Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Annem hep yalniz kaliyosun insanlarin yaptiklarini gormezden gel der. Benim arkadaslarim dostlarim bana yeter cok sukur. Akraba akrebi gerisi. Hem onurlu bir yanlizlik onursuz bir kalabaliktan iyidir.

Evet anneler hep iyi dusunmek isterler ama ole dgil.iste benmkide ole canim ama sen sanslisin ben dost dediklerim arkamdan konusur cikti fesat ciktilar anlayacagin cok etrafim yok benm sizler varsiniz iste stres atip rahatlayabiliorm iyiki varsiniz

Evet anneler hep iyi dusunmek isterler ama ole dgil.iste benmkide ole canim ama sen sanslisin ben dost dediklerim arkamdan konusur cikti fesat ciktilar anlayacagin cok etrafim yok benm sizler varsiniz iste stres atip rahatlayabiliorm iyiki varsiniz

Sagol cnm siz de iyi ki varsiniz .. aman sen kendi ailenden gulmussum benim kendi akrabalarim fesatlikta sinir tanimaz dusmanima satarlar beni :))

Sagol cnm siz de iyi ki varsiniz .. aman sen kendi ailenden gulmussum benim kendi akrabalarim fesatlikta sinir tanimaz dusmanima satarlar beni :))

Sagol canim babam cok cektirdi zamannda evlenen kadar ama simdi cok sukur harika benimkiler sevinio benmle sagolsnlar arada fesat yokmu tabiki var ama onemsiz onlar salla gitsn

Yaaa canlar benm hormonlar cok degisti sarisin seftali tuyluydm belli bile degildi karnmda ust bacakta tuylerm yoktu resmen simdi kara kara cikmslar sanki esim bile karnmla dalga gecio normal mi acaba buuu

Yaaa canlar benm hormonlar cok degisti sarisin seftali tuyluydm belli bile degildi karnmda ust bacakta tuylerm yoktu resmen simdi kara kara cikmslar sanki esim bile karnmla dalga gecio normal mi acaba buuu

Benim de var hem de ilk gunden beri. Dr.a dedim ki ben boyle killanip gidicem mi dedim adam guldu. Dogumda hepsi dokulur dedi.

benimki bayan hiç bayan erkek diye bakmadık hatta hep erkeğe denk gelirdi. ilk kez bayan doktora denk geldik. doktor tanıdıklarımızın önerisi şimdilik iyiyiz... ben çok kiloluydum hamile kalmadan 23 kilo verdim. dolayısıyla çatlağım zaten var... doktorum da bu durumu bildiğinden günde 1-2 dilim ekmek hakkı veriyor bazende makarna pilavla değiştiriyoruz ekmek hakkını baya katıdır kendileri haksız değil çok kilo almamı istemiyor helede yeni vermişken her gidişimde fırça yiyorum...

ben antalyada yaşıyorum kayınvalidem gaziantepte henüz evime gelmişliği bile yok. eşimin abisi vefat etmiş eşide çocukları bırakmış kayınvalidem onlara bakıyor köydeler birde işleri falan filan anca tlf ile görüşüyoruz... aslında bende antepliyim benimde ailem orda ama annem gelir gider bebişler olunca da kalmayı düşünüyor zaten

Annesi gelcek diye nasilda mutlu kiyamammmm

benimde öyle oturup ağlayacak kadar deliriyorum bazen. her yerime lazer yaptırdıydım. çok rahattım 2 senedir hatta baktım güzel gidiyor kollarıma el parmak üstlerine kadar yaptırdım. 2. ayımdan sonra belirgin tüylerim olmaya başladı 3. aydan sonra inanamadım eskisinden bile kötü... ne yapacağımı da şaştım onca lazerden sonra ağda sürünce sıfırdan başlamış gibi olacağım diye jiletledim çıkan tüylere beni bırak eşim bile hayretle bakıyor parmak üstlerimde bile elle tutulur tüylerim oldu hemde siyah... jiletle idare edip sonrasında tekrar lazer yolları görünüyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…