Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Ben geceleri saymazsak 15 yaşındayım 😄

Fantastik gerçeklik karışık filmlerden hoşlanan varsa izlemediyseniz Göl Evi'ni izleyebilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhh ne guzel hergun izleyecek bir film var .bu iste bir yanlizlik cari izliyorum diger filmleride merak ediyorummm

Ohhh misss ne rahatsin canim annecigin dyanamaz gelir kalir bende balik etliyim ama napalim belkide Rabbim ikiz bebecik rahat tasiyim die boyle istemstr diorm kendimde bir bck iki sene once 50 kiloydm cunkim

bende 32 yaşındayım... geç olsunda güç olmasın dedik... şimdi geç olsunda daha da güç olmasın diyoruz... tüp bebekle geldi bebişlerimiz çünkü

Bende istiordm epilasyon bana demislerdi hamilelikte cikar die yaptrmamstm bende canim

Himmm minnaciksn kiiii guzel annecik izlemedim izleyeym bakim aksam merak ettm tabi interneti tutturabilirsem kablolu var tvde o bile kullanamiorm gicik internet

Ohhh misss ne rahatsin canim annecigin dyanamaz gelir kalir bende balik etliyim ama napalim belkide Rabbim ikiz bebecik rahat tasiyim die boyle istemstr diorm kendimde bir bck iki sene once 50 kiloydm cunkim

inşallah gelir... ben baya baya etliydim dukan diyeti yaptım 80 in altını yaklaşık bir 10 senedir görmemiştim 95 ile başlayıp 72 ye düştüm. hamile kaldım. bebişler rahat sanırım benim hiç çıkmadı göbeğim ama kilo aldım hemde tam 10 kg :18: diyetimi tamamlamadan birden bıraktık çünkü dukan diyetinde meyve yoktu... onun içinde fazla aldım... vitamin eksikliğinden korktuk eh birde tüp bebekte ilaç tedavisi de kilo aldırdı... benimde payım var 7 ay sıkı diyet herşey yasak harfiyen uydum sonra birden gelsin tatlılar gitsin atıştırmalıklar oldum, derken genişledim

Ben artik dogumdan sonra vermeyi dusunuorum napalim bebisler saglikli olsn yeter canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…