Annesi gelcek diye nasilda mutlu kiyamammmm
Artik gelmek sart olduuuuu anneee deçok mutluyum çok, buraya yerleşmesi için ikna etmeye uğraşıyorum antalya yazın sıcak oluyor diye gelmiyor hamile kaldım yine pek yerleşme fikri yoktu ikiz olursa anca yerleşirim diyorduoda ikiz tuttu...
Ben geceleri saymazsak 15 yaşındayım 😄
Fantastik gerçeklik karışık filmlerden hoşlanan varsa izlemediyseniz Göl Evi'ni izleyebilirsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bazen gerekiyor boyle davranmak umursamayacaksin.bende calisirken surekli ariyordum simdi tersine dondu:) yasasin kadinlarrr ve stratejileri.ablayim ya sende yas kacti
Tabikisii benn 24 yasimdayimmm umursamaynca onlar gelior arkamzdan canim
Ohhh ne guzel hergun izleyecek bir film var .bu iste bir yanlizlik cari izliyorum diger filmleride merak ediyorummm
benimki bayan hiç bayan erkek diye bakmadık hatta hep erkeğe denk gelirdi. ilk kez bayan doktora denk geldik. doktor tanıdıklarımızın önerisi şimdilik iyiyiz... ben çok kiloluydum hamile kalmadan 23 kilo verdim. dolayısıyla çatlağım zaten var... doktorum da bu durumu bildiğinden günde 1-2 dilim ekmek hakkı veriyor bazende makarna pilavla değiştiriyoruz ekmek hakkını baya katıdır kendileri haksız değil çok kilo almamı istemiyor helede yeni vermişken her gidişimde fırça yiyorum...
ben antalyada yaşıyorum kayınvalidem gaziantepte henüz evime gelmişliği bile yok. eşimin abisi vefat etmiş eşide çocukları bırakmış kayınvalidem onlara bakıyor köydeler birde işleri falan filan anca tlf ile görüşüyoruz... aslında bende antepliyim benimde ailem orda ama annem gelir gider bebişler olunca da kalmayı düşünüyor zaten
Fantastik gerçeklik karışık filmlerden hoşlanan varsa izlemediyseniz Göl Evi'ni izleyebilirsiniz.
Artik gelmek sart olduuuuu anneee de
Aynen idare eder.bu arada sen isi bosladin patron yakalamasin:)))
Offf is yokki yaaaaaa napam sıkliom bende insanm hemde uc canliyim
benimde öyle oturup ağlayacak kadar deliriyorum bazen. her yerime lazer yaptırdıydım. çok rahattım 2 senedir hatta baktım güzel gidiyor kollarıma el parmak üstlerine kadar yaptırdım. 2. ayımdan sonra belirgin tüylerim olmaya başladı 3. aydan sonra inanamadım eskisinden bile kötü... ne yapacağımı da şaştım onca lazerden sonra ağda sürünce sıfırdan başlamış gibi olacağım diye jiletledim çıkan tüylere beni bırak eşim bile hayretle bakıyor parmak üstlerimde bile elle tutulur tüylerim oldu hemde siyah... jiletle idare edip sonrasında tekrar lazer yolları görünüyor bana
Ohhh misss ne rahatsin canim annecigin dyanamaz gelir kalir bende balik etliyim ama napalim belkide Rabbim ikiz bebecik rahat tasiyim die boyle istemstr diorm kendimde bir bck iki sene once 50 kiloydm cunkim
Bende istiordm epilasyon bana demislerdi hamilelikte cikar die yaptrmamstm bende canim
bende yeni izledim o filmi çok beğendim... tlf müziğimi de o şarkı yaptım
Offf is yokki yaaaaaa napam sıkliom bende insanm hemde uc canliyim
Is yoksa salla gitsin patronu o zaman :)))
inşallah gelir... ben baya baya etliydim dukan diyeti yaptım 80 in altını yaklaşık bir 10 senedir görmemiştim 95 ile başlayıp 72 ye düştüm. hamile kaldım. bebişler rahat sanırım benim hiç çıkmadı göbeğim ama kilo aldım hemde tam 10 kg :18: diyetimi tamamlamadan birden bıraktık çünkü dukan diyetinde meyve yoktu... onun içinde fazla aldım... vitamin eksikliğinden korktuk eh birde tüp bebekte ilaç tedavisi de kilo aldırdı... benimde payım var 7 ay sıkı diyet herşey yasak harfiyen uydum sonra birden gelsin tatlılar gitsin atıştırmalıklar oldum, derken genişledim
bende hamilelikte rahat ederim hayalindeydim. bir arkadaşımın hiç çıkmamış çok rahat etmiş hastanede :44:
Is yoksa salla gitsin patronu o zaman :)))
He yauuu aksam ne yemek yapcam benn yaaa sizde menuler nedirrr
Tabikisii benn 24 yasimdayimmm umursamaynca onlar gelior arkamzdan canim
He yauuu aksam ne yemek yapcam benn yaaa sizde menuler nedirrr
Valla canim makarna istedi o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?