Allah razi olsun canim masallahh ne guzel dort evlatcik ne mutlu sana bende calisiorm.is yerim evime bir saat uzk yoruluorum cok ayaklarm sisio servisim var ama langir lungur mahf oluorum gercektn sende bole sizi gibi birsey oluor mu bende arada bir sizi oluor sn lik sonra degisior normalmidr sence
Allah razi olsun canim masallahh ne guzel dort evlatcik ne mutlu sana bende calisiorm.is yerim evime bir saat uzk yoruluorum cok ayaklarm sisio servisim var ama langir lungur mahf oluorum gercektn sende bole sizi gibi birsey oluor mu bende arada bir sizi oluor sn lik sonra degisior normalmidr sence
yok arkadaşım ben ilk gebe kaldığımdan beri oluorküçük olmaları pek değiştirmiyor. hatta idrar yaparken kesiliyordum dr. enfeksiyon testiyle baktı çok şükür temiz çıktı.
Himmm benm enfekasiyon vardi bir seferlk bir toz ilac ictim o zaman kckler die anormal.degil caniminsan evhamli oluo napalim
Himmm benm enfekasiyon vardi bir seferlk bir toz ilac ictim o zaman kckler die anormal.degil caniminsan evhamli oluo napalim
bu arada benim de iş yerim evime 50 dk. izin rapor kolay kullanılmıyor. aynen langır lungur gidioruz sabh seyrek oluo trafik ama akşam çok kötübn öyle diye eyfam yaptıydım çok. ama Allah korusun bir şeyin olacağı varsa her zaman olur dedi bir arkadaşım sen dedi yerinden kımıldamasan da olacağı varsa olur ama geleceklerse ona da mani olamazsın. bu dünyada yiyeck ekmekleri varsa kimse mani olamaz. tevvekkül iyi bir şeydir insanı ferahlatır
Ayy cnm su 3 ayi bi atlatsan biraz daha kolay olacak insallah doktora sordunmu bende akinti vardi doktorum gebelik akintisi o normal diyodu bence kendini cok yorma dinlen sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah trafik aksam trafik Istanbul bu konuda basedilemez maalesef canim cukurlar desen o bicim sofr desen umrnda degil seni senden baska kimse dusunmuo anlamior yani benimde doktorum.soyledi ikiz oldgnu ogrennce dedm is yerm uzak dinlenmeme gerek var mi bisi olcaksa evde yatsanda olur calissanda olur dedi sen kendine dikkat et aksam gelince yat yeter dedi bende oyle yapiorum 19 unda randevm var bakalm insallah hersey yolundadir bugun sol.kasigimda ve biraz ustunde agrim var agrida degl.sanki.bole titrme uyusma gibi degisk bir his iki bck aylk.kuzularm sence hissedior olabilir mym
biz de test sonucu çıkana kadar pyoloseptil içtik ama test sonucu gelince bıraktık. limonlu su falan da içtim ben..
aynen o tek seferlik ilaçtan bende içtim ama sonrasında tekrar tahlil yaptırmadım inşallah geçmiştir...
Ben icmedm onlardan canim.progestan iciorm bn surekli folbiol biliorsnz zatn birde corasprin iciorum bugnde progestani unutmsm offfssss
Bendr yaptirmadim canim o zamandan beri gitmedm.doktora en son 26 nisanda gittim birde 19 haziranda gitcem bakalm ne olcak insallah sagliklidir bebislerim senn cinsiyet falan belli.mi ne.kadarliksinz :)
Evet iki haftadan az kaldi uc ayim dolcak canim akintim var normal ddedi doktorum agrind olur ilk uc ay vucudun degisior bebekler buyucek dedi ole siddeetli bir agrim yok cok sukur calisiorm dinlenmek imkansz gundzleri.bi aksam dinleniorm.birde ozel sektor izinde alamiyorum ole agrim var dyp eve gidp yatim
Yok cnm daha kucukler hissedemezsin ama buyuduklrinde cok fena oynayip canini yakiyolar vurduklarinda:)
Aklina gelince hemen ic.bende 3nu kullaniyorum hergun ayni saatte hic kacirmam
Benimde 19 haziranda kontrolum var senin bebisler kac aylik canim
Anladim cnm rabbim kolaylik versin o ufak agrilar surekli oluyo dogum yapana kadar insallah bununla kalirsin baska bi sorun cikmaz:)
Evet cok minnaklar daha iste annelk.duygusu hemen hissedip hersy yolundami acaba die.emin olmak istior biliorsun canim :) Rabbim insallah o gunleri gormemizi nasip etsin Aminnnnn
Bendr yaptirmadim canim o zamandan beri gitmedm.doktora en son 26 nisanda gittim birde 19 haziranda gitcem bakalm ne olcak insallah sagliklidir bebislerim senn cinsiyet falan belli.mi ne.kadarliksinz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?