Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Kizlarrr gobikim catlamaya basladi gobek deliginn iki trafida hemde dun bebe yagi surdum nemlensin die ama benm gobiss simdiden basladi :):)

Benim de şirin bir doktorum var ben odaya tıs tıs girince bana ağır vasıta diyor

Kızlar sizin Dr'lar bayan mı erkek mi?
Benim eşim sağolsun öyle erkek bayan ayırt ettirmiyor iyi olsun da diyor.

mns canım kaynananı ben de sevmedim. Millet yük olmayalım 2 canlı diye gelmez sen 3 canlısın birde kendini mi ağırlattı ;(

Çatlaklarınız hayırlı olsun kızlar Benimkiler göbüşümün üstüne doğru geliyorlar yakında ağzıma çıkarlar herhalde

Son düzenleme:

Evet canim yaaa haklisin bnide rahatsiz etmio buyuolar diyp seviniorum :)

Benim dr erkek oda beni gorunce hemen gulumsuyor bugun daha iyi gorfum seni der ve elini uzatir oturmama izin vermeden ultrasona geceriz biliyor sabirsiz oldugumu:)tsk canim .ya bide benim gogusler masallah alfi basini hifiuor valla top gibi olacagim yakinda:)

Erkek canim benm doktorum benm esimde sagolsn hic karismadi ne istersen nasil rahat olursn guvenirsen o olur demisti cok sukur

Bende sevmiorum yarari yok zarari var cok kotu oldm o gun cok yoruldm mahfoldm birde suratlar acayp iki gram yarar saglamadi bana oturdu aga gibi birde sanki lokantaym ben yedi gitti ama bana bole yapior ya Allah a havale ediorm kendisine zor gelio cagirmak hanima
Evet catlaklarmn basladi gobikin iki tarafa bebe yagi aldim kendime bakalim nemlendi azcik ama bende boyle ortada bir cizgide cikti biliormsn tatlim sende var mi asagidan gobek deligime dogru

Bende hafif bir cizgi var gobekten asagi dogru ama koyu renkte degil

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…