Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Merhaba kizlar bende cift yumurta ikizlerime 8 haftalik hamileyim biraz zor geciyor yemek yiemiorum.surekli istifra ediorum.halsizlik hat safhada snki bebislrrime iyi bakamiorum gibi geliyor bana

merhaba, bende 11+4 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim.Bulantı kusmadan daha idrak edemedim bu durumu.Çok değişik bi duygu.Bu ikinci hamileliğim ama ikizlere hamile olmak çok başka.Kaygılı bi mutluluk

Çanta da hazırlandıysa artık sabırsızlık had safhadadır:) Ben de 29 un içindeyim henüz çanta bile almadım hazırlamaya.
Allah hayırlı sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin hepimize
---

Anne-bebek çantalarından iki ayrı çanta mı aldınız siz tek çanta mı arkadaşlar? Ben karar veremiyorum bir türlü..

Merhaba kizlar bende cift yumurta ikizlerime 8 haftalik hamileyim biraz zor geciyor yemek yiemiorum.surekli istifra ediorum.halsizlik hat safhada snki bebislrrime iyi bakamiorum gibi geliyor bana

merhaba, bende 11+4 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim.Bulantı kusmadan daha idrak edemedim bu durumu.Çok değişik bi duygu.Bu ikinci hamileliğim ama ikizlere hamile olmak çok başka.Kaygılı bi mutluluk

Hayırlı olsun size de. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.
Bebişler her zaman beslenebiliyor. Biraz böyle gider tiksinme yediğini çıkarma felan.
Endişelenmeyin ama aşırı oluyorsa bulantı Dr a görünmelisiniz serum felan bağlıyorlar belli bir süre.

Ben kilo bile vermiştim. Şuanda bile 29'un içindeyim mideme baskıdan dolayı çok yediğimde çıkarıyorum hala.Ama bebişlerimin durumu iyi şükür.

Tesekkur ederim sizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi ben dun aksmdan beri cok halsizim.beslenemiyorum diye mi bu bilmyrm elimi kolumu kipirtatcak halim yok zar zor ise geldim bende kilo verdim ikinci ayin icindeyim umarim yakinda gecer bu aksamda ayni durumda olursam hastaneye gidicem bayilcak gibi oluorum bazen

Son düzenleme:

Ben ilk haftalarımda üşütmeden dolayı ateşim düşmüyordu hastaneye yatmak zorunda kalmıştım.
Benimle aynı odaya her sabah ve akşam serum takılması için bir bayan geliyordu aşırı bulantı ve kusmadan dolayı. Hiperemezis deniyor ona.
Umarım seninki de öyle değildir. Bir Dr' a görünmende fayda var gecikmeden.

Insallah oyle degildir her yedigimi cikarmiorum aslinda ama cok halsizlik bulanti var mesela aksam evde zarzor corba ictm bu sabah zorla biraz bisiler yedim ama cok cok halsizim ozellikle gunduz gun icinde ne yesem cikartiorum maalesef buda beni cok halsiz yapio sanrm tansiyonumda dusuyor tuzlu seyler kraker vs artik onlarda midemi bulandirio

Son düzenleme:

Amin inşaallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza.
Ben biraz yemeye başladım çok şükür.Dün doktora gittim 5 kilo vermişim.Bebişlerim iyi çok şükür.Bende gebeliğe baglı böbrekte büyüme sorunu çıktı Bol su içmek gerekiyo işte bulantıdan içemiyorm.
Senin çift yumurtamı tek mi ? cinsiyetleri ne ? :)

Tansiyonun zaten artık düşük seyredecek doğuma kadar. 10/6 veya 10/7 oluyor benimki.Daha düşüğü kötü tabi ve de yükselmesi daha tehlikeli.
Ah o kraker ve çubuklar.. Benim sabah bulantılarım çok olmamasına rağmen (genelde akşamları veya yedikten sonra olurdu benimki)
şimdi düşündükçe hala midem bulanıyor yiyemiyorum Her yediğini çıkarmasan da bu mide bulantısından mütevellit halsizliğini önlemek için Dr'un verebileceği haplar var. Seni bayağı rahatlatır. Bu halde hem çalışıp hem ayakta durmaya çalışmak çok zor. Düşer bayılırsın Allah korusun.

Benim de çift yumurta. Bir kızım bir oğlum olacak kısmetse inşallah. Benim de gebeliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonuyla başım dertte. Bu da erken doğumu tetikliyormuş Dr biraz endişeli..Bizim kullanabileceğimiz antibiyotikler hafif geldiği için tam geçmiyor. Sürekli var. Bol su içiyorum halbuki ilk günden beri. Ama bulunduğumuz yer biraz soğuk şu anda bile. Üşütüyorum ne kadar korunsamda sanırım..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun sanada.İdrar yolu enfeksiyonuda gebelikte çok zor oluyor.Üşütme en önemli sebebi.Ne güzel biri kız biri erkek maaşallah^^ Banada biri kız biri erkeğe benziyor dedi ama daha erken tabi.Hayırlısı bi tane kızım var zaten bunlarda yeterki saglıklı olsunlar tek duam bu.

Benmde 9-4. 9-5 tansiyonm doktrum yukselmesn yeter dedi bir hap verdi aslinda cok asiri bulantn olunca ic dedi adida dramamine bende daha icmeye baslamadm surekli icme dedi biraz yogurt yedm iyi geldi cok sukur

Benmde 9-4. 9-5 tansiyonm doktrum yukselmesn yeter dedi bir hap verdi aslinda cok asiri bulantn olunca ic dedi adida dramamine bende daha icmeye baslamadm surekli icme dedi biraz yogurt yedm iyi geldi cok sukur

Bir arkadaşımın yüksek tansiyondan dolayı bebeği gelişimi bırakmıştı. Apar topar hastaneye yattı.
Ciğer geliştirici iğnelerle felan küvezde kalmadı bebiş ama yine de erken doğdu gebelik zehirlenmesi başladığı için.

Hiç içtin mi dramamine den? Onu ben ağrılı adet olunca içerdim. Sızar kalırdım uykudan. Sonra uyanınca yeniden doğmuşa dönerdim
Yani bu aralar fena uykun geliyorsa haptan kaynaklı olabilir :) Araba tutmalarına veriliyor genelde içen kafayı vurup uyuyor.

Amin canım tabii ki ilk önceliğimiz sağlıkları. Erkek olan hemen belli ediyor kendini zaten.
Yiğidin malı meydanda olur ya

Amin canım tabii ki ilk önceliğimiz sağlıkları. Erkek olan hemen belli ediyor kendini zaten.
Yiğidin malı meydanda olur ya

aynen öyle.Erkek olan yayıla yayıla yatıyodu, kıza benzettiğide poposunu dönmüştü.Biraz bastırınca oda gösterdi :)

Hiç içemedim ki korkudan içsemmi kötü olunca sence doktor verdi ama ilaç denince korkuorum nedense. Allah ım sen koru bizi öle seylerden benmde hamilelikten önce hep yüksekti ama çok şükür yükselmio

Hiç içemedim ki korkudan içsemmi kötü olunca sence doktor verdi ama ilaç denince korkuorum nedense. Allah ım sen koru bizi öle seylerden benmde hamilelikten önce hep yüksekti ama çok şükür yükselmio

Ben sürekli ilaç kullandım mecburiyetten. İdrar yolları enfeksiyonundan dolayı.
Ama Dr veriyor sonuçta kullanmaman daha zarar verir sizlere Allah korusun.
Aklında soru işareti kalıyorsa başka bir Dr'a da danışabilirsin.
Daha fazla perişan olmadan Dramamine olmasa da başka bir tane yazdır kullan bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…