Ay yerim ben onlariiiiii .nutella saglikli olurmu acaba alip yemek istiyorum ama.benim minnakim cok seviyor asiri tatli yedigimde kendini gostermisti ikiz oldugunu o zaman gorduk
Ohooo ben ne nutellalar yedim canim cim bisiycik olmaz. Her gun dondurma yiyorum. Napim hosuma gidiyor fikirdasmalar :) bebekler tatliyi yiyince seviniyorlar heralde , cok ilginc ama oyle galiba
İkizlerin hareketlerini hissetmek nasıl bişey acaba? Tek bebekle aynı mı? Çok merak ediyorum. Biran önce başlasa bende de kıpırdaşmalar :)
Insallah , kac haftalik oldunuz
14+5 olduk. Kızımı 16 haftalıkken hissetmiştim ilk. Bakalım bunlar ne zaman biz de burdayıızzz diyecekler :) Sen hissediyomusun? Kaç haftalık?
Gunaydin guzel annislerrrr iyi hafta sonlari
Kislar durun 125 de olmayin :))mns cim artik surekli yemek isticeksin benden solemesi o tuhaf seyi hep hissetmek isticeksiinnnn :)))) fozturk zeyy kizlqr sizde basladi mi fikirdasmalar ? Oyyy yerim ben onlari minikleriiiimmmmmm
Canim calissam banada zor gelir ama evdeyim eskisi gibide mide bulantisi yok .aynen benimde umtumda degil bebeklerim saglikli olsun zaten peslerinden kosturunca verecegiz:)
He yauu gider kilolar Allah in iznj ile onlar saglikla dogsunlarda canim
Nasil geciyor kahvaltimizi yaptikmi ?:))
Yaptik iste diyelim sekercm ilac saatini bekliorm iki dkm var
Afiyet olsun canim vayy dakik bir hanimefendi:)) ben gece almaya basladim ya progestani uyananca bas agridiyla kalkiyorum ve hala devam ediyor
ben varımmmmmm
Nasilsin canim sende izin yapiyorsun sanirim
iyiyim canım ctsileri çalışmıyorum zaten memurum..
ama raporluyum haftaya da..
sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?