Mantiiiii :) bugun itibariyle toplam 8.700 kg almis bulunmaktyim annecikler.
Valla canim makarna istedi o var
Dun aksm yapmstm kuzum yaaa
ohhhh yarasın bebişlereee
sabahları aç karnına tartılın kızlar ve de mümkünse tuvaletiniz yokken
ben daha 1 kilo aldım
bende 32 yaşındayım... geç olsunda güç olmasın dedik... şimdi geç olsunda daha da güç olmasın diyoruz...tüp bebekle geldi bebişlerimiz çünkü
Masallah acaba ben kac kilo olfum yarin saglik ocagina gidip tartilayim zaman gecer
Lale kac yasinda acaba en kucuk benmym
Demek en buyuk benim ama goren sasirir gostermiyorsun diyorlar nezaket amaclida soylenmiyordur heralde :))))
Kizlar merhaba... bu forumu ben baslatmistim ama uzun zamandir giremedim foruma.. ama faceden takip edip konusuyoruz zatenn... kismetse bu carsamba dogum yapicam.. suan 33+4 teyiz.. bebekler cok sukur iyiler ama ben bitmis durumdayim.. bu yuzden dogumu erkene aldik doktorla ortak kararimiz.. cok fazla odem yapti vucudum.. genital bolgemde bile odemden dolayi sarkma oldu.. kasilmalarimda cok fazlalasti.. bu ara tansiyonumda oynamaya basladi..artik dayanma gucum.kalmadi.. keske bu sikintilar olmasada beklesem ama malesef... rabbim insallah bebeklerime saglik.kuvvvet verir ve kuvezde kalmazlar.. lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
Kizlar merhaba... bu forumu ben baslatmistim ama uzun zamandir giremedim foruma.. ama faceden takip edip konusuyoruz zatenn... kismetse bu carsamba dogum yapicam.. suan 33+4 teyiz.. bebekler cok sukur iyiler ama ben bitmis durumdayim.. bu yuzden dogumu erkene aldik doktorla ortak kararimiz.. cok fazla odem yapti vucudum.. genital bolgemde bile odemden dolayi sarkma oldu.. kasilmalarimda cok fazlalasti.. bu ara tansiyonumda oynamaya basladi..artik dayanma gucum.kalmadi.. keske bu sikintilar olmasada beklesem ama malesef... rabbim insallah bebeklerime saglik.kuvvvet verir ve kuvezde kalmazlar.. lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
27 yaşindayim cno. Çicegim burnumda :) :) :) :) sen 20 miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?