Kizlar sizde de akinti oluyor mu
banada fitil verdi ya nasıl kullanıcam bilmiyorum hiç öyle bişey kullanmadım daha önce...
aldım duruyo evde..akıntım normal dedim yinede verdiği fitilin içeriğinde riskli gebeliklerdeki akıntı için yazıyor bitkisel bir şeymiş...
kızlar ben sgkda memurum ve ikiz hamileliğim var 28. haftamda iki tane uşağım olucak :) size kesin bilgiyi vereyim 30 haftanız dolu dolu olduğu gün gidip çalışabilir raporu alacaksınız doktorunuzdan sonrasında 35 haftayı doldurana kadar doktorunuz müsaade ettikçe ve siz iyi hissettiğiniz sürece çalışmaya devam edebilirsiniz .fakat 35 dolduğu anda (eğer doğum yapmadıysanız o vakte kadar :)) doktorunuz sizi izne ayırmak zorunda .37 hafta tek gebelik için geçerlidir.32 haftada çalışabilir raporunuda tek gebeler alıyor. biz 30 dolduğunda alacağız .doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra 8 hafta yasal doğum izni süremiz var olduki doğurduk, doğumdan önceki 10 haftalık izin süremizden kalan sürelerimiz doğum sonrası iznimize eklenecektir sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka sorun yanlış bişey olursa sgk doğum parasını eksik yatırır bu durum üzücü.
Ben ancak 30. Haftada cnm. Insaallah bi aksilikolmaz da ben yollara da raziyim iyi olsunlar tek miniklerimiz hep hayallerini kuruyorum boyle :) kacla hamile kaldin kilo aldin mi . Ben 3-4 kilo aldim ama ceki duzen vericem kendime 62 ile hamile kalmistim.
ben de hayallerini kuruyorum...inşallah sağlıkla gelsinler de gerisi hikaye..vakitlice gelsinler inşallah.ben 48-49 arası ile hamile kaldım.sadece 1 kilo aldım canım:))ağzımdaki kötü tat beni rahatsız ediyor.yediklerimi zevkle yiyemiyorum yani..
hangi ildeyim demiştin cnm?
kayserideyim canım.sen?
ankaradayım ben de .. pek uzakta sayılmayız
Benim akıntım sürekli oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu da çok oluyorum. Şimdi antibiyoik ve fitil kullanıyorum.
Dr un bana verdiği fitil Gyno Lomexin. 3 gün ara ile kullanılıyor. Hamileliğimde birkaç kere kullandım. Bir zararı olmadığını söyledi DR.
Geçmiş olsun sizinki de geçer bir an önce inşallah.
Hay Allah sizden razı olsun. Sürekli 35. 37. hafta mı diye ikilem içindeydim. Çok yardımcı oldunuz.
35'e kadar çalışabilir raporu alıp -dayanabilirsem tabi- iznimi doğumdan sonraya saklamak istiyorum
Diyelim ki çalışabilir raporu aldım fakat sonra çok rahatsızlanmaya başladım 35 ekadar çalşamayacağımı anladım yani.
Yine DR dan rapor mu almam gerekiyor?
Yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu okadar cok istiyorumki anne olmayi bebislerimizin olmasini. 😥Ikiz olmasini dahada cok isterim 😊 Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin Allah sanada saglikli bi sekilde bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. Asilamayi nereye yaptirdin acaba bizde onumuzdeki ay deniycez. Dua edin ne olur.
canımcım gözün aydın senin yarıdan coğu gitmiş darısı bizlere. sana bişe sorcam bu 13. haftada başladı diyebilirim şuan azalarak devam etmekte. böle idrara sıkışınca aşırı ağrı. kalkıp otururken azap yani ya ayakta dur diyor bebişler ya da yat otur. ama oturup kalkma diyorlargece sağa sola dönerken agrı. ilk başladığında alt karında çok baskısı vardı hala var ama en azından artık idrara çıkınca daha rahat veriyor ağrı.ilk öyle olunca idrar yolu enfeksiyonu sanıp ilaç bile başladık ama sonuçlar temiz çıkınca bıraktık. :26:
:) Başlarda çift diyordu ama şu an kararsız, evet seninle tarihlerimiz çok yakınbuna sevindim :) Aşıyı yaptırdığım kolum acıyor ama pruluton depot yaptırıyorum o daha çok acıtıyor, hatta yürümeme engel oluyor ilk üç gün Sen bu ilaçtan kullanıyor musun, benim kanamam falan olmadı, tedaviyle de hamile kalmadım ama Dr. gebeliğin sonuna kadar haftada bir yaptırcaksın dedi:18: Ay ama çok zor olucak çalışıyorum bi de canım çok yanıyor
hepsı coookkk normal canımm.. ben hala anı kalkıslar oturuslarda yasıyorum... kasık agrıları, gerilmeler cok fazla oluyor.. mutlaka magnezyum ıcmelısın ama.. dr na bunu danıs eger ıcmıyorsan.
Bana hic oyle bir sey demedi magnezyum diye. Erken mi diye demedi acaba :/ bu ara da akintilarla basim dertte yarin kontrolum var bi sorucam. Sari akinti tamam normal de suya benzer akinti sizde de mi oluyor. Yani kokusuz renksiz sivi akinti gibi koyu degil hicbir koyulugu yok. Aman kafanda surekli biseyler anne olmak ne zor :) sadece iyi olsunlar. Onlar icin endise ediyorum hep.
heheh hala oluyo mu o su gibi akıntı valla ben hala onun idrar kaçırma durumu olduğunu düşünüyorum kendi adıma..
bende yaşıyorum çünkü...
bir de magnezyum eksiği falan için muz ye günde bir tane...
Acaba seninkiyle ayni mi :) yani tarif ettigim gibi mi bole her vc gittigimde sari akintidan ayri olarak pecetede su yani camasirima degse islatip rahatsiz eder ama asiri diyemem serce parmak kadar bi islaklik. Gunluk ped aldim onu koyunca gorunmuo ama yine de idrar olsa anlamaz miyiz :) anlariz ya :)
valla canım aynen öyle bende de...
bazen ben ılık ılık hissediyorum çok azıcık bişey..
zaten günlük pedsiz yaşayamam...
yani şu anda rahim kasları genişlemeye başladı bir yandan da mesaneye baskı var bence normal bir durum..
benim annem ebe o da normal dedi..
ama sen yine de bir dahaki randevunda doktoruna sor için rahat etsin..
merhaba zeyy.nasılsın.şu mesaneye baskı varya.lavabodan geliince azıcık ağırıyor mu.sadece orası yani.ağırlık var gibi yani.
1 haftaya kadar duzelir aksis cim bende de oluodu hem de ne agirlik sanki ikinsam bisey olcak gibiydi cok sukur baya azaldi senin de 1-2 haftaya kadar gcer.
Canim seni iyi anliyorum. Biz cok pimpirikliyiz bir kez kanamayi gorduk ya. Kahverengilesmesi demek kanama bitti demek :) insallah bidaha hic gormezsin cnm. Agrilar normal yalniz ben felakettim hele oturup kalkarken cok agrim oluyordu.çok sağol canım.bugün çok korktum açıkçası.anlatmışımdır da.hani benim kanamalarım oluyor ya.çok şükür iki gündür hiçbir şey gelmiyor. bugün lavaboda çok açık kahveyle beyaz akıntı vardı.şeffaf olan azıcık ama jel gibiydi. hemen nete girdim.nişan diye bir şey varmış ya.aklıma kötü kötü şeyler geldi.ama öyle sümüksü ve çok değilde.yeni yeni kendime geldim. Her şeyden huylanır oldum.çok zor geçiyor yani.
Canim seni iyi anliyorum. Biz cok pimpirikliyiz bir kez kanamayi gorduk ya. Kahverengilesmesi demek kanama bitti demek :) insallah bidaha hic gormezsin cnm. Agrilar normal yalniz ben felakettim hele oturup kalkarken cok agrim oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?