Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Ben icmedm onlardan canim.progestan iciorm bn surekli folbiol biliorsnz zatn birde corasprin iciorum bugnde progestani unutmsm offfssss

progestan ben de kullanıorum. her gün bir tane asprin ben de içiyorum ve kan sulandırıcı iğne yapıorum.
hiç panik yapma dr bana progestanı her gün 2 tane dedi. ben gerçekten 1 tane yeterli diye düşünüyorum gerçi ben vajinadan koyuyorum çünkü sabah koyduğum olduğu gibi boşa gidiyordu sadece gece koyuyorum vajinadan. o da baya akıntı yapar mide bulantısı dolgunluk hissi yapar allta bilgin olsun

Amin canim.insallah Allah razi olsun istfra etmekten 7 kilo verdm ben bu zamana kadar umuorm hersey duzelrde bebislerm saglikli.olur tek umudum istegim o benim kendimde balik etliyim.azcik korkuor insan astimda var aman aman yani anlayacagin

Bende 10 kilo vermistim sonra 17 olarak geri aldim ama cok cabuk vericeksin kosturmsdan kilo kalmiyo zaten o zamsn cok dikkat et kendine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ilk hamileligim canimm haklisin geriye bakinca gecms diorsn bende ne ara ikibck aylk olduk diorum bazen Rabbim evlatlarina saglik sihht hayirli.omurler versin insallah canimmm benm 30 haziranda bir yilim dolucak yeni evli sayilirim bi borclar var die bebek.icin korkuorduk denedik.ilk ay dedk belki olmaz simdiden deneyelim aaaaa.bi baktik hamileym ilk gittk tek kese gordk ikinci kalp atisina gittik ikinci kesemizi kalp atislarini duyduk harika bir duygu o ani hatirladkca duygulaniorum ben kuckligmden beri hep dua ederm Allah im ilerde ikizlerm.olsn. yuceler yucesi Rabbim tamda gonlume gore verdi

Ne guzel inşallah sag salim alirsin kucagina kuzularini :)

Ben sabah aksam hap olarak iciorum canim onu icince sanki guvendeymsm gibi gelio.nedense :) bana cok bas donmesi bulanti sersmlik yapio canim iciorum.bir saat gecior pertim birde uykuda yapio aksm nerde yastk bulsam yatiorum yer zaman farketmior

Bende 10 kilo vermistim sonra 17 olarak geri aldim ama cok cabuk vericeksin kosturmsdan kilo kalmiyo zaten o zamsn cok dikkat et kendine

Ayyy sen ne guzel orneksin oyle neyden korksam snde iyiligi guzelligi varrr Allah senden razi olsun canimmmm aman alim napalim.kuzular yeterki iyi olsunlar dikkat ediorum bakalim insallah bu sekilde devam eder daha kotu olmam

Cok sukur canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yaramazlar mi bebisler annesi gostermemsler kendilerini :) cift yumurta mi tek mi canim

belli değil canım çift mi tekmi
biz 9. haftaya kadar tek bebek sanıyoduk 9. haftada arkasından bir bebiş daha göründü şakacı şeyler
tek kesedeler aralarında zar var..doktor bu durumda da çift yumurta da olabiliyor dedi..
valla her gittiğimizde ya elleri önlerinde ya da sırtlarını dönüp trip atıyolar
bakalım organ taramasında öğreniriz inşallah sağlıkla...

Ben sabah aksam hap olarak iciorum canim onu icince sanki guvendeymsm gibi gelio.nedense :) bana cok bas donmesi bulanti sersmlik yapio canim iciorum.bir saat gecior pertim birde uykuda yapio aksm nerde yastk bulsam yatiorum yer zaman farketmior

işte dr um bunları yapmasın diye vajinadan koyduruyor. acayip sersemlik yapar o bulantı yapar. sen dr'unla bir konuş sonuçta içindeki şey deri ile de hemen emilimi sağlıyor ve hormon neticede. faydası muhakkak vardır ama ben 4. aydan sonra çok akıntı yaptığını farkettim gece koyuyorum 3 gibi falan lavaboya kalktığımda çok ıslaklık hissediyorum bikaç kez koymadan denedim o kadar akıntı yok ama progestanı koyunca çoğalıyor neyse diyorum en azından gece ilacın tamamını emilim yapıyordur sabaha gerek yok

Benim bugun 3ay doldu .sorma ben iple cekiyorum o gunu benim ilk bebisimi kaybettigim icin doktorum biraz uzerime titriyor her hafta gidiyorum :) ikili testi yapmadiniz degil mi

Senin ne guzel haftada.bir benm uc hafta gecmior yaaa arada.gitsm mi diorum kotu hissedip merak edince ama gidersem uc hafta atlatio yine biai farketmior basin sagolsn canim dusuk falan mi oldu yoksa frkli durum mu yok yapmadik.ikili testi sen yptrdn mi bu gdsmde mi yaparz acaba ayrica 19 dedi ama 18 inde gtsem ne farketcek dimi bisi olmaz sanirim patronlar yurt disinda o ara rahatca giderm doktoruma die dusunuorumda :)

Ayyy sen ne guzel orneksin oyle neyden korksam snde iyiligi guzelligi varrr Allah senden razi olsun canimmmm aman alim napalim.kuzular yeterki iyi olsunlar dikkat ediorum bakalim insallah bu sekilde devam eder daha kotu olmam

Cok saol cnm ben tek basima bakiyorum cok ta zor oluyo ama rabbim sabrini veriyo kendi kendimi motive ediyorum bende napim bnm cevrem psikolojimi cok bozdu ama artik kimseyi takmiyorum sadece yavrularim onlarin bir gülüşünü dunyaya degismem:)

o zaman eyvah yandın doktor karnına karnına vuracak bebişlerin elini çeksin diye organları sayıyor ya. bide ayrıntılıda cihazı karnıma çok bastırdı alttaki oğlum elini yanına koymuştu çeksin diye iki saat vurdu karnıma pat pat tuhafıma gitti ama demekki bi zararı olmuo adamdan daha iyi mi bilcem dedim

Ayyyy masallah onlaraaa yerim bn onlariiii minnoslarrr cok nazlilar desene maasallah sizeee insallah canim saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez

ya benim doktor o kadar uğraşmıyo cinsiyet için bile 16. haftada erken dedi doğru düzgün bakmadı...
karnına vurmasından bişey olmaz o kadardan canım...
kaç kat yağ dokusu var arada...

Ayyyy masallah onlaraaa yerim bn onlariiii minnoslarrr cok nazlilar desene maasallah sizeee insallah canim saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez

aynen canım aynen inşallah sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla vakti geldiğinde kucağımıza alırız tontişlerimizi

Him anladim canim gidince bi sorayim bakalim ne dicek calisirken cok zor oluo bas donmesi falan zaten yemek yedigmde yok dha kotu oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…