sağolasın inş seninkiler gösterirler kendilerinihayırlısı
1 ay sonraya doktor randevu verdi,aynı gün radyolojide ayrıntılı tarama yapılacakmış bebeklerin iç organlarına bakılacakmış.işlem tam 1 saat sürecekmiş.çokkk uzun.hayırlısı bakalım.Sende tekmeler oluyormu? benim sağ tarafımdaki öyle tekme atıyorki özellikle oturduğumda yerimden sıçratıyor neredeyse.Doktorum daha belli olmaz dedi ama durum böyle.Soldakini hiç hissetmiyorum.
selam arkadaşlar kimsecikler uğramamış sayfamıza.uzun aradan sonra ilk haberler benden olsun hadi.benimkilerin cinsiyetleri belli oldu ikisi de erkek.eşim kız çok istiyordu ama sağlıklı ve hayırlı olsunlarda.... yedi yıl hasretini çekmiş biri olarak diyorumki bu mutluluğun tarifi imkansız.inşallah kucağımıza almayı da rabbim nasip etsin.artık hissetmeye başladım hareketlerini.ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese yaşatsın inşallah.yavaş yavaş hazırlığa başladık.ben kendi hazırlıklarımı yapıyorum daha çok ,bebişlerinkini aileler sağolsun.sizler nasılsınız hadi haberlerinizi bekliyorum ikiz anne adayları.
selam arkadaşlar kimsecikler uğramamış sayfamıza.uzun aradan sonra ilk haberler benden olsun hadi.benimkilerin cinsiyetleri belli oldu ikisi de erkek.eşim kız çok istiyordu ama sağlıklı ve hayırlı olsunlarda.... yedi yıl hasretini çekmiş biri olarak diyorumki bu mutluluğun tarifi imkansız.inşallah kucağımıza almayı da rabbim nasip etsin.artık hissetmeye başladım hareketlerini.ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese yaşatsın inşallah.yavaş yavaş hazırlığa başladık.ben kendi hazırlıklarımı yapıyorum daha çok ,bebişlerinkini aileler sağolsun.sizler nasılsınız hadi haberlerinizi bekliyorum ikiz anne adayları.
:) masallahh.... benımkılerde tek yumurta ıkısıde erkek :)bende seyrilme gibi hissediyorum henuz.. 18+4 bugun.. kısmetse bıkac haftaya bende net hıssedetım..
hayırlı uğurlu olsun ne güzel benimkilerde ikiside kızben daha hiç bir hazırlık yapmadım.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar merhaba
28.haftaya girdik kızlarımla gün sayıyorum artık.Nerdeyse tüm alışverişi bitirdik.Şimdi yıkayıp ütüleme çanta hazırlama zamanı bakalım.2 hafta sonra da izne ayrılacağım işyerimden.Artık zorluyor.
hepimize doğru zamanda hayırlı doğumlar.
merhabaaa :) bende ikiz anne adayıyım Rabbim nasip ederse inşallah. 3. ayımın içindeyim. tek yumurta ikizlrim war :)
Kızlar merhaba
28.haftaya girdik kızlarımla gün sayıyorum artık.Nerdeyse tüm alışverişi bitirdik.Şimdi yıkayıp ütüleme çanta hazırlama zamanı bakalım.2 hafta sonra da izne ayrılacağım işyerimden.Artık zorluyor.
hepimize doğru zamanda hayırlı doğumlar.
guzel haberler almak harıka :)) cok sukur bızde ıyıyız canım.. evet 2 erkek gelıyo :) tek yumurta :)
canım bende 2 lı test yaptırmıstım , 18 . haftada da detaylı ultrasona gırdım.. 3lu yada 4lu yapılmayacak dedı dr , ıkızlerde gerek yokmus..
Benımde dolguluk işim var , dr gıdebilirsin şuan risin yok dedı.. Yarın 20. haftam baslıcak kısmetse , yarın diş dr gıdıcem.. o yuzden sanmıyorum sende de sıkıntı olmaz ınsallah.. ama sen yınede dr danıs ıstersen.
Evet benımde kasık agrılarım devam edıyor.. ara ara cok zorluyo benı.. bazende idrarımı yaptıktan sonra 3-4 dk kadar agrı yapıo.. benım kabızlık sıkın
tım var o tetıklıo sanırsam..Sırt agrısı bende de basladı :) genelde belirtiler aynı , alısıcaz artık bunlara napalım :) hersey miniklerimiz için :)
canım bişi sorcam.. dogum zamanı prosedurlerıni biliyomusun ? kısmetse bende 10 hafta sonra ızne ayrılcam ( 3. hafta olcak ) . 28. haftadasın nasıl gecıyo.. zorlanıyomusun artık ?? ben sımdıden zorlanıyorum :))
ayy sorma canım evet çok heyecanlı yıkadık bakalım nerdeyse hepsini şimdi ütü zamanı anneler gelip ütülücek:)
29+4 deyim bu arada zaman geçiyor.maksimum 35.haftada ayrılmak zorundasın.ama 30.haftada rapor alıyorsun ve hiç tavsiye etmiyorlar çalışmayı 30 dan sonra.doktoruma bende sordum zaten istesen de çalışamıcaksın dedi:) o kadar zorlucak seni dedi.
doğum içinde tarih vermiyor ama herkesin dediği 36.hafta filan genelde mayısın 2.haftasına denk geliyor.haftaya kontrolümüz var bakalım herşey netleşir.
senin ne kadar canım?
kızlar bende 18 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler versin inş. alışveriş konusunda neler aldınız öenrileriniz neler biraz bilgi verir misiniz bana. biz her konuda çok kararsız kalıyoruz.
merhaba ikiz anneleri.bende ikiz anne adayıyım 29+2 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim.perşembe günü kontrolüm vardı ve bebeklerimin kiloları düşük gibi geldi.1024 ve 981 gr.sizinkiler kaç gram?
Merhabalar arkadaşlar, ben de 18 haftalık hamileyim, iki küçük kızımız olucak inşallahUzun zamandır ara ara girip bakıyorum siteye, doğrusu ortam şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?