kızlar 6 gun sonra doğuma giricem bebeklerimin bi tanesinin suyu azalmaya başlamış dr riske etmeyelim dedi şu an biri 2500 ve diğer 2300 korkuyorum erken olacak diye bide solunumları için iğne filan demedi sizce gerek olmadığı içinmi dedi acaba yardım edin nolur
kızlar 6 gun sonra doğuma giricem bebeklerimin bi tanesinin suyu azalmaya başlamış dr riske etmeyelim dedi şu an biri 2500 ve diğer 2300 korkuyorum erken olacak diye bide solunumları için iğne filan demedi sizce gerek olmadığı içinmi dedi acaba yardım edin nolur
En büyük öğretmen içinizde
Yavaşla anne diyor;
Yavaşla anne..
Duy beni
Telefonu kapat, televizyonu kapat
Sadece bana odaklan
Birlikte sağlıklı beslenelim
Birlikte spor yapalım
Birlikte nefes alalım
Birlikte rahatlayalım
Birlikte gevşeyelim
Sen ve ben bir takımız
Doğumuma birlikte hazırlanalım
Yavaşla anne
Duy beni
Günaydın güzel Annişler... Hepinize Hayırlı Kandiller Rabbim Nice Kandiller Görmeyi Nasip Etsin İnşallah. Amin...
Günaydın canım hayırlı kandiller
Allah razi olsun canim :) nasilsin
Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Çok fena grip oldum. Ihlamur felan içiyorum da zencefil de içeniniz var mı içebilir miyim? Direncimi artırması için.. Ya da daha fazla ne yapabilirim?
İlaç kullanmak istemiyorum..
Çok fena grip oldum. Ihlamur felan içiyorum da zencefil de içeniniz var mı içebilir miyim? Direncimi artırması için.. Ya da daha fazla ne yapabilirim?
ıhlamur çok içme canım çaya limon sık..
nane limonda içme...
bulabilirsen portakal limon greyfurt sık iç iki gün çok iyi gelmişti bana..
greyfurt bulamazsan da portakal limon yap...
geçmişolsun..
canım her zaman dediğim gibi LimonLİmon Limon
Zeynebinde dedği gibi çaya limon sık,sıcak suya limon sık ama mutlaka limon,geçmiş olsun
nasıl olayım canım benim iyi olmaya çalışıyorum hava bir iyi bir kötü Allah seni inndırsın ayağımda babet üstümde mont, napcağımı şaşırdım
Hayirli kandiller.. Gecmis olsun canimm aman dikkat et.kendine ihlamur cok tuketme canim bak ilik syler ic bende cantamda zencefil tasiom mide bulantim icin iyi geliorms ama cesaret edemiorum herkes degisik bisi diyor taze sıklms meyve suyu falan.icsen canim direnc verr onlarda
Sağol canım. Valla yüksek ateşten 5. Haftamda hastaneye yatmıştım ondan korkuyorum yine aynı olur diye. Zencefili araştırdım da bugün ilk haftalarda dikkatli olmak kaydıyla belirli gramlarda kullanılabiliyormuş ama sonra kesmek lazımmış adet söktürücü özelliği yüzünden. Sen de dikkat et mümkünse kullanma tamam mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar günayyydıınn:) vücudum kayısıya da alıştı sanırım. kabız olmamak için başka ne deneyebiliriz. var mı fikri olan?
şeftali suyu..
biraz çikolata üstüne bol su..
erikkkkk
eriğe de kazandım bağışıklık
Şeftaliyi deneyeceğim..
Çikolata bana hiç etki etmez kankaaa ben onu sürekli yapıorummmm
bol sütlü neskafe de içebilirsin neskafe bağırsakları çalıştırır...
kuru incir kuru erik iyi gelir...
muz ve patatese ara ver biraz...
sana özelden mesaj attım gördün mü?
muz ve patates favorilerim hah bide kaşar çünkü bebişleri büyütüyormuş annesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?