Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Sagol canim ilgin icin doktoruma guvenim tam aslinda ama bilmiorum korktum nedense

canım pyloseptil diye bir ilaç var. ben günde 3 sefer içtim geçti. bol su içtim. bide limonlu su deneyebilirsin. çok sık olmamkla beraber haftada 1 kez içtiğin suya hafif sirke damlatabilirsin

canım pyloseptil diye bir ilaç var. ben günde 3 sefer içtim geçti. bol su içtim. bide limonlu su deneyebilirsin. çok sık olmamkla beraber haftada 1 kez içtiğin suya hafif sirke damlatabilirsin

Sağol canım. Mide bulantısı için galiba bu söylediklerin. Benim değil de "mnspapatya" arkadaşımız
biraz bu konuda sıkıntılı. Geldiğinde görür dener o da. Çok teşekkürler yine de

Sağol canım. Mide bulantısı için galiba bu söylediklerin. Benim değil de "mnspapatya" arkadaşımız
biraz bu konuda sıkıntılı. Geldiğinde görür dener o da. Çok teşekkürler yine de

Hm. yanlış anladım demekki cnm ben bide bu dediklerim bulantı için değil idrar antiseptiği pyloseptyl dediğim ilaç. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım 14. haftamda bide haftada 2 sefer falan limonu direk sıkıp içtim o da vucuttaki enfeksiyonları kırıyor aynı şekilde sirke de öyle. nacizane tavsiye idrar yollarının zor old.biliyorum

aman çok şükür 29 unu görmüşsün darısı bizlere hayırlısıyla topluca 36 ımızı görürüz inşallah sağlıklı bir şekilde

Kizlar doktorumu aradim yarin sabah gel serum takalim dedi bugnde ne ysem cikardim cok halsizim seruma kadar geldm sonunda.offf

aman çok şükür 29 unu görmüşsün darısı bizlere hayırlısıyla topluca 36 ımızı görürüz inşallah sağlıklı bir şekilde

Hmm o zaman sen değil ben yanlış anlamışım canım :)
Tansiyonunu çok düşürmedi mi limon ve sirke peki?
Ben de deneyeceğim. Bol limon yiyeyim bu ara.
Çok şükür bugün 30'uma giriyorum. Hayırlısıyla dediğin gibi en azından 36 'yı görürüz..

Kizlar doktorumu aradim yarin sabah gel serum takalim dedi bugnde ne ysem cikardim cok halsizim seruma kadar geldm sonunda.offf

Hayırlısı olsun canım serum bişey değil inşallah iyileşirsin de..
Sonuçta o kusma sırasındaki kasılmaların şiddetlenmesi daha zararlı.

canımcım sakın direk yeme suyunu da bi anda içme sonuçta bir miktar asit ihtiva ediyor. su ile karıştır muhakkak bak faydasını göreceksin eminim çünkü bu enfeksiyon olayı illet biliyorum sirke de aynı şekilde su ile karıştır bi de limonu her gün yapabilirsin ama sirkeyi haftada 1 yap . bişey olmaz ama yine de temkinli olmakta yarar var.

Hayırlısı olsun canım serum bişey değil inşallah iyileşirsin de..
Sonuçta o kusma sırasındaki kasılmaların şiddetlenmesi daha zararlı.

Merhaba canim dun aksam eve gittim ve mide bulanti ilacimi ilk kez ictim ne kadar iyi geldi anlatamam hep uyudum dinlendim bisiler yedim hatta sabah kahvaltisi bile yapabildm doktordan kactim gitmedm iyi olunca insallah bole devam eder bulantm var ama cok sukur az var tansiyonmda iyi

selam kızlar sizlere bi sorum olucak 25+ 6 gunluguz en son kontrolum 23 unde ıdı ultrasyon muayenesı oldum suları ıyı dedı rahım agzı uzunluguda ıyı dedı.. hersey yolundaydı dun gece 2 3 kere kasılma hıssettım... bu sabah devam etmedı ama korkuttu benı sizdede oldumu bide karnım baya bi çıktı... gergın ve kocaman cevaplarınızı beklıyorum şimdiden tesekkurlerr

Merhaba kizlar bende cift yumurta ikizlerime 8 haftalik hamileyim biraz zor geciyor yemek yiemiorum.surekli istifra ediorum.halsizlik hat safhada snki bebislrrime iyi bakamiorum gibi geliyor bana

Merhaba arkadaşım bnm bi sorum olacaktı. Bn tüp bebek yaptırdım 2 embriyo yerleştirildi ve 10 gün önce şükür keseleri gördük sadece biri küçüktü şuanda 7+4 günlük hamileyim yarın kalp atışlarını dinlicez inşallah acaba seninde böyle miydi ve bebekler ne tarafta

Ne güzel bnde 7+4 tüp bebekle:) 2 embriyo yerleştirildi şükür ikiside tuttu 10 gün önce keseleri gördk sadece biri daha küçük seninde böyle miydi bide bebekler ne tarafta duruyo

Yarın kalp atışlarını dinlicez inşallah

hayırlı olsun.inşaallah hayırlısıyla kucagına alırsın :) Ben doğal yolla hamile kaldım.Öyle bişey demedi hiç doktorum.Gördüğüm kadarıyla ikiside aynıydı cnm.Birisi sağda yukarıda diğeri solda aşağıda benimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…