Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Ayy cnm su 3 ayi bi atlatsan biraz daha kolay olacak insallah doktora sordunmu bende akinti vardi doktorum gebelik akintisi o normal diyodu bence kendini cok yorma dinlen sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada benim de iş yerim evime 50 dk. izin rapor kolay kullanılmıyor. aynen langır lungur gidioruz sabh seyrek oluo trafik ama akşam çok kötü bn öyle diye eyfam yaptıydım çok. ama Allah korusun bir şeyin olacağı varsa her zaman olur dedi bir arkadaşım sen dedi yerinden kımıldamasan da olacağı varsa olur ama geleceklerse ona da mani olamazsın. bu dünyada yiyeck ekmekleri varsa kimse mani olamaz. tevvekkül iyi bir şeydir insanı ferahlatır

yok arkadaşım ben ilk gebe kaldığımdan beri oluor küçük olmaları pek değiştirmiyor. hatta idrar yaparken kesiliyordum dr. enfeksiyon testiyle baktı çok şükür temiz çıktı.

Himmm benm enfekasiyon vardi bir seferlk bir toz ilac ictim o zaman kckler die anormal.degil canim insan evhamli oluo napalim

Sabah trafik aksam trafik Istanbul bu konuda basedilemez maalesef canim cukurlar desen o bicim sofr desen umrnda degil seni senden baska kimse dusunmuo anlamior yani benimde doktorum.soyledi ikiz oldgnu ogrennce dedm is yerm uzak dinlenmeme gerek var mi bisi olcaksa evde yatsanda olur calissanda olur dedi sen kendine dikkat et aksam gelince yat yeter dedi bende oyle yapiorum 19 unda randevm var bakalm insallah hersey yolundadir bugun sol.kasigimda ve biraz ustunde agrim var agrida degl.sanki.bole titrme uyusma gibi degisk bir his iki bck aylk.kuzularm sence hissedior olabilir mym

Evet iki haftadan az kaldi uc ayim dolcak canim akintim var normal ddedi doktorum agrind olur ilk uc ay vucudun degisior bebekler buyucek dedi ole siddeetli bir agrim yok cok sukur calisiorm dinlenmek imkansz gundzleri.bi aksam dinleniorm.birde ozel sektor izinde alamiyorum ole agrim var dyp eve gidp yatim

Yok cnm daha kucukler hissedemezsin ama buyuduklrinde cok fena oynayip canini yakiyolar vurduklarinda:)

Bendede surekli enfeksiyon var diye idrar kulturu yapiliyor ama herhangi bir bakteriye rastlanmiyor .ilk gebeligimde muthis agrilarim oluyordu su az iciyordum karnimda kalbi durdu ve kaybettim ama su an ikinci gebeligim ve gunde 3 litreye cikardim cok sukur iyiyim. Boooollll suu icelim :))

aynen o tek seferlik ilaçtan bende içtim ama sonrasında tekrar tahlil yaptırmadım inşallah geçmiştir...

Bendr yaptirmadim canim o zamandan beri gitmedm.doktora en son 26 nisanda gittim birde 19 haziranda gitcem bakalm ne olcak insallah sagliklidir bebislerim senn cinsiyet falan belli.mi ne.kadarliksinz :)

Anladim cnm rabbim kolaylik versin o ufak agrilar surekli oluyo dogum yapana kadar insallah bununla kalirsin baska bi sorun cikmaz:)

Yok cnm daha kucukler hissedemezsin ama buyuduklrinde cok fena oynayip canini yakiyolar vurduklarinda:)

Evet cok minnaklar daha iste annelk.duygusu hemen hissedip hersy yolundami acaba die.emin olmak istior biliorsun canim :) Rabbim insallah o gunleri gormemizi nasip etsin Aminnnnn

Anladim cnm rabbim kolaylik versin o ufak agrilar surekli oluyo dogum yapana kadar insallah bununla kalirsin baska bi sorun cikmaz:)

Amin canim.insallah Allah razi olsun istfra etmekten 7 kilo verdm ben bu zamana kadar umuorm hersey duzelrde bebislerm saglikli.olur tek umudum istegim o benim kendimde balik etliyim.azcik korkuor insan astimda var aman aman yani anlayacagin

Evet cok minnaklar daha iste annelk.duygusu hemen hissedip hersy yolundami acaba die.emin olmak istior biliorsun canim :) Rabbim insallah o gunleri gormemizi nasip etsin Aminnnnn

Aynen öle cnm insallah bende gecermi diyodum bak gecti Sezeryandan korkuyodum o da gecti simdi 18 inde 3 aylari dolacak buyuduler seninkide oyle olur kendini strese hic sokma rahat ol ilk hamileliginmi senin:)

Bendr yaptirmadim canim o zamandan beri gitmedm.doktora en son 26 nisanda gittim birde 19 haziranda gitcem bakalm ne olcak insallah sagliklidir bebislerim senn cinsiyet falan belli.mi ne.kadarliksinz :)

bugün 16+6 günlük canım çok şükür...
daha cinsiyeti öğrenemedim..
haftasonu organ taraması için gidicem bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…