Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Merhaba iyi olmaya calisiyorum bebisler iyiler cok sukur ama cok agliyolar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne bilim cnm ya artık sorgulamıcam sinir oluorum vermezse vermesin

Kizlar gunaydin ben cok fenayim yine aksam acillerdeydim bu bobrek beni oldurecek buarada aksam ilk kez sanci makinesinede girdim esime diyorum ki sanki dogum yapacakmis gibi hissediyorum tabiki sanci cikmadi bnm derdim bobrekle bakalim bugun urolojiye gidicem we heyet talep edicem evim isyerine 2 saat suan ve oncesinde raporluydum bakalim ne dicek devlet hastanesi heyet raporuna 2 buklum yuruyeviliyorum 32 haftayi bir gorseydim hayirlisiyla bebislere iyi bakin kizlar grs

canım çook geçmiş olsun yaaa inşallah düzelir. bu böbrek niye böle yapar ki ben de suyu az içince felaket bir böbrek ağrısı saplanıyor biraz su içince geçiyor ilginç.. aman sancı mancı çıkmasın daha dur .. bekle 2 ay daha

Tsk ederim cnm hic duzelecek gibi degil su icinvede degisen bise yok
3 ay kadar dayansin ins sipaciklar

Saolasin 2.5 aylik ogluslarim var senin:)

Allahim bagislasin saglikla buyusunler insallah benmkiler dha karnimda cinsiyetmz belli degil iki bck aylik hamileyim canimmm aralik sonu giibi gelcek Allah in.izni ile.kuzularim senn ne kadar.kac kilo dogdu ogluslarin

Seninkileride Rabbim bagislasin ben 37+3 te dogum yaptim 2.830 biri 3.100 biri dogdu cok sukur hic bi sıkıntımız olmadi:)

Tsk ederim cnm hic duzelecek gibi degil su icinvede degisen bise yok
3 ay kadar dayansin ins sipaciklar

niye olduğu belirsiz miymiş? yani hani ben kendiminkini böbreklerim kuru mu kalıo diyorum zaten idrarı yarım yamalak yapıoruz. ben gebeliğimden beri her idrara çıktığımda kesiliyorum 2 dk sonra tekrar gelmiş gibi oluo

bende de öyle oluyo sanki tam yapamamışım gibi..
ama ikiz olduğu için daha çok baskı yapıyolar mesaneye ve sürekli tuvaletimiz geliyo...

Seninkileride Rabbim bagislasin ben 37+3 te dogum yaptim 2.830 biri 3.100 biri dogdu cok sukur hic bi sıkıntımız olmadi:)

Ay masallahhh ben kucuk dogcaklar diye cok korkuyorum beslenemiorm cunku dogru duzgn nasil gecti hamilelik peki neler yaptn cok sormadm soru dimi :)

Bendede aynen oyle oluo arkadasm gidiorm yine gelms oluo nasil oluo anlamadim gerci benm daha kucuklrr ama bilmyrm doktoruma sorucam sanki tutamiyorumda gibi oluo bazen

Ay masallahhh ben kucuk dogcaklar diye cok korkuyorum beslenemiorm cunku dogru duzgn nasil gecti hamilelik peki neler yaptn cok sormadm soru dimi :)

Bende cok korkuyodum ama cok dua ettim ozel olarak bisey yapmadim evde 1kizim 1de oglum vardi okula gidiyolardi cok fazla dinlenemiyodum ama atlattim cok sukur hepsi geciyo yeterki canini sıkıp bebislerini uzme ne demek ne istersen sorabilirsin cnm:)

Allah razi olsun canim masallahh ne guzel dort evlatcik ne mutlu sana bende calisiorm.is yerim evime bir saat uzk yoruluorum cok ayaklarm sisio servisim var ama langir lungur mahf oluorum gercektn sende bole sizi gibi birsey oluor mu bende arada bir sizi oluor sn lik sonra degisior normalmidr sence

Bendede aynen oyle oluo arkadasm gidiorm yine gelms oluo nasil oluo anlamadim gerci benm daha kucuklrr ama bilmyrm doktoruma sorucam sanki tutamiyorumda gibi oluo bazen

yok arkadaşım ben ilk gebe kaldığımdan beri oluor küçük olmaları pek değiştirmiyor. hatta idrar yaparken kesiliyordum dr. enfeksiyon testiyle baktı çok şükür temiz çıktı.

bende de öyle oluyo sanki tam yapamamışım gibi..
ama ikiz olduğu için daha çok baskı yapıyolar mesaneye ve sürekli tuvaletimiz geliyo...

nerdeyse idrar yapcam diye insana ıkınma gelio çok tuhaf. ama suyu az içince cidden fark ediyor.idrarın rengi sapsarı oluyor. zorlanma daha çok artıyor.

nerdeyse idrar yapcam diye insana ıkınma gelio çok tuhaf. ama suyu az içince cidden fark ediyor.idrarın rengi sapsarı oluyor. zorlanma daha çok artıyor.

evet canım aynen öyle..
hele bu sıcaklarda artık daha çok içmemiz lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…