Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Hic bekleme canin cekti al ye hemen afiyet bal seker olsun :))benim annem de uzak ama haftada iki kez geliyor. Kayinvalidemde hergun geliyor rahatim hep yatiyorum :))daha dun 3 aydir yeni yemek yaptim

Ohh ne guzel canim usumekten canim hic bisi istemio midm bulanmaya katnm agrimaya basladi maalesef canim.

Sinirdn patlicam suan yaa birde ne anlayssz insanlar var inat yapiolar sanki bende zevke usuorm karnm agrio diorum sanki

evet maalesef bazen öyle oluyor ben yanımda patik taşıyorum. benim de ne zaman üşüyüp ne zaman yanacağım hiç belli olmaz. otururken ayağına giy bide hırka al yanına ohh en güzeli hiç boşuna lafını duyurmaya çalışma. boşver ..

Ole yapcam artik napim bencillikten nefrt ediorum ama acmislar 22 ye patron bana.inat yapio evli degil.bn.ikiz dedm benm hayalim dedi kadn bana hep bana inat gidio

Ole yapcam artik napim bencillikten nefrt ediorum ama acmislar 22 ye patron bana.inat yapio evli degil.bn.ikiz dedm benm hayalim dedi kadn bana hep bana inat gidio

söylemeseydin. geçenlerde ben de yazdım ya ben kimseye demiyorum. yani hem insanların bakışları. sürekli sorgulayışları falan beni rahatsız ediyor. gerçi şimdi de söyleyince ööö bööö yapıolar şimdi mi söylenir falan filan diye. ama napabilirim. içinde kötülük olmayan bile gözlerini açtı mıydı ben ürküyorum , içinde kötülük olanları hiç saymıyorum zaten.

Çok geçmiş olsun, inşallah kontrol altına alabilirsin sancıları. Raporu alabildin mi?

Merhaba guzel annisler nasilsiniz.bebiskolar.nasil :):)

Merhaba canım. Okuduğum kadarıyla yiyememe devam ediyor. Allah yardımcın olsun. Bulantıların bitince de koyverme kendini ağırlaşırsan da kötü çünkü. Ben o kadar kilo almamış olmama rağmen ayaklarım beni taşımıyor artık nefes nefeseyim. Aman dikkat et :)

32.haftama girdim şükür bebişler iyi. Ama hala dün yine istifra ettim. Yediklerim bulantı değil hazımsızlık yapıyr. Zaten kuş kadar yiyorum o da zehirliyor sanki

Seninkileride Rabbim bagislasin ben 37+3 te dogum yaptim 2.830 biri 3.100 biri dogdu cok sukur hic bi sıkıntımız olmadi:)

Maşallah arkadaşım. Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip eder inşallah hayırlısıyla.
Sezaryanle mi oldun doğumun, bir de tüm anestezi mi epidural felan mı?
Benim şimdi günüm yaklaştıkça karar vermeye çalıştığım şey bu :)

Saol cnm insallah bnm bu 3. Dogumum 2 normal bu da mecburi sezeryan oldu belimde fitk oldugu icim doktorum riske atmayalim genel anestezi yapalim dedi senin ne kadarin var kizmi erkekmi bdbrklerin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın. Başın sağolsun. Ama şimdi çok şükür bir istedin rabbim iki taneyle ödüllendirmiş seni.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de enfeksiyonum hiç geçmedi. 2 kere idrar kültürü yapıldı bir şey çıkmadı.
Çok su içiyorum ama yine de geçmiyor. Hayırlısı bakalım.

Saol cnm insallah bnm bu 3. Dogumum 2 normal bu da mecburi sezeryan oldu belimde fitk oldugu icim doktorum riske atmayalim genel anestezi yapalim dedi senin ne kadarin var kizmi erkekmi bdbrklerin:)

32.haftamdayım herhangi bir risk görünmüyor şimdilik.
Tam olarak şu kadarım kaldı diyemiyorum yani :)
Bir kız bir erkek bebekler inşallah. :)

Ben epidural düşünüyorum ama hayırlısı bakalım Dr'la konuşmadım henüz.

Tek başına bakıyormuşsun herhalde bebeklerine zor oluyordur muhakkak.
Allah'ım onlara sağlık sıhhat sana da kolaylık versin

Oooyy masallah size hakkinizda hayirlisi olsun cok az kalmis cnm seninde evet tek bakiyorum hemde cok zor oluyor dört cocuk annesi olmak rabbim yardim ediyo ama cok şükür :) amin insallah hepimizin yar ve yardimcisi olsun yaradan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya iste napim izim.aliom soruo falan bende safko soledim yaniiii bende sorun iste herkesi kendm.saniom

Ya iste napim izim.aliom soruo falan bende safko soledim yaniiii bende sorun iste herkesi kendm.saniom

aman diyim bu konu hassas var ya millet sanki ilk senin ikizin olmuş gibi yaaa diyerek açıyolar gözlerini. sanki anormal bişi.töbee töbee. :44:

istanbulda ilçe dmisn? kamu çalışnı msn cnm?
boşver hiç dillendirme milllet nazara meraklı.

evet söylemekle hata etmişsin ben işyerinde kimseye demedim daha..gerçi göbeğim baya çıktı kaç aylıktın sen diyolar sorgulayan gözlerle..hani 4 ayda bu kadar göbek olur mu diye bi bakıyolar dik dik...
bundan sonra konusunu açmamaya çalış al hırkanı yanına hep..

lalelale87 canım ya dünden beri özellikle yürürken böyle alttan vajina kısmından karnımın yanlarına ağrılar saplanıyo..
büyüme ağrısıdır dimi bunlar??
yürürken zorlanmaya başladım karnımda birden çıktı acaba ondan mıdır?sende oldu mu??

evet cnm genişlemekten kaynaklanıyor hani böyle nerede olduğuğu belirsiz bir ağrı. ben de çok oldu ağrılar.karnın da büyüyor ya. şimdi de oturduğum bölge yani popdaki kemikler nasıl deyim kırılıyor sanki. biraz fazla ayakta kalınca da vajinda bir ağrı bir ağrı. alışcaz cnm. ama ağrılarımız hep olcakmış dr.dedi.

Merhaba canim aynen devam ama en azindan ilk zamanlar kadar berbat degl cok sukur arada yiesim gelio o an bisile atiom agzima koyvermem sanirim zatem tombikim bi sefer bebiklere yararim.olma onlara yariyanlari yiebilirim insallah canim sende dikkat et canim hareketliler mi kuzular nasillar bende hissetmek istiom yaaa :) ayy eksime mi yapio sana kiyamam cogu gitti azi kaldi Allah in.izni ile canim insallah saglikla gelcek bebiskolar annesi

evet doktorda bana geçen hafta 16 haftalık hamilesin ama ikiyle çarp dedi ağrıların olucak hemde iki katı dedi..
benimde bu kuyruk sokumumda ağrılar oluyo çok oturunca...
bugün yürürken inceden inceden alttan ağrılar girince korktum gerçi bende düşünüyorum büyüme ağrısıdır diye ama insanın aklına takılıyo..
nefes darlığımda başladı iki gündür...
hepsi karnımın büyümesinden sanırım...
annelik fedakarlık istiyo gerçekten...
daha şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…