Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Oyy ne güzel ya maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin...

Tabi canım haklısın. Zaten limonu ilk zamanlar iyi yiyordum da tuzları basa basa da şimdi hiç yiyemiyorum. :)
Son 2,3 aydır tatlıya düştüm. Teşekkürler

Merhaba canım benimde ikisi ayrı günlerde döllenmiş aralarında üç gün var ve biri daha büyük biri biraz daha küçüktü ve çok şükür kalp atışlarını vs duyduk benim ilk zamanlar sol taraftaydılar sol tarafım bayağı sızlıor ağrıyor gibiydi ama sanırım artık büyük iki tarftada ağrılar sızılar oluor ama hala sol yoğunlukta ilk bebiş orda sanırım :) 19 haziranda bende tekrar kontrole gidicem zaman geçmek bilmiyor.

Oh nihayet. Çok sevindim. Dr zararı olan birşeyi vermez ama yine de sorgulayacaksın elbet.
Bir daha da böyle halsiz perişan düşmezsin inşallah.
Dedim ya insan onu içip de uyandıktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyor

Son düzenleme:

Evet canım ya aynen öle oldum valla iki gün öleydim sonra yine eski halime döndüm maalesef çok fazla çarpıntım oluo benm ayrıca bu normal mi sence dün yine kötydüm içcektim ama çok zor durumda kalmadıkça içmeyin yazıo haptada korkuorum yaniii doktora gidince başka hamileler için bulantı ilacı isticem böle olmuo zencefil bir dilim kesip kaynar suya koymak demlendirip içmek bulantıya çok iyi geliyormuş diye okudum birkaç yerde onu denicem umarım zararı yoktur :26::26:

Ihlamur da içebilirsin. Dr a danışarak nane de içebilirsin. Ben içmiştim ama sana da tavsiye edemem Dr'a sorman lazım canım
Zencefili de sor mutlaka. Çünkü ilk 3 ay en riskli aylar. Çok dikkatli kullanman lazım bitki çaylarını O hapı evde olduğun zamanlar kullan. Yoksa uyur kalırsın br yerler Allah korusun

Çarpıntıyı hiç sorma normal bir günde 100 den aşağı olmuyor. Bir de nefes darlığı ekleniyor sonra uyku muyku hak getire şimdiden :)

Son düzenleme:

Haklisin canim doktorda benden bikti artik aramamdan 19 hazirani beklicem artik napalim en sevdgm seyleri bile.yiemiorm canim bisiler cekio bazen ama is yerm Allahin dagnda hic birsey yok yiemiorm canmn cektiginide evet valla masamda uyurum sanirim

Bende astim var birde carpinti olunca ole mahfoluorum sicak basio daha simdiden banada Allah yardmcimz olsn kuzulara deger napalim tansiyonm genelde 9-5 normal dimi hamileler icn yoksa cok mu dusuk

9/5 düşük biraz canım. Benim cumartesi günü 9/5 e düştü kafam gözüm döndü sallandım baya yani.
Benim normal im 10/6 - 10/7 gibi. Ekşiyi çok mu yiyorsun yoksa sıcağa çok mu maruz kalıyorsun?

9/5 düşük biraz canım. Benim cumartesi günü 9/5 e düştü kafam gözüm döndü sallandım baya yani.
Benim normal im 10/6 - 10/7 gibi. Ekşiyi çok mu yiyorsun yoksa sıcağa çok mu maruz kalıyorsun?

Eksi hic tuketmiyorm bayadir diyebilirim canim sicaktada cok durmuorum normal sicaklik yani birde ben surekli yuksek tansiyonu olan biriydim doktora soledm yukselmesn yeter dmsti 26 snda doktora gittgmde 11-7 cikmsti normal dedi haliyle napsam bilemedm

Ya biz dün gittik hastaneye kalp atışını duyduk ama kesenin biri bostu zaten en başta küçüktu kese dktor kaybolur düşer dedi içi boş dıye ama bu sefer kese büyümüştu bn dedim biz 7+5 dıye saydik dogru mu dk dedi suan tam 7 haftalik 5 gün geç döllenme olmuş bnm aklım karisti bazı arkadaş lar da bnm gibi kese boş görülmüş sonraki gidişlerinde içi doluymus aca ba böyle bişey olabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bn sana mesaj attim geldi mi

Himm inan hic bilmyrm canim ne desem yalan olur benim ikisinide gordk 8. Haftada gerci 6. Da da gormstk biri daha ufak olabilir belki ondan gorunmemis olabilir canim bos keseyi doktor dedi bu olusmams tek gebelik mi dedi orayi anlayamadim da

Himm inan hic bilmyrm canim ne desem yalan olur benim ikisinide gordk 8. Haftada gerci 6. Da da gormstk biri daha ufak olabilir belki ondan gorunmemis olabilir canim bos keseyi doktor dedi bu olusmams tek gebelik mi dedi orayi anlayamadim da

Evet kesenin biri bos dedi kaybolur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…