Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Kac haftaliksin cnm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Dr gerek görse önce iğnelerini yaptırır sonra alır. Ama demek ki maşallah bebeklerinin gelişimi iyi. S35 haftayı bitirdiysen sıkıntı görmemiştir. Daha 6 gün var sorarsın Dr'a. İçini ferah tut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En büyük öğretmen içinizde…
“ Yavaşla anne” diyor;
“ Yavaşla anne..
Duy beni…
Telefonu kapat, televizyonu kapat…
Sadece bana odaklan…
Birlikte sağlıklı beslenelim…
Birlikte spor yapalım…
Birlikte nefes alalım…
Birlikte rahatlayalım…
Birlikte gevşeyelim…
Sen ve ben bir takımız…
Doğumuma birlikte hazırlanalım…
Yavaşla anne…
Duy beni…”

Günaydın güzel Annişler... Hepinize Hayırlı Kandiller Rabbim Nice Kandiller Görmeyi Nasip Etsin İnşallah. Amin...

Günaydın canım hayırlı kandiller

Hayırlı kandiller arkadaşlar..

Çok fena grip oldum. Ihlamur felan içiyorum da zencefil de içeniniz var mı içebilir miyim? Direncimi artırması için.. Ya da daha fazla ne yapabilirim?
İlaç kullanmak istemiyorum..

ıhlamur çok içme canım çaya limon sık..
nane limonda içme...
bulabilirsen portakal limon greyfurt sık iç iki gün çok iyi gelmişti bana..
greyfurt bulamazsan da portakal limon yap...
geçmişolsun..

canım her zaman dediğim gibi Limon Lİmon Limon

Zeynebinde dedği gibi çaya limon sık,sıcak suya limon sık ama mutlaka limon,geçmiş olsun

ıhlamur çok içme canım çaya limon sık..
nane limonda içme...
bulabilirsen portakal limon greyfurt sık iç iki gün çok iyi gelmişti bana..
greyfurt bulamazsan da portakal limon yap...
geçmişolsun..

canım her zaman dediğim gibi Limon Lİmon Limon

Zeynebinde dedği gibi çaya limon sık,sıcak suya limon sık ama mutlaka limon,geçmiş olsun

Teşekkürler kızlar. Dün ıhlamura limon sıkmıştım. Çok da tüketmek istemiyorum tansiyonumu düşürüyor ama mecburen yiyip içecez artık :)

nasıl olayım canım benim iyi olmaya çalışıyorum hava bir iyi bir kötü Allah seni inndırsın ayağımda babet üstümde mont, napcağımı şaşırdım

Haklisin canim yaaa bu havalar hastada.edio insani bende oksurup duruorm bogazlarm agrio sanki benmde sendn farkim yok hirkalarla geziorum millet kisa kollu havaya guvenemiorum kapanio acio falan

Hayırlı kandiller arkadaşlar..

Çok fena grip oldum. Ihlamur felan içiyorum da zencefil de içeniniz var mı içebilir miyim? Direncimi artırması için.. Ya da daha fazla ne yapabilirim?
İlaç kullanmak istemiyorum..

Hayirli kandiller.. Gecmis olsun canimm aman dikkat et.kendine ihlamur cok tuketme canim bak ilik syler ic bende cantamda zencefil tasiom mide bulantim icin iyi geliorms ama cesaret edemiorum herkes degisik bisi diyor taze sıklms meyve suyu falan.icsen canim direnc verr onlarda

Son düzenleme:

Sağol canım. Valla yüksek ateşten 5. Haftamda hastaneye yatmıştım ondan korkuyorum yine aynı olur diye. Zencefili araştırdım da bugün ilk haftalarda dikkatli olmak kaydıyla belirli gramlarda kullanılabiliyormuş ama sonra kesmek lazımmış adet söktürücü özelliği yüzünden. Sen de dikkat et mümkünse kullanma tamam mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aman Allah korusun insallah yine ole olmassin canim Rabbim.sifa versin iyiles insallahhh Aminnnn kullanmiorm valla canim korkuorum veee bugun ilk kez yemek yedim is yernde cok mutluyummmm

kızlar günayyydıınn:) vücudum kayısıya da alıştı sanırım. kabız olmamak için başka ne deneyebiliriz. var mı fikri olan?

eriğe de kazandım bağışıklık
Şeftaliyi deneyeceğim..
Çikolata bana hiç etki etmez kankaaa ben onu sürekli yapıorummmm

bol sütlü neskafe de içebilirsin neskafe bağırsakları çalıştırır...
kuru incir kuru erik iyi gelir...
muz ve patatese ara ver biraz...
sana özelden mesaj attım gördün mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…