Ohooo ben ne nutellalar yedim canim cim bisiycik olmaz. Her gun dondurma yiyorum. Napim hosuma gidiyor fikirdasmalar :) bebekler tatliyi yiyince seviniyorlar heralde , cok ilginc ama oyle galiba
Ben de nutuş olmadan sofraya oturamam. 8 aydır da hiç yemediğim kadar dondurma yedim. Eşim magnumların minilerini doldurdu dplaba😄
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişlerim ii şükür. 2 şer kiloyu geçmişler. Ben kendimi çekemez oldum iki yürüsem nefes nefese kalıyorum. Ellerimin uyuşukluğu geçmiyor artı dirseklerimden kramp şeklinde ağrılarla uyanıyorum. 33. Haftama girdim. 5-6 hafta daha dayanabilmeyi çok istiyorum ama hayırlısı 😌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de nutuş olmadan sofraya oturamam. 8 aydır da hiç yemediğim kadar dondurma yedim. Eşim magnumların minilerini doldurdu dplaba😄
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişlerim ii şükür. 2 şer kiloyu geçmişler. Ben kendimi çekemez oldum iki yürüsem nefes nefese kalıyorum. Ellerimin uyuşukluğu geçmiyor artı dirseklerimden kramp şeklinde ağrılarla uyanıyorum. 33. Haftama girdim. 5-6 hafta daha dayanabilmeyi çok istiyorum ama hayırlısı 😌
Valla evin icinde don dur zaman gecmiyor ben raporluyum iki aydir doguma kadarda boyle olucak
Olsun dinlen yaa ikiz bebekle iki kat zor çalışmak...
Keşke bana da verse rapor doğuma kadar..
Gozun aydin 2 ser kiloyu gectilerse artik korkma hayirlisi ile. Ben de gece saga yatiyorum sag bacagim uyusuyor sola yatiyorum sol bacagim ama olsun onlar iyi olsun tek. Insallah hayirliai ile dayanirsiniz cnm gobeginde catlamalar oldu mu sen az bir kilo almistin hatirladigim kadariyla.
Ilk bebegimi kaybedince dr bu gebeligimi riske atmiyor yasta var 38 .
Karnım harita gibi oldu valla. Bide kaşınıyorki. 24. Haftama kadar hiçbişey yoktu. 25le beraber başladı karnımın altından. 33 haftada bugün itibariyle 7 kg almışım ama Kiloyla ilgili değilmiş demekki. Kimisinde hiç olmuyormuş nasıl oluyor acaba çok elastik vücutları var ellaaam 😊
Ayyy sirin seyler. Dayan canim cok zordur anlsyabiliyorum seni henuz o haftada olmamama ragmen acisini bebislerdogunca alirsin onlardan heryerlerini minciklarsin:)))))
Aman bosver cnm ya kuzular iyi ya. Insan daha ne ister. Ama gercekten benim bir arkadasim var onun da hic catlagi olmadi. Ic karnim genis heralde falan dedi oyle aman aman da bir yag falan kullanmadi yani 18 kilo aldi bide. Ilginc. Ama ote taraftan tek bebege hamile olan arkadasim dedigin gibi her taraf catlak oldu. Belli olmuo hakkaten.
Amin canim hepimizinkini bagislasin guzel yavrularimizi kucagimiza alalimAllah bebeklerini sana bağışlasın canım..
Karnım harita gibi oldu valla. Bide kaşınıyorki. 24. Haftama kadar hiçbişey yoktu. 25le beraber başladı karnımın altından. 33 haftada bugün itibariyle 7 kg almışım ama Kiloyla ilgili değilmiş demekki. Kimisinde hiç olmuyormuş nasıl oluyor acaba çok elastik vücutları var ellaaam 😊
Peki kacinci hafta basliyor catlaklarin olusumu kasintilar
İşte benimki 25. Haftada başladı. Badem yağını ihmal etmeyin sakın. Ben kakao ile başladım. Bio oil aldım badem yağına başlamadığıma pişmanım
Ben 14. Haftadayim daha cok var ama birkac gundur tatli tatli kasiniyor :)
Ihmal etme derim ben ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Yatmadan önce Avucunun içine bir miktar al karnını ov onunla. Ben üzerime bulaşmasın diye ince tülbenti kestim üst kısmı sütyenin altına kıstırıyorum altını da pijamanın içine veriyorum sabah çıkarıp atıyorum:)
Husomel az once bisi yasadm esim ve kardesi ile yuruyuse ckmistim parkta idrara skstim ve wc vardi oraya girdim ben icerdeyken biri kapiya cok sert bir yumruk vurdu ben de bi an bos bulundum ve yuregm hop etti korkktum. Sonra ayaga kalktim bir baski oldu karnimin altinda. Neyse biraz yurudum ciktim tuvaletten esimin yanina geldim boyle hani heyecanlanirsin da bi baski olusur ya kasilma yada ne bilim tam vajenin ustunde boyle bir baski mi diyim.kasilma gibi. Biz 22+1 iz normal mi boyle bisey yasamam ben oyle olunca hemen biyere oturdum biraz durdum gecti ama korktum yani o histen
O boş bulunmak çok kötü bişey ya. Allah korusun. Bugün kendini bir dinle bakalım devam edecek mi kasılma yada baskı? Günün ilerledikçe baskılar artacak zaten çok da korkup kendini strese sokma canım. O daha kötü. Bişey olmaz bende kediden korkmuştum bir kere aniden ayağımın altında beliriverince. Kalbim ağzıma gelmişti Sonra sakinleşince geçti :)
Sana da olmus muydu oyle baski
Ooyy masalah size cok sevindim hic bi sorun olmaz artik cnm insallah atlaticaksin az kaldi biraz daha sabirr insallahhh o haftalarida goreceksin :))Ben de nutuş olmadan sofraya oturamam. 8 aydır da hiç yemediğim kadar dondurma yedim. Eşim magnumların minilerini doldurdu dplaba😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?