Kizlar moralim cok bozuk. Rbc hemoglobinim hct ve bazi degerlerim cok dusuk cikti.
Insallah cnm icini ferah tut hep dua et bn butun zorluklara dua ile sabrettim kilolarina gelince bizimde hep vardi 200gr 300gr oynuyodu son kontrolde hemen hemen ayniydi dogduklarinda 300gr fark hala devam ediyo senin ne kadar var kac kilolar?.
Kan ilacı veya şurubu, vitamin almıyor musun canım? Dr ne dedi?
Moralini bozma hepsi ilaçlarla düzelecek şeyler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elevit kullaniyorum vit.olarak. onun disinda kan sulandirici falan igne olarak kullaniyorum. Ama degerlerimm oyle dusunce moralm cok bozuldu var ya. Dedi ki bana soniclari faksla beni yarin. Ara dedi. Bakalim yarin ne dicek.
Anladim cnm valla bn 2haftada bir gidiyordum doktorum ne derse oydu her gitmem de 300 gr aliyolardi sen bi kactane hastqneye gittigin icin oluyodue cnm hepsi farkli soylemis takma kafani 3.100 dogan bize cok büyük sürpriz olmustu hic beklemiyoduk cok sasirdik.
Demi yani her defasında artış normal ama bir de arada düşük söylediler miydi kafası bulanıyor insanın :) teşekkürler canım 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kanim 10 a dusmus.
Kanim 10 a dusmus.
Merhabalar anneciklerrr nasilsinix gorusmeyeli kuzucuklar nasill :)
Merhabaaaaaa iyiyim ben ama iki gundur sabah erken saatlerde karnimda birseyler oluyor tatli tatli kasiniy8r ve simsek cakar ya onun gibi cizgi halinde bir elektriklenme oluyor merak ediyorum nedir diye.kuzularda persembe gunu gorecegim ins sagliklilardir seninkiler nasil
Merhabaaaaaa iyiyim ben ama iki gundur sabah erken saatlerde karnimda birseyler oluyor tatli tatli kasiniy8r ve simsek cakar ya onun gibi cizgi halinde bir elektriklenme oluyor merak ediyorum nedir diye.kuzularda persembe gunu gorecegim ins sagliklilardir seninkiler nasil
Maasallah sizee Yaaaaa biliormsn bendede oldu bugun onlar yani bole gidiklanma kasinma hala bk oluo bende merak ediorm ama hareket hisssetmem icin cok erken dahainsallah bebislerm sagliklidir bende gitcem persembe biliorsn canim cok heycanliyim vakit gecmior sankii banaaa ufssss kimsecklerde takilmio foruma artik zaman durdu saanki
Yavaş yavaş belli ediyorlar kendilerini anneleri. biz burdayız diyorlar :)
Şimdi ikisini birden görmeye devam edersiniz büyüyünce kadraja sığmıyorlar bu kafası bu bacağı bu eli diye parça parça bakıyorsunuz.
Benimkiler de baş başa verip yatıyorlardı çok tatlı görünüyorlardı ultrason fotoğraflarında:)
Yaaa yerim ben onlariii kiyamam bebislerimizeee hissetmeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam canim yaaa cinsiyette cok merak ediorum cok sukur bulantilarmda azaldi bu aradada nie yok die korkuorum sanirim psikolojm bozulduu Allahim hepimize bagislasin evlatlarimizi cinsiyet icin daha erken dimi canim ya
Bulantılarının azalması çok normal. 2-3 haftaya tamamen bitecek merak etme.
Cinsiyet için 15. 16. haftaları beklemen gerekiyor.
Onda bile tahmini birşeyler söylerler canım. Ben kız için kaç kere gittim poposunu dönüyordu
göstermiyordu kendini. Su içtim çikolatalar yedim 3 hafta sonra kendini gösterdi yaramaz kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?