valla canım aynen öyle bende de...
bazen ben ılık ılık hissediyorum çok azıcık bişey..
zaten günlük pedsiz yaşayamam...
yani şu anda rahim kasları genişlemeye başladı bir yandan da mesaneye baskı var bence normal bir durum..
benim annem ebe o da normal dedi..
ama sen yine de bir dahaki randevunda doktoruna sor için rahat etsin..
merhaba zeyy.nasılsın.şu mesaneye baskı varya.lavabodan geliince azıcık ağırıyor mu.sadece orası yani.ağırlık var gibi yani.
Cano sordum bugun. Dedi ki 1 tane ped koy ve butun gun cikarma eger o ped islaniyorsa sorun var demektir o zaman haber ver dedi o sekil denicem :) sen naptin cinsiyetleri belli mi seninkilerin.
Valla ben günde 4-5 ped değiştiriyorum günlüklerden..cinsiyet belli değil canım senin bellimi??
Canim iste dedi ki 1 tane pdi butun gun kullanarak kontrol et dedi. Allah nasip kismet ederse erkek ikisi de :))
Maşallah erkeklerine:))Allah sağlıkla nasip etsin inşallah herkese:))
Canim iste dedi ki 1 tane pdi butun gun kullanarak kontrol et dedi. Allah nasip kismet ederse erkek ikisi de :))
ayyy hadi gözünaydın
bana da annemlerle eşim erkek iksiide diyo ama bana kız gibi geliyo..
sağlıklı olsunlar da farketmez
tabi ki cnm sağlıklı olmaları yeterli kız erkek farketmez
Ama bana da kız gibi gelmişti haberin olsun ..
Paşalarımı çoook seviyorum sağlıklarla kavuşalım inşallah..
peki bişey sorucam gerçi ona göre çok farketmiyo ama tatlı mı canın çok istiyo ekşi mi???
ya da herhangi birinden tiksindin mi?
ben ilk gebe kaldığımdan beri bamya, işkembe çorbası ve eriği çok seviyorum. Ama şöyle bir ayrıntı var ben çikolatayı zaten gün içinde hep tüketirdim o yüzden dikkatimi çekmemiş olabilir. yani ekşi kız meselesi bende çürüdü :)
Tiksindiğim tek şey tavuk..
hmm bende hamilelikten önce günde 2-3 çikolata yerdim rahat...
ama hamile kaldığımdan beri özellikle bu aralar tatlı görmek bile istemiyorum..
burnuma sürekli ekşili kokular geliyo turşu limon yeşil zeytin falan nasıl canım çekiyo anlatamam
hehe bakalım benimkilerin cinsiyeti ne çıkıcak..
geçen gittiğimde göstermediler..
bana hiç göstericekler gibi de gelmiyo
insan çok değişik oluyor
duygulanıyor yaaa
sanki bir daha bağlanıyorsun
dimii tahmin edebiliyorum
karnın çıktı mi. ben toplam 4 kilo almışım. dr.um baya bi kızdı eğer bu ay 1 kilo dahi alırsan seni diyetisyene göndercem dedi :) aslında nırmalde de orta halli bir kilom vardı öle kilolu falan da değilim ama...
ben 62.8 le hamile kaldım canım boyum 1.65..
bu sabah tartıldım tam 63tüm..
kilo aldım sayılmaz yani ama karnım biraz çıktı evet
ama sen 17. haftadasın o kadar kilo normal değilmiymiş ki :26:
bana doktorum hiç kilomun falan sormuyo kendim takip ediyorum..
ben şuan 16+3'üm cnm ,aşağıdaki şey 1 hafta önde gösterioya ben de anlamadım. 5 aya girene kadar hiç kilo almıcaksın dedi ben de artık sabah 1 tane çiçek ekmek parçası ile kaşar domates getirdim iş yerine onları yedim. siyah çay içmedim kuşburnu yaptım. ya inşallah sağlıkla bu ayı da 1 kilo ile geçiririz bir de diyetisyen baskısı istemiyorum üstümde
aşağıdaki takvim 1 hafta önde göstermiyo canım 16+3 sün ya 16 haftan bitmiş 17nin içindesin o yüzden 17. hafta diyor...
ben sabahları bazen peynirli veya kaşarlı tost yiyorum ama 1 haftadır nesfit yiyorum..
çünkü normalde hiç süt içmediğim için bari böyle içiyim dedim..
kaşarı peyniri çok faydalıymış hamilelere ama ligth ürünler almayı tercih et..
boşuna yağını almazsın peynirin sütün yoğurdun...
ekmeğide kepek yemeye çalış en azından bir kaç hafta..
inşallah almazsın canım..
bebişler sağlıklı olsun da...
aynen cnm ben de kaşar peynirin ve muzun bebekleri büyüttüğünü duymuştum.. Nesfit iyi fikir aslında evde alıp dolaba koymuştum getirip burda yiyebilirim. Günde en az yarım kilo süt içmemeiz gerekiyormuş,2 adet ceviz yememiz gerekiyormuş ve 100 gr protein dedi et veya nohut fasulye tarzı olacakmış, 1 adet de yumurta ..bunları ye başka bişe istemiosan yeme bile dedi ama ben yemeyi çok seven bir tipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?