Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

canım ben yaşadım bu durumu.tüp bebek benimkiler.biri çok ufaktı görünmüyordu kalp atışı da görünmüyordu.doktor alttan muayene etti başka bir problemden dolayı.o zaman gördü sekiz haftalıktım.doktorlar hep en kötü ihtimali söylüyorlar.banada kaybolur gider demişti.inşallah seninkiler de öyledir.

Arkadaslar mrb.bnim ikizlerde 12haftalik.bu hafta doktora gittim 2li test ve ense kainligi olcumu icin.fakat doktor cogul gebeliklerde 2li test dogru snuc vermiyor dedi o yzden yapmadi.sadece ultrasondan ense kalinligi bas el ayak olcjmu yapti hersey normal dedi cok sukur.sizin nasil oldu deneyimlerinizi paylasirmisiniz?

Canim benim dr.um da bana soyle dedi 2li 3 lu testler pek dogru sonuc vermezler ikizlerde eger cok merak ediosan amniyosentez yaptiralim dedi ama benim daha once igneli bir islemim oldu maalesef. Bidaha igne girisi istemedim.. cok sukur iyiz ayni sekilde her gittigimizde bas olcumu el ayak olcumu yapiliyor. Gobek cevresi falan.

Anladim canim.amniyosentezi cok istemiyorum acikcasi napalim artik Rabbimin takdiri saglikla kucagimiza aliriz insallah.bide ozel oluck ama iliski icin bisey diyor mu doktor bn dogudayim gorev icabi.bi kez sordum 3ay yok dedi ama 3ay bitti yjne hicbisey demedi bnde sormaya cekindim acikcasi.seninki bu konuda aciklama yapiyor mu?

canım merhaba benim doktorum ikilide üçlü de istedi..
ikilide sorun çıkmadı ense kalınlıkları da normal çıktı..
üçlünün kan değerinde NTD riski çıktı ama doktor organ taramasında detaylı bakıcaz dedi...
haftasonu detaylı ultrasonum var..
inşallah sağlıklılardır...

yok cnm ya ben hele gebeliğimin başından beri hiç sormadım. zaten riskli başladık mümkün değildi. şimdi de sormaya utanıyorum zaten sorsam da eminim garipser biraz yaşı var dr'umun:) aman zaten ben de korkuorum Allah korusun bişey olur diye cesaret edemiyorum:18:

Anladim canim tssekkr ederim insallah sagliklilardir sag salim kucagimiza alirz ins. sanirim bazi doktorlar bakiyorlar bazilari bakmiyorlar.bn dogudayim gorev icabi.temmuz sonu memlekete gittigimde de baska bi doktora gidicm orda da baktiricm hayirlisi artik.

Bnde doktorla konusamadigim icin bu konuyu bnde koekuyorum acikcasi bisey olur diye bilmiyorum artik boyle gidicek heralde ☺

BEnde bugun gittim sadece ultrasona aldi hareketlerini gordum uzunluklari kesin kac haftalik oldugunu soylediler cok mutluyumyuzlerini gordum buyuk olan 12 haftalik kucugumuz 11:)))

Superrr cinSiyetler bellimi

hayır canım göstermiyolar 17 hafta biticek neredeyse...
denemediğim şey kalmadı tatlı yedim gittim idrara sıkışık gittim ama inat ettiler göremiyoruz..haftaya ayrıntılı ultrason var belki orda görürürz..
sağlıklı olsunlarda...

Yandin sen instci olacaklar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…