Ben icmedm onlardan canim.progestan iciorm bn surekli folbiol biliorsnz zatn birde corasprin iciorum bugnde progestani unutmsm offfssss
Amin canim.insallah Allah razi olsun istfra etmekten 7 kilo verdm ben bu zamana kadarumuorm hersey duzelrde bebislerm saglikli.olur tek umudum istegim o benim kendimde balik etliyim.azcik korkuor insan astimda var aman aman yani anlayacagin
İcini ferah tut senin huxursuzlugun bebisletede geciyor .gunde kac adet aliyorsun ben iki sabah aksammHep aklimda unutmam icerim hep ama isim.uzakta evdenbitmsti yeni almstk sabah servise yetscem.die unutmsm cok huzursuzum
Aynen öle cnm insallah bende gecermi diyodum bak gecti Sezeryandan korkuyodum o da gecti simdi 18 inde 3 aylari dolacak buyuduler seninkide oyle olur kendini strese hic sokma rahat ol ilk hamileliginmi senin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bugun 3ay doldu .sorma ben iple cekiyorum o gunu benim ilk bebisimi kaybettigim icin doktorum biraz uzerime titriyor her hafta gidiyorum :) ikili testi yapmadiniz degil miIki bck ayliklar canim daha minnacikiz doktor vakti gelmek bilmiyor sanki :) senn ne kadarlik canim
bugün 16+6 günlük canım çok şükür...
daha cinsiyeti öğrenemedim..
haftasonu organ taraması için gidicem bende...
Evet ilk hamileligim canimm haklisin geriye bakinca gecms diorsn bende ne ara ikibck aylk olduk diorum bazen Rabbim evlatlarina saglik sihht hayirli.omurler versin insallah canimmm benm 30 haziranda bir yilim dolucak yeni evli sayilirimbi borclar var die bebek.icin korkuorduk denedik.ilk ay dedk belki olmaz simdiden deneyelim aaaaa.bi baktik hamileym ilk gittk tek kese gordk ikinci kalp atisina gittik ikinci kesemizi kalp atislarini duyduk harika bir duygu o ani hatirladkca duygulaniorum ben kuckligmden beri hep dua ederm Allah im ilerde ikizlerm.olsn. yuceler yucesi Rabbim tamda gonlume gore verdi
progestan ben de kullanıorum. her gün bir tane asprin ben de içiyorum ve kan sulandırıcı iğne yapıorum.
hiç panik yapma dr bana progestanı her gün 2 tane dedi. ben gerçekten 1 tane yeterli diye düşünüyorum gerçi ben vajinadan koyuyorum çünkü sabah koyduğum olduğu gibi boşa gidiyordu sadece gece koyuyorum vajinadan. o da baya akıntı yapar mide bulantısı dolgunluk hissi yapar allta bilgin olsun
Bende 10 kilo vermistim sonra 17 olarak geri aldim ama cok cabuk vericeksin kosturmsdan kilo kalmiyo zaten o zamsn cok dikkat et kendine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İcini ferah tut senin huxursuzlugun bebisletede geciyor .gunde kac adet aliyorsun ben iki sabah aksamm
Cok sukur canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yaramazlar mi bebisler annesi gostermemsler kendilerini :) cift yumurta mi tek mi canim
Ben sabah aksam hap olarak iciorum canim onu icince sanki guvendeymsm gibi gelio.nedense :) bana cok bas donmesi bulanti sersmlik yapio canim iciorum.bir saat gecior pertim birde uykuda yapio aksm nerde yastk bulsam yatiorum yer zaman farketmior
Benim bugun 3ay doldu .sorma ben iple cekiyorum o gunu benim ilk bebisimi kaybettigim icin doktorum biraz uzerime titriyor her hafta gidiyorum :) ikili testi yapmadiniz degil mi
Ayyy sen ne guzel orneksin oyle neyden korksam snde iyiligi guzelligi varrr Allah senden razi olsun canimmmm aman alim napalim.kuzular yeterki iyi olsunlar dikkat ediorum bakalim insallah bu sekilde devam eder daha kotu olmam
belli değil canım çift mi tekmi
biz 9. haftaya kadar tek bebek sanıyoduk 9. haftada arkasından bir bebiş daha göründü şakacı şeyler
tek kesedeler aralarında zar var..doktor bu durumda da çift yumurta da olabiliyor dedi..
valla her gittiğimizde ya elleri önlerinde ya da sırtlarını dönüp trip atıyolar
bakalım organ taramasında öğreniriz inşallah sağlıkla...
belli değil canım çift mi tekmi
biz 9. haftaya kadar tek bebek sanıyoduk 9. haftada arkasından bir bebiş daha göründü şakacı şeyler
tek kesedeler aralarında zar var..doktor bu durumda da çift yumurta da olabiliyor dedi..
valla her gittiğimizde ya elleri önlerinde ya da sırtlarını dönüp trip atıyolar
bakalım organ taramasında öğreniriz inşallah sağlıkla...
o zaman eyvah yandın doktor karnına karnına vuracak bebişlerin elini çeksin diyeorganları sayıyor ya. bide ayrıntılıda cihazı karnıma çok bastırdı alttaki oğlum elini yanına koymuştu çeksin diye iki saat vurdu karnıma pat pat tuhafıma gitti ama demekki bi zararı olmuo adamdan daha iyi mi bilcem dedim
Ayyyy masallah onlaraaa yerim bn onlariiii minnoslarrr cok nazlilar desene maasallah sizeee insallah canim saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez
Haklisin canim bebislerde huzursuz olmasn vallahben 200 mg sbah aksam aliyorum
işte dr um bunları yapmasın diye vajinadan koyduruyor. acayip sersemlik yapar o bulantı yapar. sen dr'unla bir konuş sonuçta içindeki şey deri ile de hemen emilimi sağlıyor ve hormon neticede. faydası muhakkak vardır ama ben 4. aydan sonra çok akıntı yaptığını farkettim gece koyuyorum 3 gibi falan lavaboya kalktığımda çok ıslaklık hissediyorum bikaç kez koymadan denedim o kadar akıntı yok ama progestanı koyunca çoğalıyor neyse diyorum en azından gece ilacın tamamını emilim yapıyordur sabaha gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?