kimse yok mu????????????
Kizlar karniniz ne alemde _¿ ben kismetse 14 e girecegim coook hafif cikti 2,5 kilo aldim sizce normal mi sanki biraz gc mi karnim buyuyor diye endiseleniyrum da yani
Kacla basladi canim hamileligin. Ben 62 ile hamile kaldim suan 64.8 im. Cok hafif bi gobekle mide sismesi var ama cok belirgin de degil.
hehe yakınmışız benimde 62.8 le başladı bu sabah tartıldım 62.9 çıktı kilo aldım demiyorum ben onaboyumda 165 çok zayıf değilim yani umarım çok kilo almam...
benimde çok belirgin değil ben farkediyorum ama birde pantolonlarımın kasık kısmı sıktığı için kendi bedenimde bi hamile pantolonu aldım karnım çok rahat etti...
Hmm ben de 1.70 ben de pek zayif sayilmam :) balik etli diyebilirim. Aynen ben de lcw dan aldim hani nasil olsa gecici diye cok para vermek istemiyorum. Kac yasindasin ben 27. Ilk gebeligim, baslarda biraz skintili basladik bu yola 3 uz duk ama maalesef drlar 1 tanesini durdurmaliyiz dediler. Pihtilasma falan da cikinca .. neyse artik olanlari unutmak istiyorum. Her sey yoluna girecek insallah.. bizim hikayemiz bole gidiyor insallah mutlu sona ulasiriz biz ve tum ikiz anneleri. Daha hic bisey hissetmiyorum arada bir bi seyrime oluo ama onlardan mi degil mi bilemicem. Bide cok agrim oluo sanirim genisledikce beni agriticaklar minik kuzularim..
merhaba canım hayırlı olsun
inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına..
senin tek yumurta mu çift yumurta ikizi mi acaba?
Merhaba canım, benim de ellerim şişmeye başladı şimdiden Allah yardımcımız olsun.. Detaylıya iki hafta sonra dedi bana doktor, sen girdin mi ?
Kacla basladi canim hamileligin. Ben 62 ile hamile kaldim suan 64.8 im. Cok hafif bi gobekle mide sismesi var ama cok belirgin de degil.
Amin canım inşallah hepimiz alırız.Benimkiler çift yumurta ikizi.
Ben geçen pazartesi girdim. Başka bir doktora gitmiştim memleketteydim o zaman.Geç kalmışsın 18. haftanda felan girmen lazımdı dedi bana.
Şimdi tam olarak anlayamam dedi. Moralim bozuldu.Gördüğü kadarıyla bir sıkıntı yokmuş.Siz de hangi haftanızda gitmeniz gerktiğini iyice öğrenin gitmediyseniz henüz.Burdakiler ayrı ordaki dr ayrı konuştu bana.
Merhaba ben de 67 ile hamile kaldım,bugün 6 ayım bitti çok şükür 72 kilodayım.
Ama tatlıya çok düştüm bu ara hızla 6 ayda aldığımdan daha fazla kilo alabilirim :)
senin de oyle mi oluo bilmiyorum da. bole idrara skisinca daha bir agri oluyor. kalkip otururken falan da oyle yatarken sorun yok :) benim bebisler biraz tembel yatmayi cok seviolar anneleri gibi :)
evet sıkışınca oluyo bende de...bir de iş yerinde iki büklüm oturduğum için o zamanda oluyor..
aynen yaaa bende çok uykucuyumdur...
demek sen de calisiyosun. aaahh ahhh ben 3 haftadir izinliydim gitmiodum .. kismetse p.tesi tekrar baslicaz. ama en guzel tarafi ikiz olunca dogum oncesi izni 10 hafta veriolar yani bu da 6.5 uncu ayda hadi bize eyvallahhh... Allahim insallah o gunleri gostersin bizlere. kabizlik da cekiyorum. karin kaslarimi calistiran her hareket agri yapio. hapsirmak kahkaha atmak vs. demek boyle olmasi normal.
Herkese merhabalar.
Kismetse ben de ikiz annesi olcam. Şuan 2 buçuk ayimizi doldurduk. Deneyim ve tecrübelerinize çoooook ihtiyacım var
haha bende tam tersi durumdayım ishal oldum yaa ee okadar eriği yiyince olacağı buydu
evet hapşırdığımda benimde kasıklarım acıyo...
doğum öncesi 10 hafta izin kamuda mı??
ben çoğul gebelikte toplamda 18 hafta izin onuda doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyosun diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?