evet öyle görünüyo
Calisiyormusun evde mi geciyor zaman .ben 2 aydir raporluyum erken ayrilacagim dogum iznine
çalışıyorum daha hiç izin falan kullanamadım bakalım yazın sıcaklarda alıcam büyük ihtimalle...
Ne guzel benim risli ilk bebegimi kaybedince ikincilerinde doktor izin vermiyor raporlarla dinlendiriyor
İyi doktora denk gelmişsin bizde çok zor veriyolar rapor
Ben en son gittigimde istedim ay beni bir azarladi bir azarladi :) sence ben sahtekar miyim sen beni yalana mi tesvik ediosun diye :)))) bilemedim diye bir kelime cikti agzimdan ciliz bir sesle :)) yani pisman oldum suclu ciktim. En son da ne sen hasta ol ne ben rapor vereyim deyince hak verdim ve vazgectim Allahin izniyle gidip gelemye karar verdim :) bide benim isim eve 50 dk. Ulasim zor.
Bence doktorun sana haksizlik yapmis:Ben en son gittigimde istedim ay beni bir azarladi bir azarladi :) sence ben sahtekar miyim sen beni yalana mi tesvik ediosun diye :)))) bilemedim diye bir kelime cikti agzimdan ciliz bir sesle :)) yani pisman oldum suclu ciktim. En son da ne sen hasta ol ne ben rapor vereyim deyince hak verdim ve vazgectim Allahin izniyle gidip gelemye karar verdim :) bide benim isim eve 50 dk. Ulasim zor.
Kusarak 4 kilo aldim::))) nasil becerebildiysem artik:Arkadaslar toplam kac kilo aldiniz :)
Ben en son gittigimde istedim ay beni bir azarladi bir azarladi :) sence ben sahtekar miyim sen beni yalana mi tesvik ediosun diye :)))) bilemedim diye bir kelime cikti agzimdan ciliz bir sesle :)) yani pisman oldum suclu ciktim. En son da ne sen hasta ol ne ben rapor vereyim deyince hak verdim ve vazgectim Allahin izniyle gidip gelemye karar verdim :) bide benim isim eve 50 dk. Ulasim zor.
Arkadaslar toplam kac kilo aldiniz :)
valla bende daha önceki doktorlardan azar yediğim için o ilk aylardaki kritik süreçlerde bu doktoruma hiç rapor muhabbeti açmadım..
belki şu çok sıcaklarda şansımı denerim...
yarın sabah tartılıcam canım göbeğim baya büyüdü kilo almışımdır herhalde artık...
bazı dr.lar nedense prestij meselesi haline getiriyorlar. benim bir kariyerim var diyor,kurumun araştırsa tekrar rapor istese böyle bir şeyin hesabı nasıl verilir diyor yani aslında bir bakıma da haklı bulmadım değil başta bi kızmıştım çok. bide ben de sağlık kuruluşunda çalışıyorum o da etken olmuş olabilir.. artık sıcaklarda da sabah gircez kuruma akşam çıkcaz mecburen yapcak bişey yok bol su takviyesi zaten ağustosta Allah izin verirse izne ayrılcam
açıkçası ben haklı bulmuyorum canım...
aynı doktor tanıdıklarına keyfi rapor yazıyor ama..
mesela ben düğünüm öncesi 3 gün rapor rica etmiştim bizim işyerinde çalışan birisinin akrabasından..
herkes ondan alıyodu çünkü keyfii..
kadın bana dedi ki akrbamıda bu işler için hep arıyorum onlarada sıkıntı oluyo alamayız keyfi rapor dedi..
benim düğünümden sonra işyerinden birine aaa bizim bilmem kim var akraba alırız sana 10 gün rapor sıkma canını dedi benim yanımda..
o yüzden çok kinliyim bu konuda doktorlara...
ne bilim cnm yaartık sorgulamıcam sinir oluorum vermezse vermesin
valla bir kaç hafta sonra şansımı deniycem bel ağrısından oturamıyorum
sen ayrıntılıya girdin mi??benim ctsi..
girdim cnm .. oyy o parmaklarına bakarken içim bi hoş olduçok şükür iyiyiz bebeği besleyen kordona da bakıo. kaç kilo falan. organlar yerinde mi diye. Allaha bin şükür mutlu olduk inşallah sen de çok mutlu olacaksın
Arkadaslar toplam kac kilo aldiniz :)
12.hafta bitiyor 1 kilo almisim ama hicbir kiyafetim olmuyor:))
Amanin yandim ben zaten kisa boyluyum yusyuvarlak olacagim:))))bu aya dikkat ben 4 kilo almıştım 12 den 16 ya geçerken.. :)
12.hafta bitiyor 1 kilo almisim ama hicbir kiyafetim olmuyor:))
normal canım rahim büyüyor karnından olmaz kıyafetler...
ben 11. haftada hamile pantolonu aldım çok rahat ettim beli lastikli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?