Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Meslek nedir bilmiyorum ama yorulunca hemen dinlenmeye gec reviriniz varsa orada dinlenmeue calis bebeklerin sagligi onemli .

Aslinda satis sefiyim canim cok ayakta degl.isim genelde oturarak ve telefon internetle ama oturncada yoruluor insan aksam ayaklarm davul.oluor ve stresli bir ortam.diyebilirm revirimz maaleaef yok evet bebekler onemli napsm bilmyrm hicte anlays yok ozel.sektorde

Kalbi durdu sebebide benden kkaynakli troid varmis kurtajdan sonra oryaya cikti birde onun ilacini kullaniyorum .daha yaptirmadik doktorlar gun verirken bazi seyleri hesaplayarak veriyor bence gununde git derim ama karar senin

Aman zaten.insanlarn agzi torba degl biliorsn herkes herseyi soyluo bende takmiorm vallah kimseyi Rabbim yardim eder hepimize insllah Rabbim dagina gore kar verirmis.dmek bebiklerimize yetcek gucumz var insallah.hersey harika olur senn icinde ayy mis gibide kokar annesi onlarrr Allahim sana bagislasn onlari yardmcn.olsn Rabbimm saglikli mutlu olsunlar.insallahhhh Aminn

Doktorum ikiz oldugunu ogrendigimiz an rapor verdi 2aydir raporluyum ve boyle devam edecek erken dogum iznine ayiracak .isyerimde sorun oluyor dedgimde fazla kpnusmasinlar keyfimizden vermiyorum dedi soylensin dursunlar hicbirsey yapamazlar dedi:)bende musteri danismanligi yapiyorum surekli oturuyordum.unutma ayaklarinin altina bir yukselti koy rahat edersin

Kalbi durdu sebebide benden kkaynakli troid varmis kurtajdan sonra oryaya cikti birde onun ilacini kullaniyorum .daha yaptirmadik doktorlar gun verirken bazi seyleri hesaplayarak veriyor bence gununde git derim ama karar senin

Anladim canim hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin ne guzel ikizlern gelms saglikla dogsunlar insallahhh Aminn himm eger.ogleyse 19 unda gidim ben madem.ole

Ayy senin doktorundan bir parca benim.doktora mi aktarsak napsak ole yapiorm arada kaldiriorm ayaklari ama zorlaniorum solicem bakalm doktoruma

Anladim canim hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin ne guzel ikizlern gelms saglikla dogsunlar insallahhh Aminn himm eger.ogleyse 19 unda gidim ben madem.ole

Aynen .amin hepimizin bebisleri saglukli olur ins kucagimiza almayi nasip eder ins.19 da yazarim neler oldugunu sende yaz merak ederim nasillar diye :)

offf o doktordan bana da lazım..
iyice acımasız olmuşlar artık

Masallah kal bencede allah bize bu sansi verdi ins saglikla kucagimiza aliriz ama sakin unutma ne sikintin olursa bunu doktorla paylas

Bnim doktorum civardaki en iyi doktor digerlerine gore pahali hastane ama cok uzman bir doktor guveniormda adama nedense bole guven verio bana ama rapor vermio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…