Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Kizlar sizde de akinti oluyor mu

Benim akıntım sürekli oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu da çok oluyorum. Şimdi antibiyoik ve fitil kullanıyorum.

Dr un bana verdiği fitil Gyno Lomexin. 3 gün ara ile kullanılıyor. Hamileliğimde birkaç kere kullandım. Bir zararı olmadığını söyledi DR.
Geçmiş olsun sizinki de geçer bir an önce inşallah.

Hay Allah sizden razı olsun. Sürekli 35. 37. hafta mı diye ikilem içindeydim. Çok yardımcı oldunuz.
35'e kadar çalışabilir raporu alıp -dayanabilirsem tabi- iznimi doğumdan sonraya saklamak istiyorum
Diyelim ki çalışabilir raporu aldım fakat sonra çok rahatsızlanmaya başladım 35 ekadar çalşamayacağımı anladım yani.
Yine DR dan rapor mu almam gerekiyor?

ben de hayallerini kuruyorum...inşallah sağlıkla gelsinler de gerisi hikaye..vakitlice gelsinler inşallah.ben 48-49 arası ile hamile kaldım.sadece 1 kilo aldım canım:))ağzımdaki kötü tat beni rahatsız ediyor.yediklerimi zevkle yiyemiyorum yani..

hangi ildeyim demiştin cnm?

tabii dayanamazsan istediğin zamanda gidip doğum iznini doktor raporuyla başlatabilirsin canım ama bizim gibi ikizlerin 35 e kadar dayanabilmesi çok zor :) ben 30 da çıkıcam büyük ihtimal..

canım ıstabul caddebostanda yaptırdım,, sen nerde oturuyordun ?

hepsı coookkk normal canımm.. ben hala anı kalkıslar oturuslarda yasıyorum... kasık agrıları, gerilmeler cok fazla oluyor.. mutlaka magnezyum ıcmelısın ama.. dr na bunu danıs eger ıcmıyorsan.

kanamam oldugu zaman 1 hafta ıgne oldum baska olmadım acaba neden sana bu kadar verdı bu ıgneden..merak ettım sımdı

hepsı coookkk normal canımm.. ben hala anı kalkıslar oturuslarda yasıyorum... kasık agrıları, gerilmeler cok fazla oluyor.. mutlaka magnezyum ıcmelısın ama.. dr na bunu danıs eger ıcmıyorsan.

Bana hic oyle bir sey demedi magnezyum diye. Erken mi diye demedi acaba :/ bu ara da akintilarla basim dertte yarin kontrolum var bi sorucam. Sari akinti tamam normal de suya benzer akinti sizde de mi oluyor. Yani kokusuz renksiz sivi akinti gibi koyu degil hicbir koyulugu yok. Aman kafanda surekli biseyler anne olmak ne zor :) sadece iyi olsunlar. Onlar icin endise ediyorum hep.

heheh hala oluyo mu o su gibi akıntı valla ben hala onun idrar kaçırma durumu olduğunu düşünüyorum kendi adıma..
bende yaşıyorum çünkü...
bir de magnezyum eksiği falan için muz ye günde bir tane...

Acaba seninkiyle ayni mi :) yani tarif ettigim gibi mi bole her vc gittigimde sari akintidan ayri olarak pecetede su yani camasirima degse islatip rahatsiz eder ama asiri diyemem serce parmak kadar bi islaklik. Gunluk ped aldim onu koyunca gorunmuo ama yine de idrar olsa anlamaz miyiz :) anlariz ya :)

valla canım aynen öyle bende de...
bazen ben ılık ılık hissediyorum çok azıcık bişey..
zaten günlük pedsiz yaşayamam...
yani şu anda rahim kasları genişlemeye başladı bir yandan da mesaneye baskı var bence normal bir durum..
benim annem ebe o da normal dedi..
ama sen yine de bir dahaki randevunda doktoruna sor için rahat etsin..

merhaba zeyy.nasılsın.şu mesaneye baskı varya.lavabodan geliince azıcık ağırıyor mu.sadece orası yani.ağırlık var gibi yani.

merhaba zeyy.nasılsın.şu mesaneye baskı varya.lavabodan geliince azıcık ağırıyor mu.sadece orası yani.ağırlık var gibi yani.

1 haftaya kadar duzelir aksis cim bende de oluodu hem de ne agirlik sanki ikinsam bisey olcak gibiydi cok sukur baya azaldi senin de 1-2 haftaya kadar gcer.

1 haftaya kadar duzelir aksis cim bende de oluodu hem de ne agirlik sanki ikinsam bisey olcak gibiydi cok sukur baya azaldi senin de 1-2 haftaya kadar gcer.

çok sağol canım.bugün çok korktum açıkçası.anlatmışımdır da.hani benim kanamalarım oluyor ya.çok şükür iki gündür hiçbir şey gelmiyor. bugün lavaboda çok açık kahveyle beyaz akıntı vardı.şeffaf olan azıcık ama jel gibiydi. hemen nete girdim.nişan diye bir şey varmış ya.aklıma kötü kötü şeyler geldi.ama öyle sümüksü ve çok değilde.yeni yeni kendime geldim. Her şeyden huylanır oldum.çok zor geçiyor yani.

Canim seni iyi anliyorum. Biz cok pimpirikliyiz bir kez kanamayi gorduk ya. Kahverengilesmesi demek kanama bitti demek :) insallah bidaha hic gormezsin cnm. Agrilar normal yalniz ben felakettim hele oturup kalkarken cok agrim oluyordu.

Canim seni iyi anliyorum. Biz cok pimpirikliyiz bir kez kanamayi gorduk ya. Kahverengilesmesi demek kanama bitti demek :) insallah bidaha hic gormezsin cnm. Agrilar normal yalniz ben felakettim hele oturup kalkarken cok agrim oluyordu.

inşallah canım inşallah.ben de bitmesine yordum,öyle yormak istedim..inşallah bir daha görmeyiz..hamile olunca iş bitmiyor yani...inşallah şu 9 ayı sağlıkla geçiririz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…