkinlik (eve sığamıyorum o derece) benim şimdilik sıkıntılar bunlar sadece.
Buna şükür idare ediyorum.
Ben 23.haftamdayım. Detaylı ultrasona giren varmı?
ligth ürünleri nette okudum bir ebe tanıdığımda söyledi ikizlerde çok kilo alındığı için en azından besinlerdeki yağı fazladan almamak için ligth yemek gerekiyormuş kaşar peyniri süt yoğurt falan..
olsun en azından haftada bir oluyosun..pıhtılaşma olupta günde iki kere iğne vurulanlar var Allah korusun çok zor bir durum...
benim doktorum her gidişimde fazladan ilaç yazıyo zaten ama bilemedim ki :26:
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım..doğum sonrası o bıcırıkları düşünmek bile çok heyecan verici..
senin cinsiyetleri belli oldu mu???
:) Haklısın, dikkat et sen. Evet cinsiyetler belli oldu iki kızımız olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?