aman diyim bu konu hassas var ya millet sanki ilk senin ikizin olmuş gibi yaaa diyerek açıyolar gözlerini. sanki anormal bişi.töbee töbee. :44:
istanbulda ilçe dmisn? kamu çalışnı msn cnm?
boşver hiç dillendirme milllet nazara meraklı.
evet doktorda bana geçen hafta 16 haftalık hamilesin ama ikiyle çarp dedi ağrıların olucak hemde iki katı dedi..
benimde bu kuyruk sokumumda ağrılar oluyo çok oturunca...
bugün yürürken inceden inceden alttan ağrılar girince korktum gerçi bende düşünüyorum büyüme ağrısıdır diye ama insanın aklına takılıyo..
nefes darlığımda başladı iki gündür...
hepsi karnımın büyümesinden sanırım...
annelik fedakarlık istiyo gerçekten...
daha şimdiden...
evet cnm aynen.ağrılar normal dedi bana da Allah korusun kanama yahut su gelmesi gibi bir durum olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. o yüzden ağrım olunca dinlenmeye gayret ediyorum iş yerinde oturuyosam kalkıp yürüyüp geri oturuyorum. vajinadaki sızı dikkatimi çekti genellikle eski adet dönemi yaklaşınca çoğalıo
evet söylemekle hata etmişsin ben işyerinde kimseye demedim daha..gerçi göbeğim baya çıktı kaç aylıktın sen diyolar sorgulayan gözlerle..hani 4 ayda bu kadar göbek olur mu diye bi bakıyolar dik dik...
bundan sonra konusunu açmamaya çalış al hırkanı yanına hep..
lalelale87 canım ya dünden beri özellikle yürürken böyle alttan vajina kısmından karnımın yanlarına ağrılar saplanıyo..
büyüme ağrısıdır dimi bunlar??
yürürken zorlanmaya başladım karnımda birden çıktı acaba ondan mıdır?sende oldu mu??
benim o zamanlar kasıklarımda ağrı oluyo anlıyorum onu...
su gelmesi derken çok fazla miktardan bahsediyo dimi..
çünkü akıntı bazen az az su gibide geliyo bende...
Benimde gecen gun tuvalete ciktktan sonra bole bir sivi geldi ama akintidir herhalde dedm normale gore fazlydi sanki ama benim dha oyle risklerm varmsdr ki
benim o zamanlar kasıklarımda ağrı oluyo anlıyorum onu...
su gelmesi derken çok fazla miktardan bahsediyo dimi..
çünkü akıntı bazen az az su gibide geliyo bende...
evet onu da konuşmuştuk ya senle.
onu da dr'a sordum demişti ki 1 gün 1 ped koy ve onu takip et dedi. eğer sırılsıklam oluyorsa hemen beni ara dedi. ben de ıslaklık hissinden pek rahatsız olurum yapamadım ki dediği şeyi ama göz hesabı çok şükür 1 pedi ıslatmaz yani.8 kez idrara gitsem bile serçe parmak kadar bir ıslaklık oluo peçetede her gittiğimde o kadar. hem suları azalsa anlarlardır heralde.. Allah korusun aklımıza kötü şeyler getirmeyelim inşallah sağlıkla kavuşuruz minilerimize
ped derken adetken kullandıklarımızı mı kastetti??
evet ama günlük olanı demiyor. normal uzun bir ped koy dedi onu takip et dedi. yoksa günlük ped hemen ıslanır küçücük onlar.
bilmiyorum ki canım sen sor yinede doktoruna...
evet söylemekle hata etmişsin ben işyerinde kimseye demedim daha..gerçi göbeğim baya çıktı kaç aylıktın sen diyolar sorgulayan gözlerle..hani 4 ayda bu kadar göbek olur mu diye bi bakıyolar dik dik...
bundan sonra konusunu açmamaya çalış al hırkanı yanına hep..
lalelale87 canım ya dünden beri özellikle yürürken böyle alttan vajina kısmından karnımın yanlarına ağrılar saplanıyo..
büyüme ağrısıdır dimi bunlar??
yürürken zorlanmaya başladım karnımda birden çıktı acaba ondan mıdır?sende oldu mu??
evet cnm genişlemekten kaynaklanıyor hani böyle nerede olduğuğu belirsiz bir ağrı. ben de çok oldu ağrılar.karnın da büyüyor ya. şimdi de oturduğum bölge yani popdaki kemikler nasıl deyim kırılıyor sanki. biraz fazla ayakta kalınca da vajinda bir ağrı bir ağrı. alışcaz cnm. ama ağrılarımız hep olcakmış dr.dedi.
Merhaba canim aynen devam ama en azindan ilk zamanlar kadar berbat degl cok sukur arada yiesim gelio o an bisile atiom agzima koyvermem sanirim zatem tombikim bi sefer bebiklere yararim.olma onlara yariyanlari yiebilirim insallah canim sende dikkat et canim hareketliler mi kuzular nasillar bende hissetmek istiom yaaa :) ayy eksime mi yapio sana kiyamam cogu gitti azi kaldi Allah in.izni ile canim insallah saglikla gelcek bebiskolar annesi
Hareketliler maşallah kuzularım. Hele de oğluşum.
Hissedersin inşallah canım. Önce gıdıklama gibi olur sonra benimkiler gibi bluzunu gömleğini kaldırırlar tekmeyle :)
Kızlar magnezyum takviyesine başladınız mı? Ben sağ bacağımı kaldırıp indiremiyordum kasığımdaki ağrıdan.
Magnezyuma başladığımdan beri rahatladım. Halen var ama o zamanki kadar rahatsız etmiyor.
Şimdi kullanmazsanız el-kol uyuşmaları için ileride mutlaka kullanacaksınız zaten. Benim şu anda yazıyorum diye bile uyuştu :)
Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın. Başın sağolsun. Ama şimdi çok şükür bir istedin rabbim iki taneyle ödüllendirmiş seni.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de enfeksiyonum hiç geçmedi. 2 kere idrar kültürü yapıldı bir şey çıkmadı.
Çok su içiyorum ama yine de geçmiyor. Hayırlısı bakalım.
benim gece uykuda bacaklarımdan biri ağırlaşıyo taş gibi oluyo..
onu doktora söyliycem magnezyum verir diye düşünüyorum..
şu anda kalsiyum ve demir kullanıyorum..
Dönemiyorsun değil mi öbür tarafa zorla yani..
Aynı ben de baya çektim Dr'a söyleyip de magnezyumu kullanana kadar.
Şimdi elimin uyuşmasını geçirmiyor gerçi, kalsiyum kullanıyorum demiştin adı nedir kullandığın ilacın?
Dönemiyorsun değil mi öbür tarafa zorla yani..
Aynı ben de baya çektim Dr'a söyleyip de magnezyumu kullanana kadar.
Şimdi elimin uyuşmasını geçirmiyor gerçi, kalsiyum kullanıyorum demiştin adı nedir kullandığın ilacın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?