Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Sagol canim ayy bugun berbatim midem bulanio karnim gurulduo elim ayagm titrio birde hep kramp girio bacaklarima yaaa olagan bisi mi buu sencee sen nasilsn

canım muz ye taze kayısı ye. benim de geçen hafta çok kramplarım oluyordu. kayısıyı çok yemeye başlayalı azaldı. gerçekten magnezyumun etkisi var. süt iç. gerçi midem bulanıo diyosun ben de sana sıralıyorum ama mecburen bunları tüketmen gerek.çünkü ilerde uyurken de rahatsızlık verebilir uyuşmalar kramplar.
benim de her sabah başım bi dönüo böle tansiyonum 10/6 çıkıyor genelde ama her zaman başım dönmediği için önemsemiyorum.

Kayisi muz neysede sut imkansiz yaa icemiorum artik ilk zmanar iciordm ama artik cok zor canim yaa gecen aksm uyurken girdi sonra ardi arkasi kesilmedi krampn canim benm 9-5 genelde tansiyonm alistm artik ama progestan iciorm o beni daha mahfedio bas donmesinde

Herkese merhaba :)) 3 .ay bitti seytanin kulagina kursun hic kabizlik yok bunun nedeninide bol meyve ve salataya bagliyorum veee boolll suuu:)))bu bircok hamilede var ayrica kramp bende hic olmuyor acaba daha varmi zamanina

Son düzenleme:
Ayy canim onu bilmiorum ama dusun her biri 2.5 kg dogsa demekki bu kadin hamile iken kilo verdi verdigi kilolari bebisler aldi. Bu nasil bir olay anlamadim yani 2 kizi var ayni babalari.

Bende 32ye girdim bugün 6 kg aldım şimdiye kadar. Allah'tan bebişlerimin durumu iyi çok şükür Rabb'ime. Bundan sonra daha hızlı kilo alabilirim ama öyle olurmuş son ayda😄 gece kalkıp canım tatlı çekiyor😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay benim de popo basen ve gobus :) ben 21 girdim 7,5 kg aldim bi tuba gbi rapta zapta almadim demekki zaten son 1 haftadir sabahlari pogaca yiyorum amann canim cekio napim
Ben ayni bir armuta benzedim yaaa:(( tip olarak:((
Ayy canim onu bilmiorum ama dusun her biri 2.5 kg dogsa demekki bu kadin hamile iken kilo verdi verdigi kilolari bebisler aldi. Bu nasil bir olay anlamadim yani 2 kizi var ayni babalari.

Ben de hastayim o ikiz kizlara. Ben birini babaya diğerini tuba b. benzettim.

Ben ayni bir armuta benzedim yaaa:(( tip olarak:((

Ben de hastayim o ikiz kizlara. Ben birini babaya diğerini tuba b. benzettim.

Ayyyy bizim durumumuz nolcak ;:) husomel 32 deyim 6 kg aldim diyor. Bundan snra daha cok alinirmis diyorrrrr aman yarabbimmm. :))) neyse saglikli olsunlar da herkes bir degil

Canim boyun kac masallah nasil basardin :) ne bilim bi sabah pogaca yerim o da 250 kcal ondan sonra hep meyve tarzi sebze tarzi sut falan. Ama aksam yemegi yiyince aliorum ekmek tuketmiyorum yone de aliorum

Canim boyun kac masallah nasil basardin :) ne bilim bi sabah pogaca yerim o da 250 kcal ondan sonra hep meyve tarzi sebze tarzi sut falan. Ama aksam yemegi yiyince aliorum ekmek tuketmiyorum yone de aliorum

Ben de cok yemiyorum. Ilk uc ay kustum hatta. Ama vucut bence kendi yaglaniyor. Bunun sebebini de soracam zaten dr ye. Cunku ilerde daha cok kilo alınır biliorum:((

Ben iki lokma yiyince şişiyorum. İstediğimi istediğim kadar yiyemiyorum. Sonra o yediklerim boğazımda takılı kalıyor geri çıkıyor ara sıra. Çok kustum ben bulantılardan değil hazımsızlıktan ondan da olabilir

Gözüm sofrada kalktığım çook oldu. Ona rağmen İlaçlarımı içecek durumum kalmıyor öyle sıkışıyorum uykular kaçıyor sonra

Yaaa o da zor iste en guzeli az ve oz 14-16 kilo idealmis. En azindan o citayi yakalamak benim icin iyi olur diye dusunuyorum ben

Yaaa o da zor iste en guzeli az ve oz 14-16 kilo idealmis. En azindan o citayi yakalamak benim icin iyi olur diye dusunuyorum ben

Çok dikkatli davranmak lazım yeme içme konusunda. 3 kişilik yiyeceksin felan diyorlar ya hikaye o. Ileride çok daraltıyorlar minikler mide kalmıyor. Benim için kabusa döndü yemek yemek. Herkes benim gibi olacak değil elbet herkesin bünyesi farklı. Şu anda evde dolanıp duruyorum nasıl yatacam bilmiyorum bu şiş karnımla😔

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…