Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Hayırlı olsun Betül,ne durumdasın,kaç haftalık? Bebişler nasıl,kız-erkek? sıkıntıların var mı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun Betül,ne durumdasın,kaç haftalık? Bebişler nasıl,kız-erkek? sıkıntıların var mı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşkkr ederim canm. 30+0 haftalık olduk bugün ☺️ bebişim erkek ama tek 👶 benim ciddi anlamda bel ağrım var ve ani tansiyon düşmelerim oluyo 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben baştan beri sadece sol tarafıma yatabiliyorum. Sırtüstü veya sağa yatarsam nefessiz kalıyorum, çarpıntım artıyor ve elim kolum daha çok uyuşuyor.

Bak bir yerde şöyle açıklamışlar:

"Sol yana yatıldığında plasentaya giden kan artar. Böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır. Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri yani ödemleri azaltır. Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler."

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Persembe ogleden sonra haberlesiriz:) saglilidir dusunme sakin kotu seyler.askerdeki gibi safak sayiyorum ben:))))sicak artik is guc drrken kimse girmiyor galiba ben evdeyip hep giriyorum

Ayy kurban olurum ben onlara cok heyecanliyim

Izmirin guzel mis kokulu havasini icime cekerek butun annislere gonderiyorum mide bulantilarini yok etsin herkesin istahini acsin insssssallaahhh herkese gunaydinlarrrrr::))))

Izmirin guzel mis kokulu havasini icime cekerek butun annislere gonderiyorum mide bulantilarini yok etsin herkesin istahini acsin insssssallaahhh herkese gunaydinlarrrrr::))))

Gunaydin ben de ankaramin mazotlu kokusuni cekip gondermiyorum sagliga zarar :) is ortamim bazen beni geriyor olsa da her seye ragmen hayat cok guzel.

Bende ayni sekilde ama sola yatincada arada agrim oluyor kollarim uyusuo aynen napsam bilemedm havada sıkntili dogru duzgun uyuyabilene ask olsun canim yaa paylastigin bilgi icin cok tesekkur ederim canim sol taraf en ideali demekki su hamile yastiklari var desteklemek icin onlardan alayim diorum ben etkisi olur mu bilmem

Persembe ogleden sonra haberlesiriz:) saglilidir dusunme sakin kotu seyler.askerdeki gibi safak sayiyorum ben:))))sicak artik is guc drrken kimse girmiyor galiba ben evdeyip hep giriyorum

Evet haberlesiriz canim yaaa bugunde agrim var bole asagiya vuran sanki normalmi acaba surrkli aglamak istiorum hic iyi degilim bugun depresifimmm iffsssss ayy.bende haftaya izne cikcam dort gozle bekliom evimde olmayiii

Gunaydinnn :) hava kapali tam basin ekspress denen en kalabalik yolun yannda is yerim cam kapi acamiosn klima havasii offf offf bugun bana zindan sankilimmm

Evet haberlesiriz canim yaaa bugunde agrim var bole asagiya vuran sanki normalmi acaba surrkli aglamak istiorum hic iyi degilim bugun depresifimmm iffsssss ayy.bende haftaya izne cikcam dort gozle bekliom evimde olmayiii

canım hepsi çok normal. bende aynı şekildeydim hatta 1 gün sinir krizi geçirdim sonra çok pişman oldum. hamillelik duygu durum bozukluğu yapıyor. ağrını hiç kafaya takma senin haftandayken ben 2 hafta yıllık izin aldım. evde yattım dr. ağrı normal diyordu ben çok kötü hissediordum.geçicek hepsi.

Ilaclaini duzenli kullaniyor musun canim .surekli oturmaktan olabilir az kaldi dayan izne cikiyorsun bol bol yatarsin:) yillik izin mi

Gercekten mi bisi yokken kocama gick oldum aksam snki adam hic ilgilenmio benimle gibi gelio agla agla mahfoldum ne oldu die soruo daha sinirlerm bozuldu ayy benm iki hafta vermiorlar ama keske doktorum bir hafta rapor versede iki hafta bende yatsam agri banada normal demsti ama tedirgin oluorum cok canim yaaa

Ilaclaini duzenli kullaniyor musun canim .surekli oturmaktan olabilir az kaldi dayan izne cikiyorsun bol bol yatarsin:) yillik izin mi

Evet canim kullaniorum aksatmadan ama bugn hala bisi yiemedim maalesef icemedim evet yillik izin sadece bir haftalik doktorumda soyleeeee yat demior ki iyisn gundz calis aksm uzan dinlen dio bakalim yarin neler dicek bekle bekle doktor zamani gelmio ama oraya girince sn gibi gecio zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…