Meslek nedir bilmiyorum ama yorulunca hemen dinlenmeye gec reviriniz varsa orada dinlenmeue calis bebeklerin sagligi onemli .
aynen canım aynen inşallah sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla vakti geldiğinde kucağımıza alırız tontişlerimizi
Kalbi durdu sebebide benden kkaynakli troid varmis kurtajdan sonra oryaya cikti birde onun ilacini kullaniyorum .daha yaptirmadik doktorlar gun verirken bazi seyleri hesaplayarak veriyor bence gununde git derim ama karar seninSenin ne guzel haftada.bir benm uc hafta gecmior yaaa arada.gitsm mi diorum kotu hissedip merak edince ama gidersem uc hafta atlatio yine biai farketmior basin sagolsn canim dusuk falan mi oldu yoksa frkli durum mu yok yapmadik.ikili testi sen yptrdn mi bu gdsmde mi yaparz acaba ayrica 19 dedi ama 18 inde gtsem ne farketcek dimi bisi olmaz sanirim patronlar yurt disinda o ara rahatca giderm doktoruma die dusunuorumda :)
Cok saol cnm ben tek basima bakiyorum cok ta zor oluyo ama rabbim sabrini veriyo kendi kendimi motive ediyorum bende napim bnm cevrem psikolojimi cok bozdu ama artik kimseyi takmiyorum sadece yavrularim onlarin bir gülüşünü dunyaya degismem:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslinda satis sefiyim canim cok ayakta degl.isim genelde oturarak ve telefon internetle ama oturncada yoruluor insan aksam ayaklarm davul.oluor ve stresli bir ortam.diyebilirm revirimz maaleaef yok evet bebekler onemli napsm bilmyrm hicte anlays yok ozel.s
Kalbi durdu sebebide benden kkaynakli troid varmis kurtajdan sonra oryaya cikti birde onun ilacini kullaniyorum .daha yaptirmadik doktorlar gun verirken bazi seyleri hesaplayarak veriyor bence gununde git derim ama karar senin
Doktorum ikiz oldugunu ogrendigimiz an rapor verdi 2aydir raporluyum ve boyle devam edecek erken dogum iznine ayiracak .isyerimde sorun oluyor dedgimde fazla kpnusmasinlar keyfimizden vermiyorum dedi soylensin dursunlar hicbirsey yapamazlar dedi:)bende musteri danismanligi yapiyorum surekli oturuyordum.unutma ayaklarinin altina bir yukselti koy rahat edersin
Anladim canim hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin ne guzel ikizlern gelms saglikla dogsunlar insallahhh Aminn himm eger.ogleyse 19 unda gidim ben madem.ole
Doktorum ikiz oldugunu ogrendigimiz an rapor verdi 2aydir raporluyum ve boyle devam edecek erken dogum iznine ayiracak .isyerimde sorun oluyor dedgimde fazla kpnusmasinlar keyfimizden vermiyorum dedi soylensin dursunlar hicbirsey yapamazlar dedi:)bende musteri danismanligi yapiyorum surekli oturuyordum.unutma ayaklarinin altina bir yukselti koy rahat edersin
offf o doktordan bana da lazım..
iyice acımasız olmuşlar artık
Ayy senin doktorundan bir parca benim.doktora mi aktarsak napsakole yapiorm arada kaldiriorm ayaklari ama zorlaniorum solicem bakalm doktoruma
Hangi ildesin ben izmir
Himm bayagi uzak tek bir doktorla kalma derim hani memnun degisen belle bir sure icerisinde doktorunu degistirebelevegini biliyorumkaradenizdeyim canım ben...
Himm bayagi uzak tek bir doktorla kalma derim hani memnun degisen belle bir sure icerisinde doktorunu degistirebelevegini biliyorum
Aynen .amin hepimizin bebisleri saglukli olur ins kucagimiza almayi nasip eder ins.19 da yazarim neler oldugunu sende yaz merak ederim nasillar diye :)
Hangi il senin canim benim izmir
zaten bu 4. doktorum canım bulabildiğim en iyisi bu
artık bunla devam ederim sanırım...
Istanbuldayim canim ben uzakiz
Masallah kal bencede allah bize bu sansi verdi ins saglikla kucagimiza aliriz ama sakin unutma ne sikintin olursa bunu doktorla paylas
Bnim doktorum civardaki en iyi doktor digerlerine gore pahali hastane ama cok uzman bir doktor guveniormda adama nedense bole guven verio bana ama rapor vermio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?