Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Herkes uyuyor galiba uykucularrrr:))

ben uyumuyordum ama keşke uyusaymışım. memleketten kuzenim geldi onla oturayım dedim. memleket antep birşeyler getirmiş uykuyla karışık ne varsa masada silip süpürüp yattım. sabahta 2 kg artı gördüm terazide şaka gibi ilk kez gece birşeyler yedim yattım ya

Aleykum selam canim hayirli olsun bebislerin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evlatlarini kac yasindasin dogal yolla mi oldu canim bebisler

merhaba canım biraz sıkıntılı gelmiş sonu ama inşallah bir çırpıda kurtulursun... 33+4 de gerçekten iyi gitmiş inşallah sağlığıyla alırsın kuzucukları kucağına...

hoşgeldin tatlım... bende ilk duyduğumdan beri çok mutluyum ama birde tedirginlik var şimdi iyide çıkınca onlar yada çıkarken ne olacak diye düşünmemeye çalışıyorum sende düşünme... şimdi cinsiyetlerini öğrenmeye odaklan ve ikili testleri hep bekleyecek birşeyleri var zaten

Bnimde sogan sorunum var bir kokuyor kavurrken falan mahfoluyorum yaaa

ben soğanı 2 ay kadar yiyemedim yemeğe doğrayamadım elleyemedim... yapılınca midem çok kalktı şimdi yavaş yavaş geçiyor... o dönemde sadece çiğ yeşil soğandan az az yiyebildim...

Aleykum selam canim hayirli olsun bebislerin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evlatlarini kac yasindasin dogal yolla mi oldu canim bebisler

Amin inş Allah hepimize kazasız belasız doğumlar nasip etsin. Ben 30 yasındayım, doğal yolla oldu. 4 nisan düğün tarihimizdi :) Tesadüfler üst üste oldu. Planlı olmaması kötü oldu Ama hayırlısı. Nasibimiz böleymiş

Amin insallah sagol canim maasallah size o zamansa Rabbim ne eylerse guzel eyler merak etme hersey yolund gider insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

ben soğanı 2 ay kadar yiyemedim yemeğe doğrayamadım elleyemedim... yapılınca midem çok kalktı şimdi yavaş yavaş geçiyor... o dönemde sadece çiğ yeşil soğandan az az yiyebildim...

Ben yemek yaparken az az kullandm genelde annemdn yedm ama yinede rahatsz olmstm yavas yavas alisiorm bende bulantilar ufaktan azalio sankim canim

Hoşbuldum :) bizde 2li teste baktılar. Sıkıntı yok mşllh 16 haftalığa kadar kontrolüm yok. Cinsiyet meselesine gelince; o ayrı bi heyecan elim kolum bağlı can atıyorum alışverişe gitmeye ama .... Nasıl geçecek 2 hafta bilmiorum

Sizin bebişleriniz nasıl? tek yumurtamı çiftmi?

Cift yumurta bizimde canim cinsiyetimizi doktor amcamz gordu ama solemedi 14 temmuzda gidicem o zaman kesin solicem dedi ikili test vs yapmadi bana gerek yok ikiz gebeliklerde uclu yada dortlu yapcak sanirim ense kalinliklarmza bakti hersey guzel gidio cok sukur ama senin bauagi gec anlamslar ben 6. Haftada kalp atisini duydgmda ogrenmstm ikiz oldugunu

Canım sen nerelerdesin? Öyle bakıyorum sana ama hiçbir yerde göremedim.
Neden birden o kadar ödem topladın acaba ya. Başka sıkıntılarında mı var yoksa ödem yetti de arttı bile mi canım
Tansiyonun oynaması daha da kötü bebekler gelişimini bırakabiliyor özellikle yükselip düşmediğinde.
Hayırlısı buymuş canım en doğru kararı vermişsiniz. Kendini de bebekleri de daha fazla tehlikeye atmaya lüzum yok.
Çok geçmiş olsun inşallah sen de bebeklerin de sağ salim kavuşursunuz birbirinize.
Bu haftadan sonra bebekleri pek küveze koymuyorlar diye biliyorum ama gelişimlerine bağlı elbette.
Toparlanır toparlanmaz bize durumun hakkında bilgi ver mutlaka..

Biz 7 haftalıkken 2 ayrı dr'a gitmiştik ikiside görememişti. 12 haftalıkken anca gördük.

Son düzenleme:

Ohh yarsin hepsi cocuklara bikereden bisey olmaz.ayy icli kofte varmiydi:))

Gunaydin annislerrr nasiliz bugun ben uc bucktan sonra zor uyudum cok uykusuzm midem kotu bugun sizlerde ne var ne yok

Günaydın canım.
Ben yine kaşıntılardan,uyuşma ve kramplardan sabahı ettim. 1'de kalktım yatamıyorum zaten eşimi bari rahatsız etmeyim diye. 4.5 da yattım geri.
Şimdi ruh gibiyim. Bizim işlerin en az kimsenin gelip gitmediği dönemler hemen işyerimin üzerinde lojmanda oturuyorum.
Sağ olsun 1.yetkili öküz herif git dinlen iş güç yok demiyor.
Böyle giderse çalışabilir raporumu iptal ettirecem. Onu da istemiyorum doğumdan sonra izne dha çok ihtiyacım var diye.
Bu şekilde uykusuz rahtsz daha ne kadar götürebilirim bilmiyorum Halim kalmicak ilerleyen haftalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…