Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Üzgünüm cnm ben de çok seviorum ama makarnanın bize hiç bir faydası yok
günde 1 kilo erik yiyordum ama o da abartılmaması gerekiyormuş meyve ekşi bile olsa içinde şeker barındırır başka şeylerle etkileşime geçer diyorlar. günde 1 porsiyon meyve yeterliymiş.

valla napcam bilmiyorum makarnasız
erik çok abartmıyorum ben max 10 tane yiyorumdur o da her gün değil..

bende iki kere böyle seğirme gibi bişey hissettim çok ufak...gaz gibi değildi..
ama daha çok erken sanırım benim için

varya o seyirme gibi şeyler sıklaşıyor işte.
ama geçen gün taaa midemin ora seyridi Allahım dedim karnımdaki de mi normal seyime yoksa ama ben bebekler diye düşününyorum çünkü ultrasonda kımıldıyolar görüosun hıçkırıyorlar ağızlarını açıp kapatıyorlar canlarım benim

ayy maşallahhh
benimde kontrolüm yarın inşallah sağlıklılardır...

naptın canım gittin mi

Gittim canım çok şükür iyiler 7.5 cm olmuşlar..6 gün önde çıktılar :) başka şeyler sormaktan cinsiyetlerini sormayı unuttum :) halbuki gösteriyolardı neyse artık 2 hafta sonra tekrar gidince sorarım :)

ooo maşallah maşallah kocaman olmuşlar annesi :)
senin kontrollerin 2 haftada bir mi neden benimki 4 haftada 1

hadi gözün aydın canım....hep güzel haberler al inşallah...

Merhaba
Bende birsey sormak istiyorum ben pkoluyum .en son adetimin üstünden yaklaşık olarak 50 gun gecti kan testi yaptiridm 26.02 cikti kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra beta hcg 104.62 cikti normle döndüğünü soyledi bi 2 gun sonra tekrarladim 547 çıktı beta hcg .benim sorum dis gebelik olabilirmi yada cogul gebelik keseyi daha gormeye gitmedim ne zaman gitmeliyim Cevaplarsaniz cok sevinirim

Canım dış gebelik olup olmadığını biz bilemeyiz doktorunun bazı testler istemesi lazım..ordaki bazı değerlerin artışına göre dış gebelik mi değil mi doktorun söyler..eğer test falan istemediyse doktorunu değiştir iyi bir doktor bul..
Çoğul gebelik olduğunu söyleyebilmesi için de ultrasonda 2 kese görnesi lazım..hcg değerine göre karar verilmez..
Ben keseyi 5+1 de gördüm yani 6 haftalıkken..belliki senin geç döllenme olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…