hadi yaaa :18:
ben doğru düzgün yemiyorum valla..
yumurtayı 2-3 günde bir 1 tane yiyorum..
ilk hamileliğimi öğrendiğimde her gün yiyodum 2-3 hafta öyle yedim ama tiksindim sonra..
süt zaten sevmiyorum napıcam ben böyle :18:
muz yiyorum her gün...
sade soda iç mutlaka her gün sende mineralleri ordan alıyomuşuz...
erikte çok faydalıymış ama cır cır yaptığından bol su içmek gerekiyor...
et tavuk sebze yemeği falan da yiyorum genelde..
kuruyemişi de başlarda yiyodum son 2-3 haftadır midem almıyo :26:
ama ben makarnayı çok seviyorum 2-3 günde bir makarna yiyorum mutlaka
bu gidişle bende alıcam kilo...
Üzgünüm cnm ben de çok seviorum ama makarnanın bize hiç bir faydası yok
günde 1 kilo erik yiyordum ama o da abartılmaması gerekiyormuş meyve ekşi bile olsa içinde şeker barındırır başka şeylerle etkileşime geçer diyorlar. günde 1 porsiyon meyve yeterliymiş.
canım ıstabul caddebostanda yaptırdım,, sen nerde oturuyordun ?
valla napcam bilmiyorum makarnasız
erik çok abartmıyorum ben max 10 tane yiyorumdur o da her gün değil..
nasılsın cnm :) ne var ne yok
iyiyim canım çok şükür yarın kontrol var sen nasılsın?
çok şükür ben de iyiyim ağrıların geçti mi biraz
evet biraz daha azaldı çok şükür..
sen hissetmeye başladın mı bebişlerini?
ya pek emin değilim pıt pıt yapıncadr. geçen hafta 2 haftaya kadar hissedersin demişti
bende iki kere böyle seğirme gibi bişey hissettim çok ufak...gaz gibi değildi..
ama daha çok erken sanırım benim için
varya o seyirme gibi şeyler sıklaşıyor işte.
ama geçen gün taaa midemin ora seyridiAllahım dedim karnımdaki de mi normal seyime yoksa ama ben bebekler diye düşününyorum çünkü ultrasonda kımıldıyolar görüosun hıçkırıyorlar ağızlarını açıp kapatıyorlar canlarım benim
ayy maşallahhh
benimde kontrolüm yarın inşallah sağlıklılardır...
naptın canım gittin mi
Gittim canım çok şükür iyiler 7.5 cm olmuşlar..6 gün önde çıktılar :) başka şeyler sormaktan cinsiyetlerini sormayı unuttum :) halbuki gösteriyolardı neyse artık 2 hafta sonra tekrar gidince sorarım :)
ooo maşallah maşallah kocaman olmuşlar annesi :)
senin kontrollerin 2 haftada bir mi neden benimki 4 haftada 1
Tek kesedeler ya canım o yüzden herhalde 2 haftada bir çağırıyo benimde işime geliyo merak ediyorum..
Gittim canım çok şükür iyiler 7.5 cm olmuşlar..6 gün önde çıktılar :) başka şeyler sormaktan cinsiyetlerini sormayı unuttum :) halbuki gösteriyolardı neyse artık 2 hafta sonra tekrar gidince sorarım :)
hadi gözün aydın canım....hep güzel haberler al inşallah...
ygördüm5357891 .!.:Merhaba
Bende birsey sormak istiyorum ben pkoluyum .en son adetimin üstünden yaklaşık olarak 50 gun gecti kan testi yaptiridm 26.02 cikti kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra beta hcg 104.62 cikti normle döndüğünü soyledi bi 2 gun sonra tekrarladim 547 çıktı beta hcg .benim sorum dis gebelik olabilirmi yada cogul gebelik keseyi daha gormeye gitmedim ne zaman gitmeliyim Cevaplarsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?