Çok dikkatli davranmak lazım yeme içme konusunda. 3 kişilik yiyeceksin felan diyorlar ya hikaye o. Ileride çok daraltıyorlar minikler mide kalmıyor. Benim için kabusa döndü yemek yemek. Herkes benim gibi olacak değil elbet herkesin bünyesi farklı. Şu anda evde dolanıp duruyorum nasıl yatacam bilmiyorum bu şiş karnımla😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy ben o minikleri yerim annesiiii :) o mideyi daralttillarinin farkindayim aman her sey onlar saglikli olsun diye. Annelik iste. Senin boy kilo kac ? Zayif biri misin. Bide bebek hareketleri daha fazlami oluo gitgide artiyo mu hangisi vuruyor anlayabilio musun ? Dr bana biri sol ust digeri sag alt artik yer degisemezler dedi. Ama hangisinin ayagi nereye den gelir kestiremez ki insan.
Tabiiki artıyor bluzumun, pijamanın üzerinden belli oluyor hareketleri. Benimkiler bir aşağı bir yukarı dönüp duruyorlar. Sağ sol yapamıyorlar tabi artık. Ultrasonda da sürekli sağ oğlan sol kız deniliyor kimin nerde olduğunu nerden vurduğunu biliyorum. Aklıma yazıyorum çıkınca en çok kim vurup rahatsız ettiyse onun popişini ısıracam😄 benim boyum 1,57 ve 67 ile hamile kaldım canım. Pek Zayıf değildim yani
Pit pit ti o pitlar biraz artti daha 2 sefer falan hissettim kendi etrafinda donduklerini ama kestiremiyorum iste. Ayaklar nereye gelio bilemiorum nasil takip etcem ki :/ hayirlisi ile insallah biz de senin haftalara saglikla ulasiriz.
Ayy canim onu bilmiorum ama dusun her biri 2.5 kg dogsa demekki bu kadin hamile iken kilo verdi verdigi kilolari bebisler aldi. Bu nasil bir olay anlamadim yani2 kizi var ayni babalari.
Ayy canim onu bilmiorum ama dusun her biri 2.5 kg dogsa demekki bu kadin hamile iken kilo verdi verdigi kilolari bebisler aldi. Bu nasil bir olay anlamadim yani2 kizi var ayni babalari.
Yaaaa ben hic kilo vermedim 3 ayda 2kilo aldim .birsey soracagim 3 aylik iken bebislerinizin boylarini hatirliyor musunuz?
Maasallahh kizlara ama ben son zamanlarda kesin yusyuvarlak olurum azcinik balik etliyimdevalla bebislerm saglikli olsn iyi kiloda dogsunlar bisi istemem hamile kalali 7.200 verdim artik yvastn geri gelcekler sanki amannn dogunlar saglikla peslernde kilolarda gider Allahin izni ile
Cnm tam hatirlamiorum ama su yazilarimizn altinda cikan takvimle genelde uyumlu oluyor.
Korkma cnm yusyuvarlak olmassin bende cok koekuyodum ama olmadim tk gebelikleeimde karnim daha da büyüktü ben napicam diyodum rabbime cok şükür olsun ki cok fazla genislemedim ikiz deyince herkes cok sasiriyodu dogumdan sonra kilo vermeye gelince anlamiycaksin bile kosturmadan 93 le doguma girdim su an 73 kiloyum gerisini sen dusun:)) birde sivi cok tuketmen gerekiyo bana 5lt demisti doktorum hem süt yapiyo hemde kilo veriyosun cnm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinnnnn.peki canim bu takvimi nereden yapiyorsun baktim ama bulamadim
Gunaydin canimm maasaallah sana ya sen ne guzel orneksinama bn daha simdi o kilodaym nerdeyse doguma kadr kac kilo olurum kimbilir canim ama tabi sonra verecegimden eminim suphem yok
Sanada gunaydin cnm teşekkür ederim ben cok kilo almadim 18 kilo falandi olsun kilo onemli degil sag salim dogsunlarda:))
Sanada gunaydin cnm teşekkür ederim ben cok kilo almadim 18 kilo falandi olsun kilo onemli degil sag salim dogsunlarda:))
Aynn tatlim yeterki saglikli olsunlar yusyuvarlak olmaya raziyim persembe doktora gitcem cok heycanliyimmm
Canım senin minikler kaçıncı haftanda gelmişti? Bir de kiloları neydi?
Benim ogluslarim 37+3te dogdular cnm biri 2.830gr digeri 3.100 dogdu cok zor bi hamilelikti ilk başta kanamam olmustu sonrada düşük ve erken dogum riskim vardi ama cok sukur hic bir sorun olmadi aldik geldik yavrularimizi:)).
Maşallah. Başlardaki zorluklara rağmen çok iyi dayanmışsın canım. İnşallah benimkiler de bekler en az o kadar. Benim aklıma takılan kiloları son kontrolündekiyle tutarlı mıydı?
Ben ayrıyeten çalıştığım ilçedeki Dr a da görünüyorum. Hep ildeki Dr dan fazla söylüyor kilolarını. Ama 200 gr oynuyor arada. Daha önce üniversiteye gittiğimde de bir hafta öndeler demişti ilçedeki Dr la uyuşuyor söyledikleri. Doğumum sonuçta gelişimlerine bağlı olarak da değişecek ve ilde yapacağım mecburen. Başka bir sıkıntımız yok şükür ama Hangisine inanacağımı şaşırıyorum😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?