Ben sürekli ilaç kullandım mecburiyetten. İdrar yolları enfeksiyonundan dolayı.
Ama Dr veriyor sonuçta kullanmaman daha zarar verir sizlere Allah korusun.
Aklında soru işareti kalıyorsa başka bir Dr'a da danışabilirsin.
Daha fazla perişan olmadan Dramamine olmasa da başka bir tane yazdır kullan bence canım.
Bir arkadaşımın yüksek tansiyondan dolayı bebeği gelişimi bırakmıştı. Apar topar hastaneye yattı.
Ciğer geliştirici iğnelerle felan küvezde kalmadı bebiş ama yine de erken doğdu gebelik zehirlenmesi başladığı için.
Hiç içtin mi dramamine den? Onu ben ağrılı adet olunca içerdim. Sızar kalırdım uykudan. Sonra uyanınca yeniden doğmuşa dönerdim
Yani bu aralar fena uykun geliyorsa haptan kaynaklı olabilir :) Araba tutmalarına veriliyor genelde içen kafayı vurup uyuyor.
canım pyloseptil diye bir ilaç var. ben günde 3 sefer içtim geçti. bol su içtim. bide limonlu su deneyebilirsin. çok sık olmamkla beraber haftada 1 kez içtiğin suya hafif sirke damlatabilirsin
Sağol canım. Mide bulantısı için galiba bu söylediklerin. Benim değil de "mnspapatya" arkadaşımız
biraz bu konuda sıkıntılı. Geldiğinde görür dener o da. Çok teşekkürler yine de
Hm. yanlış anladım demekki cnm ben bide bu dediklerim bulantı için değil idrar antiseptiği pyloseptyl dediğim ilaç. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım 14. haftamda bide haftada 2 sefer falan limonu direk sıkıp içtim o da vucuttaki enfeksiyonları kırıyor aynı şekilde sirke de öyle. nacizane tavsiyeidrar yollarının zor old.biliyorum
aman çok şükür 29 unu görmüşsün darısı bizlere hayırlısıyla topluca 36 ımızı görürüz inşallah sağlıklı bir şekilde
Kizlar doktorumu aradim yarin sabah gel serum takalim dedi bugnde ne ysem cikardim cok halsizim seruma kadar geldm sonunda.offf
Hmm o zaman sen değil ben yanlış anlamışım canım :)
Tansiyonunu çok düşürmedi mi limon ve sirke peki?
Ben de deneyeceğim. Bol limon yiyeyim bu ara.
Çok şükür bugün 30'uma giriyorum. Hayırlısıyla dediğin gibi en azından 36 'yı görürüz..
Hayırlısı olsun canım serum bişey değil inşallah iyileşirsin de..
Sonuçta o kusma sırasındaki kasılmaların şiddetlenmesi daha zararlı.
Merhaba kizlar bende cift yumurta ikizlerime 8 haftalik hamileyim biraz zor geciyor yemek yiemiorum.surekli istifra ediorum.halsizlik hat safhada snki bebislrrime iyi bakamiorum gibi geliyor bana
merhaba, bende 11+4 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim.Bulantı kusmadan daha idrak edemedim bu durumu.Çok değişik bi duygu.Bu ikinci hamileliğim ama ikizlere hamile olmak çok başka.Kaygılı bi mutluluk
Merhaba arkadaşım bişe sorabilir miyim?
merhaba.tabiki sor cnm
merhaba.tabiki sor cnm
sen de ikizlere hamilesin demi?
evet 12+3 hafta çift yumurta ikizi.
evet 12+3 hafta çift yumurta ikizi.
Ne güzel bnde 7+4 tüp bebekle:) 2 embriyo yerleştirildi şükür ikiside tuttu 10 gün önce keseleri gördk sadece biri daha küçük seninde böyle miydi bide bebekler ne tarafta duruyo
Yarın kalp atışlarını dinlicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?