Hayat sana guzel heee ohhh missss vallahh kizz
Guldurdun canim ya ne yapam yas 38 cok seyler gordum yasadim takmamaya calisiyorum artik dusun dusun nereye kadar .film izleyip mutlu oluyorum zaman gecmiyor valla sizde olmasaniz atlatamazdim heralde esime anneme anlatiyorum sizleri .esim ohh iyi oldu benim yakami birakirsin dirdirindan kurtuldum diyor:))))))) ay cok guldummm
Annem hep yalniz kaliyosun insanlarin yaptiklarini gormezden gel der. Benim arkadaslarim dostlarim bana yeter cok sukur. Akraba akrebi gerisi. Hem onurlu bir yanlizlik onursuz bir kalabaliktan iyidir.
Ben geçen gün "bu işte bir yalnızlık var"ı izledim fena değildi. Şimdi de şarkısı diline dolandı söyleyip dürüyorum. Yerli yapım izlemek istersen. Daha çok var tavsiye edebileceğim film ama şimdi hemen aklıma gelmiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sohbette guzel ama notumu aldim yazdim izleyecegimbirazdan:) sagol canim
Bosver oda iyi olsun iyi muamele gorsun ektigini bicer herkes, uydu sanirim bu laf:)) bu arada begenerek izledigin bir siname filmi soylesene izleyeyim bulamadim bisey:)
Valla nasil seyler seversn ama Alacakaranlik izlediginee gore Karanliklar Ulkesi serisini izleyebilirsn cok begeniorm o tip fantastk filmleri ben
Evet anneler hep iyi dusunmek isterler ama ole dgil.iste benmkide ole canim ama sen sanslisin ben dost dediklerim arkamdan konusur cikti fesat ciktilar anlayacagin cok etrafim yok benm sizler varsiniz iste stres atip rahatlayabiliorm iyiki varsiniz
Aa evet olur onuda yazayim ikinci onu izlerim sagolllllValla nasil seyler seversn ama Alacakaranlik izlediginee gore Karanliklar Ulkesi serisini izleyebilirsn cok begeniorm o tip fantastk filmleri ben
Wavv hemde 5 seri superrrr
Guldurdun canim ya ne yapam yas 38 cok seyler gordum yasadim takmamaya calisiyorum artik dusun dusun nereye kadar .film izleyip mutlu oluyorum zaman gecmiyor valla sizde olmasaniz atlatamazdim heralde esime anneme anlatiyorum sizleri .esim ohh iyi oldu benim yakami birakirsin dirdirindan kurtuldum diyor:))))))) ay cok guldummm
Gul kuzum gull amannn salla gitsin maasallah sen ablaymssn yauuubende sıkldm isten izne cikcam bu hafta yillik izne mis gibi birr hafta yatcam kendime bakcam azcik yatinca yawww bende hep esime zirt pirt msj atardm kizardim cvpta atmaynca oda bana kizardi simdi o atio yer degistrdk ario beni napiosn ya iyimsn die
Aa evet olur onuda yazayim ikinci onu izlerim sagolllll
Wavv hemde 5 seri superrrr
Evet ya bende bayiliorm o tur filmlere seni iki gun idare eder bunlar canimbirde bir filmde varda hatrlayadm dur hatirlaym.dicem
Sagol cnm siz de iyi ki varsiniz .. aman sen kendi ailenden gulmussum benim kendi akrabalarim fesatlikta sinir tanimaz dusmanima satarlar beni :))
Elsyum diye bir film vardi bilim kurgu severseniz izledigim en iyi bilimkurgu fiilmiydi
Yaaa canlar benm hormonlar cok degisti sarisin seftali tuyluydm belli bile degildi karnmda ust bacakta tuylerm yoktu resmen simdi kara kara cikmslar sanki esim bile karnmla dalga gecio normal mi acaba buuu
Yaaa canlar benm hormonlar cok degisti sarisin seftali tuyluydm belli bile degildi karnmda ust bacakta tuylerm yoktu resmen simdi kara kara cikmslar sanki esim bile karnmla dalga gecio normal mi acaba buuu
Benim de var hem de ilk gunden beri. Dr.a dedim ki ben boyle killanip gidicem mi dedim adam guldu. Dogumda hepsi dokulur dedi.
Gul kuzum gull amannn salla gitsin maasallah sen ablaymssn yauuubende sıkldm isten izne cikcam bu hafta yillik izne mis gibi birr hafta yatcam kendime bakcam azcik yatinca yawww bende hep esime zirt pirt msj atardm kizardim cvpta atmaynca oda bana kizardi simdi o atio yer degistrdk ario beni napiosn ya iyimsn die
Bazen gerekiyor boyle davranmak umursamayacaksin.bende calisirken surekli ariyordum simdi tersine dondu:) yasasin kadinlarrr ve stratejileri.ablayim ya sende yas kacti
Benim de şirin bir doktorum var ben odaya tıs tıs girince bana ağır vasıta diyor
Kızlar sizin Dr'lar bayan mı erkek mi?
Benim eşim sağolsun öyle erkek bayan ayırt ettirmiyor iyi olsun da diyor.
mns canım kaynananı ben de sevmedim. Millet yük olmayalım 2 canlı diye gelmez sen 3 canlısın birde kendini mi ağırlattı ;(
Çatlaklarınız hayırlı olsun kızlarBenimkiler göbüşümün üstüne doğru geliyorlar yakında ağzıma çıkarlar herhalde
Evet ya bende bayiliorm o tur filmlere seni iki gun idare eder bunlar canimbirde bir filmde varda hatrlayadm dur hatirlaym.dicem
Aynen idare eder.bu arada sen isi bosladin patron yakalamasin:)))
benimki bayan hiç bayan erkek diye bakmadık hatta hep erkeğe denk gelirdi. ilk kez bayan doktora denk geldik. doktor tanıdıklarımızın önerisi şimdilik iyiyiz... ben çok kiloluydum hamile kalmadan 23 kilo verdim. dolayısıyla çatlağım zaten var... doktorum da bu durumu bildiğinden günde 1-2 dilim ekmek hakkı veriyor bazende makarna pilavla değiştiriyoruz ekmek hakkını baya katıdır kendileri haksız değil çok kilo almamı istemiyor helede yeni vermişken her gidişimde fırça yiyorum...
ben antalyada yaşıyorum kayınvalidem gaziantepte henüz evime gelmişliği bile yok. eşimin abisi vefat etmiş eşide çocukları bırakmış kayınvalidem onlara bakıyor köydeler birde işleri falan filan anca tlf ile görüşüyoruz... aslında bende antepliyim benimde ailem orda ama annem gelir gider bebişler olunca da kalmayı düşünüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?