İnşallah cnm hep dua wdiyorum herkese vakti zamaninda olsun diye:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic bekleme canin cekti al ye hemen afiyet bal seker olsun :))benim annem de uzak ama haftada iki kez geliyor. Kayinvalidemde hergun geliyor rahatim hep yatiyorum :))daha dun 3 aydir yeni yemek yaptim
Sinirdn patlicam suan yaa birde ne anlayssz insanlar var inat yapiolar sanki bende zevke usuorm karnm agrio diorum sanki
evet maalesef bazen öyle oluyorben yanımda patik taşıyorum. benim de ne zaman üşüyüp ne zaman yanacağım hiç belli olmaz. otururken ayağına giy bide hırka al yanına ohh en güzeli hiç boşuna lafını duyurmaya çalışma. boşver ..
Ole yapcam artik napim bencillikten nefrt ediorum ama acmislar 22 ye patron bana.inat yapio evli degil.bn.ikiz dedm benm hayalim dedi kadn bana hep bana inat gidio
Kizlar gunaydin ben cok fenayim yine aksam acillerdeydim bu bobrek beni oldurecek buarada aksam ilk kez sanci makinesinede girdim esime diyorum ki sanki dogum yapacakmis gibi hissediyorum tabiki sanci cikmadi bnm derdim bobrekle bakalim bugun urolojiye gidicem we heyet talep edicem evim isyerine 2 saat suan ve oncesinde raporluydum bakalim ne dicek devlet hastanesi heyet raporuna 2 buklum yuruyeviliyorum 32 haftayi bir gorseydim hayirlisiyla bebislere iyi bakin kizlar grs
Merhaba guzel annisler nasilsiniz.bebiskolar.nasil :):)
Seninkileride Rabbim bagislasin ben 37+3 te dogum yaptim 2.830 biri 3.100 biri dogdu cok sukur hic bi sıkıntımız olmadi:)
Maşallah arkadaşım. Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip eder inşallah hayırlısıyla.
Sezaryanle mi oldun doğumun, bir de tüm anestezi mi epidural felan mı?
Benim şimdi günüm yaklaştıkça karar vermeye çalıştığım şey bu :)
Bendede surekli enfeksiyon var diye idrar kulturu yapiliyor ama herhangi bir bakteriye rastlanmiyor .ilk gebeligimde muthis agrilarim oluyordu su az iciyordum karnimda kalbi durdu ve kaybettim ama su an ikinci gebeligim ve gunde 3 litreye cikardim cok sukur iyiyim. Boooollll suu icelim :))
Saol cnm insallah bnm bu 3. Dogumum 2 normal bu da mecburi sezeryan oldu belimde fitk oldugu icim doktorum riske atmayalim genel anestezi yapalim dedi senin ne kadarin var kizmi erkekmi bdbrklerin:)
32.haftamdayım herhangi bir risk görünmüyor şimdilik.
Tam olarak şu kadarım kaldı diyemiyorum yani :)
Bir kız bir erkek bebekler inşallah. :)
Ben epidural düşünüyorum ama hayırlısı bakalım Dr'la konuşmadım henüz.
Tek başına bakıyormuşsun herhalde bebeklerine zor oluyordur muhakkak.
Allah'ım onlara sağlık sıhhat sana da kolaylık versin
söylemeseydin. geçenlerde ben de yazdım ya ben kimseye demiyorum. yani hem insanların bakışları. sürekli sorgulayışları falan beni rahatsız ediyor. gerçi şimdi de söyleyince ööö bööö yapıolar şimdi mi söylenir falan filan diye. ama napabilirim. içinde kötülük olmayan bile gözlerini açtı mıydı ben ürküyorum , içinde kötülük olanları hiç saymıyorum zaten.
Dikkat edin kendinize .
Ya iste napim izim.aliom soruo falan bende safko soledim yaniiii bende sorun iste herkesi kendm.saniom
söylemeseydin. geçenlerde ben de yazdım ya ben kimseye demiyorum. yani hem insanların bakışları. sürekli sorgulayışları falan beni rahatsız ediyor. gerçi şimdi de söyleyince ööö bööö yapıolar şimdi mi söylenir falan filan diye. ama napabilirim. içinde kötülük olmayan bile gözlerini açtı mıydı ben ürküyorum , içinde kötülük olanları hiç saymıyorum zaten.
Ole yapcam artik napim bencillikten nefrt ediorum ama acmislar 22 ye patron bana.inat yapio evli degil.bn.ikiz dedm benm hayalim dedi kadn bana hep bana inat gidio
evet söylemekle hata etmişsin ben işyerinde kimseye demedim daha..gerçi göbeğim baya çıktı kaç aylıktın sen diyolar sorgulayan gözlerle..hani 4 ayda bu kadar göbek olur mu diye bi bakıyolar dik dik...
bundan sonra konusunu açmamaya çalış al hırkanı yanına hep..
lalelale87 canım ya dünden beri özellikle yürürken böyle alttan vajina kısmından karnımın yanlarına ağrılar saplanıyo..
büyüme ağrısıdır dimi bunlar??
yürürken zorlanmaya başladım karnımda birden çıktı acaba ondan mıdır?sende oldu mu??
Merhaba canım. Okuduğum kadarıyla yiyememe devam ediyor. Allah yardımcın olsun. Bulantıların bitince de koyverme kendini ağırlaşırsan da kötü çünkü. Ben o kadar kilo almamış olmama rağmen ayaklarım beni taşımıyor artık nefes nefeseyim. Aman dikkat et :)
32.haftama girdim şükür bebişler iyi. Ama hala dün yine istifra ettim. Yediklerim bulantı değil hazımsızlık yapıyr. Zaten kuş kadar yiyorum o da zehirliyor sanki
evet cnm genişlemekten kaynaklanıyor hani böyle nerede olduğuğu belirsiz bir ağrı. ben de çok oldu ağrılar.karnın da büyüyor ya. şimdi de oturduğum bölge yani popdaki kemikler nasıl deyim kırılıyor sanki. biraz fazla ayakta kalınca da vajinda bir ağrı bir ağrı. alışcaz cnm. ama ağrılarımız hep olcakmış dr.dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?