Gunaydin annecikler Hayirli Cumalar...
hayırlı cumalar canım
Sagol canim ayy bugun berbatim midem bulanio karnim gurulduo elim ayagm titrio birde hep kramp girio bacaklarima yaaa olagan bisi mi buu sencee sen nasilsn
canım muz ye taze kayısı ye. benim de geçen hafta çok kramplarım oluyordu. kayısıyı çok yemeye başlayalı azaldı. gerçekten magnezyumun etkisi var. süt iç. gerçi midem bulanıo diyosun ben de sana sıralıyorumama mecburen bunları tüketmen gerek.çünkü ilerde uyurken de rahatsızlık verebilir uyuşmalar kramplar.
benim de her sabah başım bi dönüo böle tansiyonum 10/6 çıkıyor genelde ama her zaman başım dönmediği için önemsemiyorum.
kızlar Tuba büyüküstün ikiz hamileliğinde sadece 5 kilo almış yuh dedim
kızlar Tuba büyüküstün ikiz hamileliğinde sadece 5 kilo almış yuh dedim
Allahim yarabbim ben 16. Haftadayim 5 kilo aldim. Bir de aksi gibi basenler doldu:((
Eeee bebisler kac kilo dogmus pekisiiii acabaaa
Ayy canim onu bilmiorum ama dusun her biri 2.5 kg dogsa demekki bu kadin hamile iken kilo verdi verdigi kilolari bebisler aldi. Bu nasil bir olay anlamadim yani2 kizi var ayni babalari.
Ben ayni bir armuta benzedim yaaa:Ay benim de popo basen ve gobus :) ben 21 girdim 7,5 kg aldim bi tuba gbi rapta zapta almadim demekki zaten son 1 haftadir sabahlari pogaca yiyorum amann canim cekio napim
Ayy canim onu bilmiorum ama dusun her biri 2.5 kg dogsa demekki bu kadin hamile iken kilo verdi verdigi kilolari bebisler aldi. Bu nasil bir olay anlamadim yani2 kizi var ayni babalari.
Ben ayni bir armuta benzedim yaaa:(( tip olarak: ((
Ben de hastayim o ikiz kizlara. Ben birini babaya diğerini tuba b. benzettim.
Bende 32ye girdim bugün 6 kg aldım şimdiye kadar. Allah'tan bebişlerimin durumu iyi çok şükür Rabb'ime. Bundan sonra daha hızlı kilo alabilirim ama öyle olurmuş son ayda😄 gece kalkıp canım tatlı çekiyor😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim boyun kac masallah nasil basardin :) ne bilim bi sabah pogaca yerim o da 250 kcal ondan sonra hep meyve tarzi sebze tarzi sut falan. Ama aksam yemegi yiyince aliorum ekmek tuketmiyorum yone de aliorum
Canim boyun kac masallah nasil basardin :) ne bilim bi sabah pogaca yerim o da 250 kcal ondan sonra hep meyve tarzi sebze tarzi sut falan. Ama aksam yemegi yiyince aliorum ekmek tuketmiyorum yone de aliorum
Gözüm sofrada kalktığım çook oldu. Ona rağmen İlaçlarımı içecek durumum kalmıyor öyle sıkışıyorum uykular kaçıyor sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaa o da zor isteen guzeli az ve oz 14-16 kilo idealmis. En azindan o citayi yakalamak benim icin iyi olur diye dusunuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?