Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Okudum canim yapiyormus ama agizdan alinca boyle bir sikintim yoktu 8temmuzda sorayim dr a

8 temmuza kadar çatlarsın baş ağrısından canım ya. Telefonla görüşme imkanın yokmu hemen sorsan?
Hergün baş ağrısı ile uyanıyorum desen. Belki daha düşük miligramlısı vardır onu verir yada bir gün iç bir gün içme der.
Rahatlarsın en azından bebişlerin de rahatlar.:)

Benim bir sikintim daha var yatis pozisyonu yok saga yatmayin sola yatin sirt ustu yatmayin ne yapacagimi sasirdim 4.aydan sonra ne yapmali benim bebisler solda ikamet ediyorlar bana yardim edin
Bende gece ilaci aliyorum sirt uztu yatmak zorundayim bi sure uyuyup ksliyorum o sekilde .bugun hic kipirtilari yok iyilerdir degil mi.ciko, ata bile yedim kahvaltida (

En sağlıklısı sola yatmakmış canım. Bebişler için en iyisi o tarafmış. Ama kimisi yatamıyor sağda rahat ediyor.
En önemlisi senin en raht ettiğin taraf olmalı. Ben sırt üstü veya sağa yatarsam mesela çarpıntım artıyor nefes nefese kalıyorum.
O yüzden aylardır soluma yatabiliyorum.Diğer tarafıma dönmek istesem de mümkün olmuyor.
Ne tarafta rahat ediyorsan oraya dön yat canım. Bir süre sonra mecburen bir yön seçeceksin zten sırt üstü istesen de yatamayacaksın.
Çok da takma yazılanları Bir dondurma ye bak bakalım benimkiler coşuyor dondurma yediğimde :)

Son düzenleme:

Aramıza hoş geldin canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.
Hiç erken gelecek diye şartlandırma kendini. 39 a kadar bekleyebilenler varmış.
Yeterki Allah'ım sana da bebişlerine de sabır sağlık sıhhat versin

İkizler tek yumurta mı çift yumurta mı canım?

Dun yedim hemen tepkiyi verdiler bugun sabah cikolata yefim tik yok ama yarim saat once biraz hareketlendilrr azicik:)ben ilk ogrendigim gunden beri sola yatiyordum ama aciyor bazen yon degistiriyorum ama sonra sola yatiyorum ama artik sadece sol ilac kullandigim an disinda kararli olmak lazim bisey degil 9ay dayanacagiz cocuklarim icin deger:) olurum ben onlara iyyy yerimmmm

Son düzenleme:

Bidahaki kontrol 12 gun sonra. Ama normaldir heralde diye dusunuyorum her ay gittigimde ultrason cihazi ile rahim boyunu olcuyor zaten. Gecen ay gittigimde de olcmustu bu kadar cabicak bi anda kisalma olmaz de mi. Ne bilim hic anlamiom

Bekledikce gecmiyor degil mi :)

Gecmiyor dun aksam esime yarin devlet hadtsnesine gideyim dedim kiyameti kopardi ozel diye tutturdun simdi devleti niye konusuyorsun dedi .olsun iyi olup olmadiklarina bakariz dedim:) deliriyor.bu arada benim dr bu olvumu hic soylemedi bana bende hic sormuyorum ultrasondan mi olculuyor yani.o yuzden belkide vajinadan kullanmami istedi

Son düzenleme:
Benim bir anim var gecen ay kontrole gittik doktorum anlatiuor soyle boyle iyi korkma bende dr bey dilinizi isirin nazar degmesin dedim. deli kiz dedi ben niye isirayim sen isir dedi benim nazarim degmez merak etme dedi seviyore bu dr ben :))

:))) seninki de birşey mi bana da doktorum aynı şeyleri söyledi ben benim elim birden popoma gitti kaşıyacaktım o sırada hala doktorum ultrason bakıyor ne oldu dedi. pehhh bir utandım çektim elimi hemen

Ozele gidiyosan gelismis bir alet kullaniyordur canim damarlara kadar her seyini gosteriyor. Bana rahim boyu onemli dedi. Simdilik bir sorun gormedim dedi. O yuzden de rahat davaraniyorum biraz ama hemen kisalir mi o konuda hic bir fikrim yok. Heralde bi anda bisey olmaz. Benim esim de bana sinir oluo ben de sen gibi hep gormek icin bi yol bulmaya calisiyorum yok o kadar ultrasona girilir miymis yok hem en istedigin doktora gidiyormusum :))) neler neler.

tşk ederim canım hoşbulduk... eşim ikiz doğmuş 7 aylık bende 7 aylık doğmuşum doktor bile ilk muayene de erken gelebilme ihtimali var dedi. yani hani bizde ihtimal veriyordukta doktor da ilk muayene de deyince biraz şartlandık... amin canım hepimize inşallah rabbim sabır sıhhat verir bebişlerimiz de içerden yeterince büyümüş çıkarlar...

Bidahaki kontrol 12 gun sonra. Ama normaldir heralde diye dusunuyorum her ay gittigimde ultrason cihazi ile rahim boyunu olcuyor zaten. Gecen ay gittigimde de olcmustu bu kadar cabicak bi anda kisalma olmaz de mi. Ne bilim hic anlamiom

olmaz herhalde beni erken çağırmadı hani riskli olmasına rağmen...

Hos geldin canim hayirla dogurmayi nasip etsin Rabbim

Kizlarrr gobikim catlamaya basladi gobek deliginn iki trafida hemde dun bebe yagi surdum nemlensin die ama benm gobiss simdiden basladi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…