hayırlı olsun.inşaallah hayırlısıyla kucagına alırsın :) Ben doğal yolla hamile kaldım.Öyle bişey demedi hiç doktorum.Gördüğüm kadarıyla ikiside aynıydı cnm.Birisi sağda yukarıda diğeri solda aşağıda benimkiler.
Oyy ne güzel ya maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin...
amin inşaallah canım.Sende hayırlı haberler alırsın inş
Ee nerde oturuyosun kaç yaşındasın?
Manisa da yaşıyorum.25 yaşındayım :) Bu ikinci hamileliğim :) Sen?
Bursada yaşıyorum 20 yaşındayım ilk hamileliğimm
kaç yıllık evlisin canım.Tüp bebek için yaşında baya gençmiş aslında.
2sene 8 ay oldu :) ya sorunlar vardı o yüzden yoksa kimse istemez yani bu yaşta tüp bebek
canımcım sakın direk yeme suyunu da bi anda içme sonuçta bir miktar asit ihtiva ediyor. su ile karıştır muhakkak bak faydasını göreceksin eminim çünkü bu enfeksiyon olayı illet biliyorum sirke de aynı şekilde su ile karıştır bi de limonu her gün yapabilirsin ama sirkeyi haftada 1 yap . bişey olmaz ama yine de temkinli olmakta yarar var.
Merhaba arkadaşım bnm bi sorum olacaktı. Bn tüp bebek yaptırdım 2 embriyo yerleştirildi ve 10 gün önce şükür keseleri gördük sadece biri küçüktü şuanda 7+4 günlük hamileyim yarın kalp atışlarını dinlicez inşallah acaba seninde böyle miydi ve bebekler ne tarafta
Merhaba canim dun aksam eve gittim ve mide bulanti ilacimi ilk kez ictim ne kadar iyi geldi anlatamam hep uyudum dinlendim bisiler yedim hatta sabah kahvaltisi bile yapabildm doktordan kactim gitmedm iyi olunca insallah bole devam eder bulantm var ama cok sukur az var tansiyonmda iyi
Oh nihayet. Çok sevindim. Dr zararı olan birşeyi vermez ama yine de sorgulayacaksın elbet.
Bir daha da böyle halsiz perişan düşmezsin inşallah.
Dedim ya insan onu içip de uyandıktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyor
Evet canım ya aynen öle oldum valla iki gün öleydim sonra yine eski halime döndüm maalesefçok fazla çarpıntım oluo benm ayrıca bu normal mi sence dün yine kötydüm içcektim ama çok zor durumda kalmadıkça içmeyin yazıo haptada korkuorum yaniii doktora gidince başka hamileler için bulantı ilacı isticem böle olmuo zencefil bir dilim kesip kaynar suya koymak demlendirip içmek bulantıya çok iyi geliyormuş diye okudum birkaç yerde onu denicem umarım zararı yoktur :26::26:
Ihlamur da içebilirsin. Dr a danışarak nane de içebilirsin. Ben içmiştim ama sana da tavsiye edemem Dr'a sorman lazım canım
Zencefili de sor mutlaka. Çünkü ilk 3 ay en riskli aylar. Çok dikkatli kullanman lazım bitki çaylarını O hapı evde olduğun zamanlar kullan. Yoksa uyur kalırsın br yerler Allah korusun
Çarpıntıyı hiç sorma normal bir günde 100 den aşağı olmuyor. Bir de nefes darlığı ekleniyor sonra uyku muyku hak getire şimdiden :)
Haklisin canim doktorda benden bikti artik aramamdan 19 hazirani beklicem artik napalim en sevdgm seyleri bile.yiemiorm canim bisiler cekio bazen ama is yerm Allahin dagnda hic birsey yok yiemiorm canmn cektiginide evet valla masamda uyurum sanirim
Bende astim var birde carpinti olunca ole mahfoluorum sicak basio daha simdiden banada Allah yardmcimz olsn kuzulara deger napalim tansiyonm genelde 9-5 normal dimi hamileler icn yoksa cok mu dusuk
9/5 düşük biraz canım. Benim cumartesi günü 9/5 e düştü kafam gözüm döndü sallandım baya yani.
Benim normal im 10/6 - 10/7 gibi. Ekşiyi çok mu yiyorsun yoksa sıcağa çok mu maruz kalıyorsun?
Merhaba canım benimde ikisi ayrı günlerde döllenmiş aralarında üç gün var ve biri daha büyük biri biraz daha küçüktü ve çok şükür kalp atışlarını vs duyduk benim ilk zamanlar sol taraftaydılar sol tarafım bayağı sızlıor ağrıyor gibiydi ama sanırım artık büyük iki tarftada ağrılar sızılar oluor ama hala sol yoğunlukta ilk bebiş orda sanırım :) 19 haziranda bende tekrar kontrole gidicem zaman geçmek bilmiyor.
Merhaba canım benimde ikisi ayrı günlerde döllenmiş aralarında üç gün var ve biri daha büyük biri biraz daha küçüktü ve çok şükür kalp atışlarını vs duyduk benim ilk zamanlar sol taraftaydılar sol tarafım bayağı sızlıor ağrıyor gibiydi ama sanırım artık büyük iki tarftada ağrılar sızılar oluor ama hala sol yoğunlukta ilk bebiş orda sanırım :) 19 haziranda bende tekrar kontrole gidicem zaman geçmek bilmiyor.
Ya biz dün gittik hastaneye kalp atışını duyduk ama kesenin biri bostuzaten en başta küçüktu kese dktor kaybolur düşer dedi içi boş dıye ama bu sefer kese büyümüştu bn dedim biz 7+5 dıye saydik dogru mu dk dedi suan tam 7 haftalik 5 gün geç döllenme olmuş bnm aklım karisti bazı arkadaş lar da bnm gibi kese boş görülmüş sonraki gidişlerinde içi doluymus aca ba böyle bişey olabilir mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himm inan hic bilmyrm canim ne desem yalan olur benim ikisinide gordk 8. Haftada gerci 6. Da da gormstk biri daha ufak olabilir belki ondan gorunmemis olabilir canim bos keseyi doktor dedi bu olusmams tek gebelik mi dedi orayi anlayamadim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?