Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

canım doktorun haberi var.yapacak bir şey yok demişti bana.dinlen demişti.zaten sürekli yatıyorum.6 günde 1 iğne vuruluyorum.her kanamada aramıyorum ben de artık.

canım doktorun haberi var.yapacak bir şey yok demişti bana.dinlen demişti.zaten sürekli yatıyorum.6 günde 1 iğne vuruluyorum.her kanamada aramıyorum ben de artık.

hmm anladım canım nette okuduğuma göre olabiliyomuş 12. haftadan sonra kanamalar...
çok kafana takma canım bol bol dua et..
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ikizlerimizi...

hmm anladım canım nette okuduğuma göre olabiliyomuş 12. haftadan sonra kanamalar...
çok kafana takma canım bol bol dua et..
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ikizlerimizi...

inşallah canım inşallah.ben 9 haftalıktan beri yaşıyorum.hematom var.en son gittiğimde küçüülmüş.bunu vücut atar ya da emer demişti. hala geçmedi.neyse dediğin gibi dua edecez yapacak bir şey yok....

kızlar ben sgkda memurum ve ikiz hamileliğim var 28. haftamda iki tane uşağım olucak :) size kesin bilgiyi vereyim 30 haftanız dolu dolu olduğu gün gidip çalışabilir raporu alacaksınız doktorunuzdan sonrasında 35 haftayı doldurana kadar doktorunuz müsaade ettikçe ve siz iyi hissettiğiniz sürece çalışmaya devam edebilirsiniz .fakat 35 dolduğu anda (eğer doğum yapmadıysanız o vakte kadar :)) doktorunuz sizi izne ayırmak zorunda .37 hafta tek gebelik için geçerlidir.32 haftada çalışabilir raporunuda tek gebeler alıyor. biz 30 dolduğunda alacağız .doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra 8 hafta yasal doğum izni süremiz var olduki doğurduk, doğumdan önceki 10 haftalık izin süremizden kalan sürelerimiz doğum sonrası iznimize eklenecektir sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka sorun yanlış bişey olursa sgk doğum parasını eksik yatırır bu durum üzücü.

sağol canım verdiğin bu bilgi için çok faydalı oldu...
30 ve 35 önemli bizim için yani o haftaları kaçırmamak gerek...

aynen çok önemli canım çünkü 32 de giderse kişi 2 hafta eksik ödeme alıyor..az para değil.. hemde ihtiyaç olan bi zamanda :)

canımcım ilk üç ay benim de oldu. vajinadan progestan veriyordu. 1 kez hastanede yattım. serum verdiler bide pruluton depot vuruldum. ama o hissi biliyorum insanın baya bir canı sıkılıyor. taze kan mı kahverengi akıntı mı benim kahverengiydi, çoğul gebelikte oluyor bu. aç telefonu telefonda söle dr.una yada en kısa sürede git bi kontrol etsin progestan kesiyor gnelde kanamayı. 200 lük progestanı vajinadan kullandım ben.

ben 30. haftada ayrılmak istesem. ayrılabiliyor muyum cnm.ben ertelemek istemiyorum mesela.

banada fitil verdi ya nasıl kullanıcam bilmiyorum hiç öyle bişey kullanmadım daha önce...
aldım duruyo evde..
akıntım normal dedim yinede verdiği fitilin içeriğinde riskli gebeliklerdeki akıntı için yazıyor bitkisel bir şeymiş...

nasıl bir fitil cnm adı ne? benim doktorun verdiği normalde ağızdan alınan bir ilaç. ama ağızdan alındığında aşırı yan etkisi oluyor,deri yoluyla da emilebildiği için vajina içine doğru itiyosun öyle aşırı ileri değil ben yatarken koyuyordum. bana hep kullancaksın dedii ama ben bana daha fazla akıntı yaptığını hissettim bıraktım bide benim o zaman 9. haftam falandı. artık kullanmayım dedim biraz kafama göre oldu ama gerçekten akıntımı fazlalaştırdığı bir gerçek ..

hehe nasıl kullanıcağımı biliyorum da yani çekindim işte
adını bilmiyorum eve gidince bakarım canım...

hehe nasıl kullanıcağımı biliyorum da yani çekindim işte
adını bilmiyorum eve gidince bakarım canım...

ehuhehhee

ben de yanlış anladım nasıl kullanacağım bilemiyorum deyince hahahaha

kullan çekinme cnm fitilin ne kadar etkisi olabilir ki iyi veya kötü öyle düşün..ben baya baya 3 ay kullandım da o su gibi olan akıntıyı fazlalaştırdığını düşündüğüm için bıraktım.

tamam canım bu akşam başlıyım bari...
ya doktor sıkıntım yok dediği halde verince üzerimde deneme yapıyo gibi hissettim

canım ben 13 hafta boyunca crinone jel kullandım...ve hamilelik başından beri de pruluton depot vuruluyorum.ben de 1 kez hastanede yattım.taze kan değil ama tam kahvede değil. doktorum olur dinlen demişti,o yüzden ben de her seferinde aramıyorum..

Zaten muhim olan da taze kan olmamasi cnm yani icerde olup geciyor anlaminda bu. Ben raporu zorla almistim bi 10-15 gun kadar dr 'dan ama artik vermiyor. Ise gidip geliyorum uff dunyanin yolu hem de .Ama iyi olaalim da gerisi muhim degil. Dinlenmek bi nebze iyi geliyor tabi ki ama cok hareketsizlik de iyi degil bende kan pihtilasmasi da cikti her gun igne yapiorum hakkimizda hayirlisi hic bozma moralini cogul gebelikte hep oluo kanama.

canım ben 30 marttan bu yana raporluyum.doktorum çalışmanı istemiyorum dedi ve sonuna kadar raporluyum..hiç iş yapmıyorum.hep istirahatteyim ama bittiğini görmeden rahat etmeyecem heralde..inşallah sen de rahatlarsın bu yollardan kurtulursun.hakkımızda hayırlısı artık dediğin gibi:)

Ben ancak 30. Haftada cnm. Insaallah bi aksilikolmaz da ben yollara da raziyim iyi olsunlar tek miniklerimiz hep hayallerini kuruyorum boyle :) kacla hamile kaldin kilo aldin mi . Ben 3-4 kilo aldim ama ceki duzen vericem kendime 62 ile hamile kalmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…