Ooyy masalah size cok sevindim hic bi sorun olmaz artik cnm insallah atlaticaksin az kaldi biraz daha sabirr insallahhh o haftalarida goreceksin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım. Bu uyuşmalar kramplar yüzünden dayanamam bir aksilik olur diye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay kiyamam.bende progestani vajinadan aldigimdan beri gece misil misil uyuyorum ama sabah bas agrisiyla kalkiyorum.erkenden hemde cocuklar acikir diye 8.30 kahvalti:))
Unuttum:)) annisler gunayyydddiiinnnn
Gunaydin ben daha kahvalti yapmadim :) cok acikti kuzularim :)) vajinadan koyunca bir sure sonra cok akinti yapmaya basliyor bilgin olsun. Ozellikle gece tuvalete kalkinca. Bi bakiosun baya baya akinti , koymayinca bise yok ben denedim. Gerci herkeste olur mu bilmiorum
Tunaydin canim:)gece koyuyorum derin uykuya daliyotum uzun sure ayaklarimi karnima cekip sirt ustu yatiyorum.ilac mi akiyor ypksa farkli bir akintimi dr um kahverengi akinti olursa korkma dedi ama hic olmafi bende
Seffaf su gibi bir akinti canim. Ama ben onu progestana bagliyorum cunku onu koymayinca o kadar fazla olmadigi dikkatimi cekti.
Bende zaten sutekli oluyor akinti bu ilaci kullanmaya baslayinca birax azaldi
Pazar gunleri tv cok skici hic izlenecek bisey yok
Canim tv2 de cok guzel filmler oluyor ben internet uzerinden sinema filmleride izliyorum
Gunaydinnn.bugun berbat uyandim basimmmm catliyorrr .bugun hic sesleri ypk benimkilerin iyilerdir degil mi(
Ben de yabancı dizi hastasıyım. İnternetten takip ettiğim bir sürü dizim var. Onları izledikçe bizimkilerden soğuyorum
Günaydın canım geçmiş olsun.
Dün kendini çok mu yordun ne yaptın niye ağrıyor acaba başın?
Grip oluyorum galiba yada. Progestani vajinafan aliyorum gece o yapiyo .yo yormadimda sadece yarim saat yuruyus yaptim dinlenerek
Yan etkilerinde yazıyor mu baş ağrısı yapıp yapmadığı? Belki ağır geliyordur.
Kizlar gunaydin. Husomel ozellikle de sana bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi. Bebegimin biri sag altta oteki sol ustte sag alttaki bebegimin hareletlerini 3 gundur falan vajinanin hemen orada hissediyorum. Cok garip bir sey. Bu normal mi telas yapmali miyim ? Cok sukur agri degil ama tekmeleri boyle vajina kemiginin oraya kadar geliyor. Bana bi akil verin dr. da aramak istemiyorum hani sureklinormal midir ki
Bebek altta olduğu zaman oluyor canım telaş etmene gerek yok bence. Benimkiler de alta geldiği zaman gıdıklıyorlar minik minik, kendi kendime gülüyorum olmadık yerlerde. Ağrı kramp hissetmediğin sürece sıkıntı olmaz bence. Benim de birkaç gündür alt tarafım patlayacak gibi bir baskı oluyor ayağa kalkıp oturmakta zorlanıyorum ağrı da yapıyor. Dr bir sıkıntı yok dedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?