Merhaba iyi olmaya calisiyorum bebisler iyiler cok sukur ama cok agliyolar:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne bilim cnm yaartık sorgulamıcam sinir oluorum vermezse vermesin
Kizlar gunaydin ben cok fenayim yine aksam acillerdeydim bu bobrek beni oldurecek buarada aksam ilk kez sanci makinesinede girdim esime diyorum ki sanki dogum yapacakmis gibi hissediyorum tabiki sanci cikmadi bnm derdim bobrekle bakalim bugun urolojiye gidicem we heyet talep edicem evim isyerine 2 saat suan ve oncesinde raporluydum bakalim ne dicek devlet hastanesi heyet raporuna 2 buklum yuruyeviliyorum 32 haftayi bir gorseydim hayirlisiyla bebislere iyi bakin kizlar grs
Tsk ederim cnm hic duzelecek gibi degil su icinvede degisen bise yokcanım çook geçmiş olsun yaaainşallah düzelir. bu böbrek niye böle yapar ki ben de suyu az içince felaket bir böbrek ağrısı saplanıyor biraz su içince geçiyor ilginç.. aman sancı mancı çıkmasın daha dur .. bekle 2 ay daha
Saolasin 2.5 aylik ogluslarim var senin:)
Tsk ederim cnm hic duzelecek gibi degil su icinvede degisen bise yok
3 ay kadar dayansin ins sipaciklar
niye olduğu belirsiz miymiş? yani hani ben kendiminkini böbreklerim kuru mu kalıo diyorum zaten idrarı yarım yamalak yapıoruz. ben gebeliğimden beri her idrara çıktığımda kesiliyorum 2 dk sonra tekrar gelmiş gibi oluo
Seninkileride Rabbim bagislasin ben 37+3 te dogum yaptim 2.830 biri 3.100 biri dogdu cok sukur hic bi sıkıntımız olmadi:)
niye olduğu belirsiz miymiş? yani hani ben kendiminkini böbreklerim kuru mu kalıo diyorum zaten idrarı yarım yamalak yapıoruz. ben gebeliğimden beri her idrara çıktığımda kesiliyorum 2 dk sonra tekrar gelmiş gibi oluo
Ay masallahhh ben kucuk dogcaklar diye cok korkuyorum beslenemiorm cunku dogru duzgn nasil gecti hamilelik peki neler yaptn cok sormadm soru dimi :)
Bende cok korkuyodum ama cok dua ettim ozel olarak bisey yapmadim evde 1kizim 1de oglum vardi okula gidiyolardi cok fazla dinlenemiyodum ama atlattim cok sukur hepsi geciyo yeterki canini sıkıp bebislerini uzme ne demek ne istersen sorabilirsin cnm:)
Bendede aynen oyle oluo arkadasm gidiorm yine gelms oluo nasil oluo anlamadim gerci benm daha kucuklrr ama bilmyrm doktoruma sorucam sanki tutamiyorumda gibi oluo bazen
bende de öyle oluyo sanki tam yapamamışım gibi..
ama ikiz olduğu için daha çok baskı yapıyolar mesaneye ve sürekli tuvaletimiz geliyo...
nerdeyse idrar yapcam diye insana ıkınma gelio çok tuhaf. ama suyu az içince cidden fark ediyor.idrarın rengi sapsarı oluyor. zorlanma daha çok artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?