Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Amin cnm hepimizin yavrularini rabbim bagislasin misss gibi kokuyolar hemde artik tanıyorlar ve gulucuk atip aguluyolar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozel canim burda devlete gidemem gitmem mumkun degil.insan yerine koymuorlar burda yuzlerce insan acil bisi olsa doktora ulasamiorsn bile umursamio adam seni

Aynen canim ailem devlete git inat ettim gitmedim .zaten birini kaybettim ikincisinide ksybedemem para umrumda degil kucagima slmak istiyorum bdn bebislerimi.bu arafa baska sikintilar barmi yemek konusunda ozellikle

))) mutlaka bildigi bitsey vardir inan gunde 4 -6 adet progestan icenler vsr boz iki tame iciyorus cok buyuk tehlike yok ins

Ya aslind bende tehlike yok hic dmedi sagliklisinz harika gidio dedi ama tedbir amacli ic dedi.en basindan beri iciorum bende yoktur teklikemz Allah in izni ile saglikla gelcek yavrularimiz insallahh Aminn

Amin cnm hepimizin yavrularini rabbim bagislasin misss gibi kokuyolar hemde artik tanıyorlar ve gulucuk atip aguluyolar:))

Amin canim Allah razi olsunn ayy yaaa yerim ben onlarii gozlerim doldu hemen insallah bizede Rabbim gosterir bu guzel gunleri

Aynen canim ailem devlete git inat ettim gitmedim .zaten birini kaybettim ikincisinide ksybedemem para umrumda degil kucagima slmak istiyorum bdn bebislerimi.bu arafa baska sikintilar barmi yemek konusunda ozellikle

Iyi yapmssn canim devlet kotu buyuksehirlerde insallah saglikla kucagina alirsin Allah in izni ile.kuzularini canim ooo olmazmi yemek yiebilene ask olsn sogan.kavuramiorm surekli midm bulanio her koku rahatsiz ediyor canim hep ulasamiyacagm seyler cekior midem kotu yani tansiyonm hep dusuk

İns canim aminnnnn

Bende sogan sarimsak kokusu olduruyor kizartmada ama yinede 3 ogun yiyorum masallah bana))) 3 ay bitince duzelirsinmerak etme bol bol salata yap ye eksi seyler mideni rahatlatir

Amin canim Allah razi olsunn ayy yaaa yerim ben onlarii gozlerim doldu hemen insallah bizede Rabbim gosterir bu guzel gunleri

İnşallah cnm hamilelik psikolojisi iste sorunsuz sıkıntısız alirdin kucagina benimkiler inatci cıktı tutundular bana yazilmis demekki onlar rabbimin izniyle hiç bisey olmadi duseceklerdi ama tutundulaar erken dogum riski vardi oda gecti cok guzel bi haftada dogdular ve benimlelerr:)

Bende sogan sarimsak kokusu olduruyor kizartmada ama yinede 3 ogun yiyorum masallah bana))) 3 ay bitince duzelirsinmerak etme bol bol salata yap ye eksi seyler mideni rahatlatir

Ohhh ne guzel ye valla bende yiyebilecegim gunleri sabirsizlikla bekliorum calisinca hersey mumkun olmuor yaaa geln yemeklerden hic yiemiorum bugn ne yicem bilmyrm is yeri Allah in.dagnda bakkal market uzakk ahhh ahh yazik banaaa

Ohhh ne guzel ye valla bende yiyebilecegim gunleri sabirsizlikla bekliorum calisinca hersey mumkun olmuor yaaa geln yemeklerden hic yiemiorum bugn ne yicem bilmyrm is yeri Allah in.dagnda bakkal market uzakk ahhh ahh yazik banaaa

Patates salatasi kisir yap isyerine gotur cok faydali oluyor isitmadan yiyebilecegin yemekler yap istersen .zor oluyordur biliyorum ama annen yakinsa sana ondan rica et.birde ton balikli salata yap ohh mis gibi yeee:)))

Son düzenleme:
Patates salatasi kisir yap isyerine gotur cok faydali oluyor isitmadan yiyebilecegin yemekler yap istersen .zor oluyordur biliyorum ama annen yakinsa sana ondan rica et.birde ton balikli salata yap ohh mis gibi yeee:)))

Ayy iste en buyuk kahramanm annem karsi aparanda oturuyor sagolsn cok yarari dokunuo ama kocis arada benm yemeklerimi ozluor die yapmaya calisiorum ayy bugun aslinda oyle bir salata yesemmi canim cekti snki ferah ferahh misirli falan

Allahim bizlerede.senin gibi hayirli guzel zamaninda dogumlar nasip etsinnn tek olunca korkuor insnlar ikiz olunca dahada korkuyoruz gercekten insallahhh saglikla aliriz kucagimizaa birakmasnlar bizi inat etsinler tombislesip gelsinlerrr

ben evvelden alıp koyuyorum mini dolap var her öğlen aynı tip yemiş oluorum ama napim domates peynır ekmek :) yoğurt ve bir meye ne aldıysam artık her gün aynı oluo çünkü yemekhane çok uzak ve de çok sıcak yokuş gözüm kesmiyor

Allahim bizlerede.senin gibi hayirli guzel zamaninda dogumlar nasip etsinnn tek olunca korkuor insnlar ikiz olunca dahada korkuyoruz gercekten insallahhh saglikla aliriz kucagimizaa birakmasnlar bizi inat etsinler tombislesip gelsinlerrr

İnşallah cnm hep dua wdiyorum herkese vakti zamaninda olsun diye:))

Ayy iste en buyuk kahramanm annem karsi aparanda oturuyor sagolsn cok yarari dokunuo ama kocis arada benm yemeklerimi ozluor die yapmaya calisiorum ayy bugun aslinda oyle bir salata yesemmi canim cekti snki ferah ferahh misirli falan

Hic bekleme canin cekti al ye hemen afiyet bal seker olsun :))benim annem de uzak ama haftada iki kez geliyor. Kayinvalidemde hergun geliyor rahatim hep yatiyorum :))daha dun 3 aydir yeni yemek yaptim

Bizim is yerndede var dolap ama stoklayamiom.yiolar bizimde yokus bakkal amann ac kalcam bu gidisle cekmecemdede ivir zivir var simdide klima sorunu cikti ben donuom millet yanio kimse anlamio ayaklarma gelio off off

Bizim is yerndede var dolap ama stoklayamiom.yiolar bizimde yokus bakkal amann ac kalcam bu gidisle cekmecemdede ivir zivir var simdide klima sorunu cikti ben donuom millet yanio kimse anlamio ayaklarma gelio off off

:) yedirme kimseye :) bunlar benim de :)
Klima konusu kötü ama ilerleyen günlerde bi de yaşayacak gibiyiz aynı sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…