Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

naber zey nasıl gidiyorr

çok şükür iyiyim canım ama 2 gündür kasık ağrım var baya...batma şeklinde..
birde erken mi bilmiyorum ama işte seğirmeler ve sanki kütle hareketi yer değiştirme gibi hareketler hissediyorum ya da hissettiğimi düşünüyorum
sen nasılsın??

ben de nasıl olayım sinirlerim biraz gergin bu ara düne kadar ağrım falan çok azalmıştı , dün bi ara bi sinir yaptım ağladım falan sonra pişman oldum ama dün akşamdan beri kasıklarımda oturup kalkarken bi batma olmaya başladı yada olacaktı öyle denk geldi.bugün oturup kalkarken ağrım oluo yine. keşke öyle ağlamasaydım ya şimdi de acaba o yüzden mi diyorum pişmanım :26: çocuklarıma kıyamıyorum onlara zarar vermek hiç istemem canlarım ya

bende üzüldüğüm zaman batmalarım artıyo canım..
ama hormonlarda da sürekli ağlama modundayım zaten...
ama elimizden geldiği kadar mutlu olmaya çalışalım bebişlerimiz için...
ben üzüldüğüm zaman onların popişlerini nasıl ısırıcağımı düşünüyorum kendine kendime gülüyorum mesela

doğru söylüyosun. ama dün ben ağlama işini cozuttum işte. hem ağladım hem bağırdım elime gelen şeyleri fırlattım bikaç kez biyerlere vurdumbidaha yapmıcam yeter ki iyi olsunlar
keşke öyle davranmasaydım ama insanın elinde değil normalde öyle biri değilim ama sanki bir anda kriz geldi.

ben ikiz olduğunu öğrenmeden önce öyle bir kriz geçirmiştim
çok batmam olmuştu ondan sonra...
bir daha o aşamaya gelmemeye çalıştım içimden sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum sinirlendiğimde veya üzüldüğümde...

kendi kendime söz verdim bidaha yapmıcam diye. ama agrım da var şimdi. gerçi büyük ihtimalle klasik ağrılar sadece geçen hafta ve ondn evellki hafta ağrım olmadı onun haricinde hep oluodu zaten. inşallah çikolatalı kaymaklı paşalarım çooookkkk iyilerdir gülüşüyorlardır inşallah....

iyilerdir canım inşallah...
sen çalışıyomusun??
çalışmıyosan uzat ayaklarını dinlen..
kendini dinlememeye çalış..
örgü ör, kitap oku...

iyilerdir canım inşallah...
sen çalışıyomusun??
çalışmıyosan uzat ayaklarını dinlen..
kendini dinlememeye çalış..
örgü ör, kitap oku...

yok be cnm çalışıyorum.. o dediğini h.sonları bol bol yapmaya çalışıyorum ama bu kez de eşimin canısı sıkılıyor homurdanıyor dışarı çıkalım gezelim falan diyerek

bi h.sonlarımız var dinlenecek onu da harıl gürül gezerek mi geçirelim de mi eskidenmiş onlar. artık gezilmiyor avmlere bile gitmek istemiyorum inanır mısın

yok be cnm çalışıyorum.. o dediğini h.sonları bol bol yapmaya çalışıyorum ama bu kez de eşimin canısı sıkılıyor homurdanıyor dışarı çıkalım gezelim falan diyerek

bi h.sonlarımız var dinlenecek onu da harıl gürül gezerek mi geçirelim de mi eskidenmiş onlar. artık gezilmiyor avmlere bile gitmek istemiyorum inanır mısın

biz ctsi gittik avm ye...çok yoruldum yaa.. artık ayakta çok duramıyorum..hemen bel ve kasık ağrım başlıyor...
benim eşimde çok sıkılıyo haftasonları..
aynen bende çalışıyorum evde dinlenmek istiyorum haftasonu da...

Aslında onları da anlamak lazım ama işte bzim için de haftasonları bi fırsat gerçi iş yerinde sen de rahatsın anladığım kadarıyla çok çalıştığımızdan değil de, sabah kalkıp gelmesi bile bizim için efor sarfetmek anlamına gelio.

çok rahat değilim açıkçası...
ayağa çok sık kalkmıyorum ama kalktığım zaman da baya hareketli oluyor in çık...
bir de çok stresli bir ortamdayım malesef...
aynen öyle sabah kalkıp işe gelmek bile yoruyo

evet canım su gıbıde oluyo akıntı... çok koyu ve cok kokulu olmadıgı surece sorun yok

selam canım.. naptınız ? kontrol vs.

Merhaba canim. Igneler bitti. 3 tane yumosum buyumus ikisi buyuk digeri az daha kucuk😊 bu gece catlatma ignem olcak. Persembede asilama yapilacak 12 de. Cok heyecanliyim. Dua edin. 2 hafta sonra sonucu ogrencekmisiz. Insaallah guzel haberler vermek nasip olur

Son düzenleme:
Selam bedubedu nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, bebişlerin keyfi sağlığı iyidir inşallah?

selam kızlar nasılsiniz bebişler nasıl biz baya büyüdük ben pek kilo almadm ama karnım kocaman oldu.hareket etmek zorlaştı hele geceleri çok zor oluyor bi o yana bi buyana ne yapsan olmuyor.....şikayet anlaminda değil tabi söylediklerim .bunlar dünyanın en tatlı sıkıntıları....hazırliklar da tamam allahın izniyle hastane çantamiz hazırladik.doktor 32. Haftada bile hazirlikli ol demisti.beni heyecan sardı.tabi erken gelmesinler istiyorum ne kadar kalirlarsa kardır.ama bi yandan da sabirsizlaniyorum.

Ayyy hadi hayirlisi darisi bizlere.

Toplamda kac kilo aldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…