Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

bende 32 yaşındayım... geç olsunda güç olmasın dedik... şimdi geç olsunda daha da güç olmasın diyoruz... tüp bebekle geldi bebişlerimiz çünkü

Aynen canım daha güç olmasın. Benden 2 yaş büyüksün hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inşallah bebişlerimizi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy apartmanda biri yemek yapmis icim disima cikti bu kadar koku olabilirmi yahuu kendimi balkona zor attim oturuyorum burada pufffff

Kizlar merhaba... bu forumu ben baslatmistim ama uzun zamandir giremedim foruma.. ama faceden takip edip konusuyoruz zatenn... kismetse bu carsamba dogum yapicam.. suan 33+4 teyiz.. bebekler cok sukur iyiler ama ben bitmis durumdayim.. bu yuzden dogumu erkene aldik doktorla ortak kararimiz.. cok fazla odem yapti vucudum.. genital bolgemde bile odemden dolayi sarkma oldu.. kasilmalarimda cok fazlalasti.. bu ara tansiyonumda oynamaya basladi..artik dayanma gucum.kalmadi.. keske bu sikintilar olmasada beklesem ama malesef... rabbim insallah bebeklerime saglik.kuvvvet verir ve kuvezde kalmazlar.. lutfen dualarinizi eksik etmeyin...

Canim 32 yi gecmissin insallah Allahin da izni ile. Saglikla kavusacaksin. Kendine iyi bak. Bizi haberdar et.

Merhaba Rabbim saglikla kurtulmanizi nasip etsin insallah Rabbim hem bebislere hem sn guc kuvvet verir dualarimiz seninle

Selam olsun herkese,
Bende 13+3 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim 12 haftalıkken öğrendik ikiz olduklarını doktoruma ilk 15 sn.ye inanamadım şaka yapıor sandım.
Sevincimle birlikte korku ve heyecanım tavan yapmış durumda :18: Günler geçmior Tavsiyelerinizi bekliorum hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…