Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Mns cim sen anlatirken kendimi gordum ama ben gorusmuyorum artik cnm. Kendisi zaten hamileyken bile arayip tebril etmedi. Ogluna da eziyet eder her firsatta kuser huzur bozmauya calisir ama ben gorusmuyorum kafam rahat ohh

Sadece onunla degil tepemi attiran herkesi siliyorum. Aman dunyaya bidaha mi gelicem bana iyi gelen insanlarla konusmayi gorusmeyi tercih ediyorum. Bisuru akrabamla gorusmem mesela cekemezler fesatlardir cunku. Her seyi konu ederler. Aman of cok da tin. Ben kendimle mutluyum bana iyi gelmeyen insanlari siler atarim.

En güzeli. Hak edene hak ettiği gibi davranmak. Beni de bir insan evladı dünyaya getirdi bende bir insanım. Ben de değerliyim. sanki sokaktan bulmuş getirmiş gibi muamele edemez hiç kimse öyle değil mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok haklisin harika yapiorsun tatlim ben cok insafiyet yapiorm tepeme cikior insanlar ama artik gecti o devirler beni mutsuz edenlerden uzaklasicam senin gibi yeter artik yani kiskanc nankor insanlardan nefret ediorum

Mns cim bak ben oyle genis bi aile de degilim inan bir avuc tur akrabam elle az tutulur. Ama ben neredeyse hicbiri ile konusmuyorum. Dili yilan gibi sokanlari tepetaklak birakiyorum onlar da boyle arkamdan bir araya gelip benim lafimi yaparlar ancak. Cunku baska yapacak isleri yok cunku cekemiyorlar bu kadar basit. Kayinvalideme gelince zaten kocasindan ayrildi kayinpederim bizimle hic gorusmez. Kaynanamm bir ruh hastasi oglunun her turlu imkanindan yararlanir ama minnet etmiyormus gibi davranir. Ben var ya bu tiplerle bir arada olunca daha bir delirme geliyor bana. O kadar iyiligime karsilik kazik attilar sildim mi bitmistr ya koy tavrini salla gitsin. Kimseye kendimi yediremem.

Annem hep yalniz kaliyosun insanlarin yaptiklarini gormezden gel der. Benim arkadaslarim dostlarim bana yeter cok sukur. Akraba akrebi gerisi. Hem onurlu bir yanlizlik onursuz bir kalabaliktan iyidir.

Benim kendi ailem cok genis tek zararlari olmuor ama esimin ailesi ile farkliyz biraz esim kendini gelstrms ama ailesi ole degil kultur farklari var benim ailem cagrr onlari on kez onlar bi kez babamd bikti adam artik kendimz gibi dgller yani hep festlik hep kotuluk yaziklar olsn yani bugune kadar insanlik yaptm ama anlamiorlar hamilegmden hemde hic kizida dogm yapms hep kotu syler anlatio gorumcekte yani hamile kalmadanda ben kotulerdi ben zehirlendm cok yemek yion ondan zehirlenmsndr dien insanlar bunlar evimize yakinlar esimn ailesi diorum ama tak etti canima esimede konstm cumartesi gunu zaten bende hep iyilk yaptm bana bunlari yaptilar Allah indan bulsnlar ne diyeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…