Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Ooyy masalah size cok sevindim hic bi sorun olmaz artik cnm insallah atlaticaksin az kaldi biraz daha sabirr insallahhh o haftalarida goreceksin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım. Bu uyuşmalar kramplar yüzünden dayanamam bir aksilik olur diye korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Inşallah canım. Bu uyuşmalar kramplar yüzünden dayanamam bir aksilik olur diye korkuyorum

Evet cnm cok kotu oluyor geceleri agladigimi biliyorum yataktan aglayarak kalktigim cok oldu ama gecicek az kaldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yine kaşıntı yüzünden uykusuz bir gece.... Allah'ım sen sabır ver..

Ay kiyamam.bende progestani vajinadan aldigimdan beri gece misil misil uyuyorum ama sabah bas agrisiyla kalkiyorum.erkenden hemde cocuklar acikir diye 8.30 kahvalti:))
Unuttum:)) annisler gunayyydddiiinnnn

Ay kiyamam.bende progestani vajinadan aldigimdan beri gece misil misil uyuyorum ama sabah bas agrisiyla kalkiyorum.erkenden hemde cocuklar acikir diye 8.30 kahvalti:))
Unuttum:)) annisler gunayyydddiiinnnn

Gunaydin ben daha kahvalti yapmadim :) cok acikti kuzularim :)) vajinadan koyunca bir sure sonra cok akinti yapmaya basliyor bilgin olsun. Ozellikle gece tuvalete kalkinca. Bi bakiosun baya baya akinti , koymayinca bise yok ben denedim. Gerci herkeste olur mu bilmiorum

Tunaydin canim:)gece koyuyorum derin uykuya daliyotum uzun sure ayaklarimi karnima cekip sirt ustu yatiyorum.ilac mi akiyor ypksa farkli bir akintimi dr um kahverengi akinti olursa korkma dedi ama hic olmafi bende

Tunaydin canim:)gece koyuyorum derin uykuya daliyotum uzun sure ayaklarimi karnima cekip sirt ustu yatiyorum.ilac mi akiyor ypksa farkli bir akintimi dr um kahverengi akinti olursa korkma dedi ama hic olmafi bende

Seffaf su gibi bir akinti canim. Ama ben onu progestana bagliyorum cunku onu koymayinca o kadar fazla olmadigi dikkatimi cekti.

Canim tv2 de cok guzel filmler oluyor ben internet uzerinden sinema filmleride izliyorum

Ben de yabancı dizi hastasıyım. İnternetten takip ettiğim bir sürü dizim var. Onları izledikçe bizimkilerden soğuyorum

Gunaydinnn.bugun berbat uyandim basimmmm catliyorrr .bugun hic sesleri ypk benimkilerin iyilerdir degil mi(

Günaydın canım geçmiş olsun.
Dün kendini çok mu yordun ne yaptın niye ağrıyor acaba başın?

Grip oluyorum galiba yada. Progestani vajinafan aliyorum gece o yapiyo .yo yormadimda sadece yarim saat yuruyus yaptim dinlenerek

Kizlar gunaydin. Husomel ozellikle de sana bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi. Bebegimin biri sag altta oteki sol ustte sag alttaki bebegimin hareletlerini 3 gundur falan vajinanin hemen orada hissediyorum. Cok garip bir sey. Bu normal mi telas yapmali miyim ? Cok sukur agri degil ama tekmeleri boyle vajina kemiginin oraya kadar geliyor. Bana bi akil verin dr. da aramak istemiyorum hani surekli normal midir ki

Grip oluyorum galiba yada. Progestani vajinafan aliyorum gece o yapiyo .yo yormadimda sadece yarim saat yuruyus yaptim dinlenerek

Yan etkilerinde yazıyor mu baş ağrısı yapıp yapmadığı? Belki ağır geliyordur.

Yan etkilerinde yazıyor mu baş ağrısı yapıp yapmadığı? Belki ağır geliyordur.

Husomel bebegin birinin tekmelerini vajonada hissediyorum normal mi bu 3 gundur falan boyle bebekelrimin bir sag altta digeri sol ustte dedi dr. Cok sukur agri yok ama ozellikle geceleri vajinama vuruyor sanki normal mi

Bebek altta olduğu zaman oluyor canım telaş etmene gerek yok bence. Benimkiler de alta geldiği zaman gıdıklıyorlar minik minik, kendi kendime gülüyorum olmadık yerlerde. Ağrı kramp hissetmediğin sürece sıkıntı olmaz bence. Benim de birkaç gündür alt tarafım patlayacak gibi bir baskı oluyor ayağa kalkıp oturmakta zorlanıyorum ağrı da yapıyor. Dr bir sıkıntı yok dedi ama.

Son düzenleme:

Ayy Allah razi olsun icimi ferahlattin. Ben de bu minigim niye boyle yapiyor diye aglicam nerdeyse. Ustteki minigim cok seyrek vuruyor. Masallah alttaki minigim sanirim futbolcu olacal buyuyunce teyzesi. Tak tak tak :) iyi olsun da vursun ben de bikac yazi okudum yok dogum yakladinca olur falan fistik diye biz daha cok minigiz bize en az 10 hafta lazim hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…