Bisey soracagim internetten film izlemek istiyorum bildiginiz guzel bir sinema filmi varmi
Ne tür filmlerden hoşlanıyorsun?
Ya da bugün ne izlemek istiyorsun?
Dram, komedi, fantastik?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mns cim sen anlatirken kendimi gordum ama ben gorusmuyorum artik cnm. Kendisi zaten hamileyken bile arayip tebril etmedi. Ogluna da eziyet eder her firsatta kuser huzur bozmauya calisir ama ben gorusmuyorum kafam rahat ohh
Sadece onunla degil tepemi attiran herkesi siliyorum. Aman dunyaya bidaha mi gelicem bana iyi gelen insanlarla konusmayi gorusmeyi tercih ediyorum. Bisuru akrabamla gorusmem mesela cekemezler fesatlardir cunku. Her seyi konu ederler. Aman of cok da tin. Ben kendimle mutluyum bana iyi gelmeyen insanlari siler atarim.
Bende hafif bir cizgi var gobekten asagi dogru ama koyu renkte degil
Ne tür filmlerden hoşlanıyorsun?
Ya da bugün ne izlemek istiyorsun?
Dram, komedi, fantastik?
Komedi olmasin o modda degilim digerleri olabilir
O çizgi bende de var canım. Önceleri hafifti şimdi daha koyu renkte. Badem yağı al bak daha iyi geliyor bebe yağından.
Benim kayınvalidem de yere bişey düşse aldırtmaz bana üzerime titriyor sağolsun.
Çok zor öyleleriyle geçinmek. Allah yardımcın olsun. Ama böyle devm ederse de ne eşinden ne başkasından çekinme ver lafını nen hali varsa görsün
Badem yagi kasindirio tatlim yaa alerji yapio bana
Maasallah kaynvalidene nazar degmesin sizede canim hemde nasil cumartesi konustm ama yani ne yapsam yedikleri yok o halimle yapmsm sukret yani dimi yok catalla ayira ayira artik liste verin bari hem gelionz hem yemionz dedim yani ne bu bisi ydgnz yok dedim ya anlatsam neler neler aglancak halime guluorum yani
Aman aman buyukluk sende kalsin bosver oda onu bekliyordur belki .arada esin var birak kendi haline herseyleri krndileri yapar gibi konusurlar halbuki bosss .canini sikma bebisleri dusun
Bazen dayanamiorum tatlim ama yaa snki evlatlik kocam yani gucume gidio
Bazen dayanamiorum tatlim ama yaa snki evlatlik kocam yani gucume gidio
Benimde esimin babasinda var oyle bir durum ben hic takmiyorumesim icin uzuluyorum ama bu saatten sonra yapilacak birsey yok bende bir gelin olarak saygisizlik yapmiyorum senin sakin ve stressiz olman gerek takma kafaya bir insan yuzunden neden cocuklarin bu yasadiklarini hissedip huzursuz olsunlar bak su andan itibaren hic dusunme sunuda sa kin unutma asla kimseye kendini ezdirme ama sukunetinide koru :)
Benim kayinvalidemle bir oturuyoruz dusun yeni birlestik esimin kolu kirik uzun sure calismayacak ben ikizlere hamile dugun borclari var ve kayinvalidem kayinpederime rest cekti benim bir oglum birde kizim var (kizida benim) onlat ac susuz mutsuz iken ben burda keyf catamsm dedi birlestik sagolsun bir cop kaldirmam kendimi iyi hissettigim an kendim yapiyorum hersryimi .msnpapatya hic uxulme senin bir annen var o sana herturlu yardim eder esinde iyi gerisini bosver herkes bu konularda aansli degil sen esinle cocuklarinla mutlu ol yeter bence
Maasallah size biz beraber otursak parcalarz birbirimizi sanirim benmde hala borclar var ama hic yardm ettikleri yok dugn zamanida yardm etmediler esimn arabasini sattida yaptik bana gelir misafr gibi dondurma alir ama kendi babam gelir tum bakliyatimi yogurduma kadar alir insann kendi ailesi gibi yok gercektn insallah ama kadin ben annemi cagirrsm duyarsa trip yapio birde utanmadan yanii ayy neler neler
Sadece onunla degil tepemi attiran herkesi siliyorum. Aman dunyaya bidaha mi gelicem bana iyi gelen insanlarla konusmayi gorusmeyi tercih ediyorum. Bisuru akrabamla gorusmem mesela cekemezler fesatlardir cunku. Her seyi konu ederler. Aman of cok da tin. Ben kendimle mutluyum bana iyi gelmeyen insanlari siler atarim.
Valla bazıları büyüklükten felan anlamıyor mayası neyden götürüyorsa öyle davranmak lazım😄
Mns'ye bir gaz verirmişim şimdi akşama kaynananın kapısına dayanırmış😄😄
Neyse sen sakin ol canım. Ama artık minikleri strese sokmaya başlarsa o kötü. Stres hamilelikte en tehlikeli durumlardan biri
Allah korusun.
Anlamaz anlamaz buyukms hicc ben ondan buyugum dvranslarda sakinim ya takmamaya karar verdim ya olan bana oluor hayatina devam edior o guluor oynuor hamilelgmden beri beni daha cok kirdilar zor yetisiorz borclara harclara ama herseyi lafta yapiorlar ama gun olur devran doner canimcim
😄😄 bugün içime bir cadı kaçtı sanırsam. Havalardandır mns cim sen bana bakma canım benim 😉
Olsn sekercim sagol ama anliyorsn beni stres atioz burda vallah Allah razi olsun
Benimde esimin babasinda var oyle bir durum ben hic takmiyorumesim icin uzuluyorum ama bu saatten sonra yapilacak birsey yok bende bir gelin olarak saygisizlik yapmiyorum senin sakin ve stressiz olman gerek takma kafaya bir insan yuzunden neden cocuklarin bu yasadiklarini hissedip huzursuz olsunlar bak su andan itibaren hic dusunme sunuda sa kin unutma asla kimseye kendini ezdirme ama sukunetinide koru :)
Bende esime uzuluorm iste tatlim ya takmiorm ole ama anlaysszlk beni mahf edio artik ne cagirrm nede giderm zaten bazen agzima cok sey gelioda susuorum napim
Bosver oda iyi olsun iyi muamele gorsun ektigini bicer herkes, uydu sanirim bu laf:)) bu arada begenerek izledigin bir siname filmi soylesene izleyeyim bulamadim bisey:)Maasallah size biz beraber otursak parcalarz birbirimizi sanirim benmde hala borclar var ama hic yardm ettikleri yok dugn zamanida yardm etmediler esimn arabasini sattida yaptik bana gelir misafr gibi dondurma alir ama kendi babam gelir tum bakliyatimi yogurduma kadar alir insann kendi ailesi gibi yok gercektn insallah ama kadin ben annemi cagirrsm duyarsa trip yapio birde utanmadan yanii ayy neler neler
Bisey soracagim internetten film izlemek istiyorum bildiginiz guzel bir sinema filmi varmi
Hayat sana guzel heee ohhh missss vallahh kizz
Komedi olmasin o modda degilim digerleri olabilir
Ben geçen gün "bu işte bir yalnızlık var"ı izledim fena değildi. Şimdi de şarkısı diline dolandı söyleyip dürüyorum. Yerli yapım izlemek istersen. Daha çok var tavsiye edebileceğim film ama şimdi hemen aklıma gelmiyor
Mns cim bak ben oyle genis bi aile de degilim inan bir avuc tur akrabam elle az tutulur. Ama ben neredeyse hicbiri ile konusmuyorum. Dili yilan gibi sokanlari tepetaklak birakiyorum onlar da boyle arkamdan bir araya gelip benim lafimi yaparlar ancak. Cunku baska yapacak isleri yok cunku cekemiyorlar bu kadar basit. Kayinvalideme gelince zaten kocasindan ayrildi kayinpederim bizimle hic gorusmez. Kaynanamm bir ruh hastasi oglunun her turlu imkanindan yararlanir ama minnet etmiyormus gibi davranir. Ben var ya bu tiplerle bir arada olunca daha bir delirme geliyor bana. O kadar iyiligime karsilik kazik attilar sildim mi bitmistr ya koy tavrini salla gitsin. Kimseye kendimi yediremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?