Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Evet yaaa haklisin kimse bilmior ki ikizi oyle degisik gelior insanlara
Istanbulda eyup tarafnda oturuorm ama is yerim.ikitellide cok uzakkk yanii ozel.sektor maalesef ki ama kpss ye gircem atcam kendimi devlete :) evet haklisn ya millet kem gozlu

evet cnm aynen.ağrılar normal dedi bana da Allah korusun kanama yahut su gelmesi gibi bir durum olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. o yüzden ağrım olunca dinlenmeye gayret ediyorum iş yerinde oturuyosam kalkıp yürüyüp geri oturuyorum. vajinadaki sızı dikkatimi çekti genellikle eski adet dönemi yaklaşınca çoğalıo

benim o zamanlar kasıklarımda ağrı oluyo anlıyorum onu...
su gelmesi derken çok fazla miktardan bahsediyo dimi..
çünkü akıntı bazen az az su gibide geliyo bende...

Herkesi kendim gibi sniorum ole herkes bilmio ama patron izin aliom ya soledm salak gibi ama esim yuzunden tum semt bilio herkes bakio karnima bende hirkami giyiom cantamida koyuom yandan tamamdir benm bile.simdidn gobegm var belli oluo pantalnlarda falan

Benimde gecen gun tuvalete ciktktan sonra bole bir sivi geldi ama akintidir herhalde dedm normale gore fazlydi sanki ama benim dha oyle risklerm varmsdr ki

evet onu da konuşmuştuk ya senle.
onu da dr'a sordum demişti ki 1 gün 1 ped koy ve onu takip et dedi. eğer sırılsıklam oluyorsa hemen beni ara dedi. ben de ıslaklık hissinden pek rahatsız olurum yapamadım ki dediği şeyi ama göz hesabı çok şükür 1 pedi ıslatmaz yani.8 kez idrara gitsem bile serçe parmak kadar bir ıslaklık oluo peçetede her gittiğimde o kadar. hem suları azalsa anlarlardır heralde.. Allah korusun aklımıza kötü şeyler getirmeyelim inşallah sağlıkla kavuşuruz minilerimize

ped derken adetken kullandıklarımızı mı kastetti??

evet ama günlük olanı demiyor. normal uzun bir ped koy dedi onu takip et dedi. yoksa günlük ped hemen ıslanır küçücük onlar.

heh içim rahat etti şimdi..
ben günlük kullanıyorum ıslanıyo 2-3 saatte bir değiştiriyorum...
evet zaten sularında bişey olsa söyler usg den bakınca...

Kızlar magnezyum takviyesine başladınız mı? Ben sağ bacağımı kaldırıp indiremiyordum kasığımdaki ağrıdan.
Magnezyuma başladığımdan beri rahatladım. Halen var ama o zamanki kadar rahatsız etmiyor.
Şimdi kullanmazsanız el-kol uyuşmaları için ileride mutlaka kullanacaksınız zaten. Benim şu anda yazıyorum diye bile uyuştu :)

Hareketliler maşallah kuzularım. Hele de oğluşum.
Hissedersin inşallah canım. Önce gıdıklama gibi olur sonra benimkiler gibi bluzunu gömleğini kaldırırlar tekmeyle :)

Hareketliler maşallah kuzularım. Hele de oğluşum.
Hissedersin inşallah canım. Önce gıdıklama gibi olur sonra benimkiler gibi bluzunu gömleğini kaldırırlar tekmeyle :)

Yerim ben onlariii Allahim saglik sihhat versin bebislerimize insallah canim insallahh nasil harika bir duygu bu Yarabbimmm

benim gece uykuda bacaklarımdan biri ağırlaşıyo taş gibi oluyo..
onu doktora söyliycem magnezyum verir diye düşünüyorum..
şu anda kalsiyum ve demir kullanıyorum..

Amin canim.sagol kimseye yasatmasin dusmanima bile .evet iki melek verdi :)herseyin hayirlisini isteyelim sabredelim

benim gece uykuda bacaklarımdan biri ağırlaşıyo taş gibi oluyo..
onu doktora söyliycem magnezyum verir diye düşünüyorum..
şu anda kalsiyum ve demir kullanıyorum..

Dönemiyorsun değil mi öbür tarafa zorla yani..
Aynı ben de baya çektim Dr'a söyleyip de magnezyumu kullanana kadar.
Şimdi elimin uyuşmasını geçirmiyor gerçi, kalsiyum kullanıyorum demiştin adı nedir kullandığın ilacın?

Osdevita D3 ondan önce calcimax kullanıyodum..
evet aynen dönemiyorum bacağımı oynatamıyorum çok ağrıyor..
ama muz badem fındık fıstık yediğimde olmuyor magnezyumdan bence...

Ben vitamn falan hic bisi kullanmyrm erken mi acaba yoksa kullanmam mi lazim canim yaaa

kızlar 6 gun sonra doğuma giricem bebeklerimin bi tanesinin suyu azalmaya başlamış dr riske etmeyelim dedi şu an biri 2500 ve diğer 2300 korkuyorum erken olacak diye bide solunumları için iğne filan demedi sizce gerek olmadığı içinmi dedi acaba yardım edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…