Hayırlı olsun Betül,ne durumdasın,kaç haftalık? Bebişler nasıl,kız-erkek? sıkıntıların var mı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim nazli kizin desene :) insallah bitsede duzgm saglikli bisiler yiyp. Bebislerimi besleyebilssm artik bencede solemezler bir dahaki gidise ogrenirz belkim artik ama cok heycanli ve harika zamanlar ayrica ne sorcm sana sen nasil yatiyordn benm haftalarda ben sola donuorum ama bazen sirt agrisndan duz buluorm kendimi duzde zararliymis dogrumu acaba tatlim
Mrb kızlar bende inş 2014 ağustos annesi olucam ☺
Hayırlısıyla bebeklerimi kucağına alırsın inşallah canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maasallah sizee Yaaaaa biliormsn bendede oldu bugun onlar yani bole gidiklanma kasinma hala bk oluo bende merak ediorm ama hareket hisssetmem icin cok erken dahainsallah bebislerm sagliklidir bende gitcem persembe biliorsn canim cok heycanliyim vakit gecmior sankii banaaa ufssss kimsecklerde takilmio foruma artik zaman durdu saanki
Yavaş yavaş belli ediyorlar kendilerini anneleri. biz burdayız diyorlar :)
Şimdi ikisini birden görmeye devam edersiniz büyüyünce kadraja sığmıyorlar bu kafası bu bacağı bu eli diye parça parça bakıyorsunuz.
Benimkiler de baş başa verip yatıyorlardı çok tatlı görünüyorlardı ultrason fotoğraflarında:)
Izmirin guzel mis kokulu havasini icime cekerek butun annislere gonderiyorum mide bulantilarini yok etsin herkesin istahini acsin insssssallaahhh herkese gunaydinlarrrrr::))))
Ben baştan beri sadece sol tarafıma yatabiliyorum. Sırtüstü veya sağa yatarsam nefessiz kalıyorum, çarpıntım artıyor ve elim kolum daha çok uyuşuyor.
Bak bir yerde şöyle açıklamışlar:
"Sol yana yatıldığında plasentaya giden kan artar. Böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır. Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri yani ödemleri azaltır. Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler."
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Persembe ogleden sonra haberlesiriz:) saglilidir dusunme sakin kotu seyler.askerdeki gibi safak sayiyorum ben:))))sicak artik is guc drrken kimse girmiyor galiba ben evdeyip hep giriyorum
Izmirin guzel mis kokulu havasini icime cekerek butun annislere gonderiyorum mide bulantilarini yok etsin herkesin istahini acsin insssssallaahhh herkese gunaydinlarrrrr::))))
Evet haberlesiriz canim yaaa bugunde agrim var bole asagiya vuran sanki normalmi acaba surrkli aglamak istiorum hic iyi degilim bugun depresifimmm iffsssss ayy.bende haftaya izne cikcam dort gozle bekliom evimde olmayiii
Gunaydin ben de ankaramin mazotlu kokusuni cekip gondermiyorum sagliga zarar :) is ortamim bazen beni geriyor olsa da her seye ragmen hayat cok guzel.
Evet haberlesiriz canim yaaa bugunde agrim var bole asagiya vuran sanki normalmi acaba surrkli aglamak istiorum hic iyi degilim bugun depresifimmm iffsssss ayy.bende haftaya izne cikcam dort gozle bekliom evimde olmayiii
Gunaydinnn :) hava kapali tam basin ekspress denen en kalabalik yolun yannda is yerim cam kapi acamiosn klima havasii offf offf bugun bana zindan sankilimmm
Gunaydinnn :) hava kapali tam basin ekspress denen en kalabalik yolun yannda is yerim cam kapi acamiosn klima havasii offf offf bugun bana zindan sankilimmm
canım hepsi çok normal. bende aynı şekildeydim hatta 1 gün sinir krizi geçirdim sonra çok pişman oldum. hamillelik duygu durum bozukluğu yapıyor. ağrını hiç kafaya takma senin haftandayken ben 2 hafta yıllık izin aldım. evde yattım dr. ağrı normal diyordu ben çok kötü hissediordum.geçicek hepsi.
Ilaclaini duzenli kullaniyor musun canim .surekli oturmaktan olabilir az kaldi dayan izne cikiyorsun bol bol yatarsin:) yillik izin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?