Evet kesenin biri bos dedi kaybolur dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah Allahh cok ilginc canim ya kan testi falan yapmadimi sana yeniden
Yoo yapmadi iste bnde diyorum acaba başka hastaneye mi gitsem
Git bakalim baska doktorda baksn bence canim
Ya biz dün gittik hastaneye kalp atışını duyduk ama kesenin biri bostuzaten en başta küçüktu kese dktor kaybolur düşer dedi içi boş dıye ama bu sefer kese büyümüştu bn dedim biz 7+5 dıye saydik dogru mu dk dedi suan tam 7 haftalik 5 gün geç döllenme olmuş bnm aklım karisti bazı arkadaş lar da bnm gibi kese boş görülmüş sonraki gidişlerinde içi doluymus aca ba böyle bişey olabilir mi
Arkadaslar mrb.bnim ikizlerde 12haftalik.bu hafta doktora gittim 2li test ve ense kainligi olcumu icin.fakat doktor cogul gebeliklerde 2li test dogru snuc vermiyor dedi o yzden yapmadi.sadece ultrasondan ense kalinligi bas el ayak olcjmu yapti hersey normal dedi cok sukur.sizin nasil oldu deneyimlerinizi paylasirmisiniz?
Canim benim dr.um da bana soyle dedi 2li 3 lu testler pek dogru sonuc vermezler ikizlerde eger cok merak ediosan amniyosentez yaptiralim dedi ama benim daha once igneli bir islemim oldu maalesef. Bidaha igne girisi istemedim.. cok sukur iyiz ayni sekilde her gittigimizde bas olcumu el ayak olcumu yapiliyor. Gobek cevresi falan.
Arkadaslar mrb.bnim ikizlerde 12haftalik.bu hafta doktora gittim 2li test ve ense kainligi olcumu icin.fakat doktor cogul gebeliklerde 2li test dogru snuc vermiyor dedi o yzden yapmadi.sadece ultrasondan ense kalinligi bas el ayak olcjmu yapti hersey normal dedi cok sukur.sizin nasil oldu deneyimlerinizi paylasirmisiniz?
Anladim canim.amniyosentezi cok istemiyorum acikcasi napalim artik Rabbimin takdiri saglikla kucagimiza aliriz insallah.bide ozel oluck ama iliski icin bisey diyor mu doktor bn dogudayim gorev icabi.bi kez sordum 3ay yok dedi ama 3ay bitti yjne hicbisey demedi bnde sormaya cekindim acikcasi.seninki bu konuda aciklama yapiyor mu?
canım merhaba benim doktorum ikilide üçlü de istedi..
ikilide sorun çıkmadı ense kalınlıkları da normal çıktı..
üçlünün kan değerinde NTD riski çıktı ama doktor organ taramasında detaylı bakıcaz dedi...
haftasonu detaylı ultrasonum var..
inşallah sağlıklılardır...
yok cnm ya ben hele gebeliğimin başından beri hiç sormadım. zaten riskli başladık mümkün değildi. şimdi de sormaya utanıyorum zaten sorsam da eminim garipser biraz yaşı var dr'umun:) aman zaten ben de korkuorum Allah korusun bişey olur diye cesaret edemiyorum:18:
yok cnm ya ben hele gebeliğimin başından beri hiç sormadım. zaten riskli başladık mümkün değildi. şimdi de sormaya utanıyorum zaten sorsam da eminim garipser biraz yaşı var dr'umun:) aman zaten ben de korkuorum Allah korusun bişey olur diye cesaret edemiyorum:18:
BEnde bugun gittim sadece ultrasona aldi hareketlerini gordum uzunluklari kesin kac haftalik oldugunu soylediler cok mutluyumyuzlerini gordum buyuk olan 12 haftalik kucugumuz 11:)))
Zeyy88 merhaba Senin bebislerde ikizmi
evet canım........
Superrr cinSiyetler bellimi
hayır canım göstermiyolar 17 hafta biticek neredeyse...
denemediğim şey kalmadı tatlı yedim gittim idrara sıkışık gittim ama inat ettiler göremiyoruz..haftaya ayrıntılı ultrason var belki orda görürürz..
sağlıklı olsunlarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?