Yan etkilerinde yazıyor mu baş ağrısı yapıp yapmadığı? Belki ağır geliyordur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bir sikintim daha var yatis pozisyonu yok saga yatmayin sola yatin sirt ustu yatmayin ne yapacagimi sasirdim 4.aydan sonra ne yapmali benim bebisler solda ikamet ediyorlar bana yardim edin
Soldan iyi beslendigi soyleniyor canimcim. Ama benim doktorum ister saga yat isyer sola yat ama kesinlikle sirt ustu yatma dedi.
Yaa canim nie sirt ustu yatmayin diorlar ben sola donuom bi uyaniorum sirt ustuyum nasil olcak bu is bilemedm
Yaa canim nie sirt ustu yatmayin diorlar ben sola donuom bi uyaniorum sirt ustuyum nasil olcak bu is bilemedm
Soldan iyi beslendigi soyleniyor canimcim. Ama benim doktorum ister saga yat isyer sola yat ama kesinlikle sirt ustu yatma dedi.
Bende gece ilaci aliyorum sirt uztu yatmak zorundayim bi sure uyuyup ksliyorum o sekilde .bugun hic kipirtilari yok iyilerdir degil mi.ciko, ata bile yedim kahvaltida(
Cok iyilerdir annesi merak etme daha yeni baslayinca oyle oluo bi atio bi atmio. Uzun sure aslinda hareket var da sen hissetmiyosun
merhabalar kızlar,
bende ikiz bebişler bekliyorum normalde aralık1 de bekliyoruz ama biliyorsunuz ki ikizler erken geliyormuş. ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım... bu sayfayı gördüğüme sevindim geçmişe doğru okuyayım ikizde daha bir farklı deneyim. doğana kadar değil büyürken bile birbirimizin yorumlarına ihtiyacımız olacak...
Benim bir sikintim daha var yatis pozisyonu yok saga yatmayin sola yatin sirt ustu yatmayin ne yapacagimi sasirdim 4.aydan sonra ne yapmali benim bebisler solda ikamet ediyorlar bana yardim edin
Hosgeldinn ins saglikla kucagina alirsin.kac haftslik bebislerimiz
Sagol canim ya ivimi rahatlatiyorsun valla sizler olmasaniz zaman nadil gecicek bilmiyorum hep endiseli olacaktim valla sizleri canli gormedim bu sitedeki kadar taniuorum ama iyiki varsiniz
Kizlar gunaydin. Husomel ozellikle de sana bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi. Bebegimin biri sag altta oteki sol ustte sag alttaki bebegimin hareletlerini 3 gundur falan vajinanin hemen orada hissediyorum. Cok garip bir sey. Bu normal mi telas yapmali miyim ? Cok sukur agri degil ama tekmeleri boyle vajina kemiginin oraya kadar geliyor. Bana bi akil verin dr. da aramak istemiyorum hani sureklinormal midir ki
Ayy Allah razi olsun icimi ferahlattin. Ben de bu minigim niye boyle yapiyor diye aglicam nerdeyse. Ustteki minigim cok seyrek vuruyor. Masallah alttaki minigim sanirim futbolcu olacal buyuyunce teyzesi. Tak tak tak :) iyi olsun da vursun ben de bikac yazi okudum yok dogum yakladinca olur falan fistik diye biz daha cok minigiz bize en az 10 hafta lazim hayirlisiyla.
Sen de iyi ki varsin canim. Aynen benim de oyle. Hareketleri altta hissediyorum bikac gundur cok da kaygilandim gerci dr baski agri her sey olabilir dedi ama insan yine de merak icinde kaliyor. Husomel biraz rahatlatti konusa konusa rahatliyoruz napalim :)
Yesin onu teyzesi oyy :) :) Tecrübelerimizi paylaşa paylaşa birbirimize yardımcı olacağız elbette.
Yoksa bşka türlü şaşırıyoruz ne yapacağımızı. Her zaman da Dr'a sorulmuyor..
Benimkiler de sağ taraftaki oğluşum fena hareketli. Soldaki kızım çok nazik çok yormuyor sağolsun annesini :)
Bir dahaki kontrolün ne zaman? Yakın bir tarihte değilse bile git Dr'a böyle böyle endişelerim var NST'ye girmek istiyorum de.
Orda rahim açıklığı şu bu belli oluyor için daha da rahtlar canım.
Sen de iyi ki varsin canim. Aynen benim de oyle. Hareketleri altta hissediyorum bikac gundur cok da kaygilandim gerci dr baski agri her sey olabilir dedi ama insan yine de merak icinde kaliyor. Husomel biraz rahatlatti konusa konusa rahatliyoruz napalim :)
5 temmuzda 12 gun var bekleyim de mi canim
merhabalar canım...
benimde rahmim kalp şeklinde düşük olur mu olmaz mı diye çok endişeliyiz. doktora her gidişimizde rahim ağzına uzaklığa bakıyor içim rahatlasın diye ama asıl 4. ve 5. ayda aşağı doğru yaklaşırsa rahim ağzını dikebiliriz demişti. belkide biz evhamlıyızdır ama tedbir lazım. senin doktorunda korkulacak birşey yok dediyse rahim ağzına uzaktır. yine de için rahatlasın istiyorsan doktora bir dahaki kontrole gittiğinde bu telaşını anlat... çünkü bizim doktor kesin birşey demek için 4. aydan sonra alttan kontrol edip karar vereceğim demişti.... ayrıca doktorlar çok tuhaf arkadaşımın doktoru böyle demiş diye sorma nette okudum bende tedirgin hissediyorum diye sor böyle söylemeyince bazı doktorlar kıskanıyormu tripmi atıyor nedir savsaklıyorlar...
teşekkür ederim... hepimizde inşallah... 17. haftamızdayız. birisi prenses gösterdi diğeri çok hareketliydi göstermedi inşallah çarş. günü muayenemiz var o zaman görürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?