Ben de yarın 20 ye girecem inşallah. O kabızlığı hiç deme baya sıkıntı oluyor bende de.
Sağ ayağımı hareket ettiremiyorum kolay kolay ağrıdan.
Balık yiyebiliyor musunuz peki? Ben çok severdim şimdi adını bile ansam içim kalkıyor hala.
Balık yağı tabletini danışacam doktora.
Cevizde tek çeşit omega3 bulunuyormuş o da yeterli değilmiş. Balık gövdesinden yapılan omega3 alınmalıymış araştırdığıma göre.
O şekilde eksiğimi kapatırım belki diye düşünüyorum.
Bulunduğunuz yerlerde semiz otu çıktı ise ondan da bol bol yiyin.
Salatasını yapın, yoğurda katın bir şekilde tüketin. Çok faydalı imiş minikler için.
Şu izin olayını ben de tam anlayamadım. En fazla kaçıncı hafaya kadar çalışabiliyoruz bilmiyorum..
Merhabalar arkadaşlar, ben de 18 haftalık hamileyim, iki küçük kızımız olucak inşallahUzun zamandır ara ara girip bakıyorum siteye, doğrusu ortam şahane
Hayırlı olsun umudumbitmesin. Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip etsin. Evde 3 erkek ha işin zor desene
Merhaba bedubedu nasılsın :) Senin de herifler çoğalıyor demek Allah hayırlı uğurlu eylesin.Sağlıkla kucağına al inşallah canım.
Amin waddle. Seninkiler de hayırlı uğurlu olsun. Kaçıncı haftandasın.Yavaş yavaş başla hazırlıklara
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Minik minik ciciler yıkanıp ütülenecek öyle mi? :):)
Ben de merak ediyorum en geç kaçıncı haftada ayrılabiliyoruz izne? Doğumun kaçıncı haftada olacak inşallah?
Hayırlı olsun neslimurat. Sana ve bebişlerine sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyoruz canım
-------
Gel gelelim banaBen de bugün itibariyle 18+5'teyim. Bebişlerimin biri kız biri erkek, şükürler olsun ikisi de sağlıklı.
Dr.um 2'li tarama temiz çıktığından 3'lü tarama testi istemedi. Keşke yaptırsa mıydım diyorum şimdi.
Korkuyorum bir problem çıkmasından.Siz yaptırdınız mı ikisini de?
Sağ kasığımdaki ağrıdan yürüme oturma kalkma sıkıntısı yaşıyorum. Bir de sırtım ağrımaya başladı ara ara.
Bir de diş dolgum düştü ağrı yapıyor yaptırabilir miyim bir danışacağım haftasonu Dr'uma.Benden haberler böyle
Bebişlerinize ne isimler düşünüyorsunuz bakalım güzel anneler?
çok tesekkür ederim. 2 li tarama temiz çıksa yapmaları lazım önümüzdeki ay ın 15 inde kontrol günüm o zaman yapılacak benim . cinsiyetleri ne zaman öğrenebiliriz ikizlerde. sen ne zaman öğrendin ? 13+3 deyim :)
doktora göre değişiyor tarama testleri 1,2 testleri benim tercihime bıraktı doktor ama ayrıntılı taramayı istedi benden hani ciğerleri vs.gelişmişmi ona göre ilaç tedavisi vermek için.Çok şükür herşey normal çıktı.öncelikle bebeklerin hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bende 29 haftalık gebeyim ikiz bebeklerim olacak ve bildiğim kadarıyla ikizlerde herhangi bir tarama testi yapılmıyor en azından benim doktorum yaptırmadı.ayrıca ben 16. haftada öğrendim oğullarımın olacağını :)
doktora göre değişiyor tarama testleri 1,2 testleri benim tercihime bıraktı doktor ama ayrıntılı taramayı istedi benden hani ciğerleri vs.gelişmişmi ona göre ilaç tedavisi vermek için.Çok şükür herşey normal çıktı.
Oğluşların hayırlı uğurlu olsun16 hafta çok geç değilmi? nasıl bilemediler? veya sen mi geç farkettin?
Evet canim aynen yaaaa =( kabizlik devam.. dr demir haoimi degistirdi suan daha iyiyim ferrum adinda..
Aynen hamilelikten once harika balik uerdim ve cok severdim.. daha dun yine denedim ama bogazimdan asagi inmiyor yaa. Offf.. doktor gecen hafta omega 3 takbiyesine basladimm ikizlerde almak sart dedi.. 20 haftadayim bu hafta basladik.. efa adinda bi hap 1200mg. Cok iyiymis bu.. aklinda olsunn..
Su izin islerinide danisicam iyi bir bilene bosuna haftalarimiz yanmasin yaa..
çok tesekkür ederim. 2 li tarama temiz çıksa yapmaları lazım önümüzdeki ay ın 15 inde kontrol günüm o zaman yapılacak benim . cinsiyetleri ne zaman öğrenebiliriz ikizlerde. sen ne zaman öğrendin ? 13+3 deyim :)
Bende 2 haftadır bir kaşıntı baş gösterdi. Kollarımı yara ettim. Topuklarım kaşınıyor.
Yerlere sürtüyorum artık o derece. Size de olmuşmuydu?
Kanda bişey çıkmadı. Vitamin hapı ve kan şurubu içiyordum Dr. onlara bir müddet ara ver dedi.
Balık yağını sordum bana da iMom Omega diye hem vitamin hem omega içeren bir hap önerdi.
Kullandığım vitamin bitince alacaktım ama beklemicem bitmesini hemen alıp kullanmak istiyorum.
İzin süresi için 30.haftadada Dr'dan 35'e kadar çalışabilir rapou alıyormuşuz galiba.
Net öğrenince bize de yazarsın zaten
hayırlı olsun canımmm.. tek yumurtaların cogaldıgını duymak ıyı gelıyor :))
Ben oğluşumu 15 yada 16'da öğrenmiştim sanırım. Ama kızım kendini sakladı. Arkasını döndü bacaklarını açmadı.
Yapısı kıza benziyor dendi her defasında ve 19.haftamın içinde kesinleşti.
Erkekler daha erken tespit edilebiliyor.Hayırlısı olsun öğrenir öğrenmez bize de söyle
öncelikle bebeklerin hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bende 29 haftalık gebeyim ikiz bebeklerim olacak ve bildiğim kadarıyla ikizlerde herhangi bir tarama testi yapılmıyor en azından benim doktorum yaptırmadı.ayrıca ben 16. haftada öğrendim oğullarımın olacağını :)
bizde varızzzz :) tek yumurta ikizlerim aloacak Allah izin verirse
hayırlı olsun canımmmm
herkese selamlar.çok şükür herkesin güzel haberlerini okudukça mutlu oldum.yeni katılanlar da var allah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebeişler nasip etsin.
ben de yavaş yavaş başladım hazırlıklara çünkü çok sıcaklara bırakmak istemiyorum.dikiş işlerini de çok ağırlaşmadan yapmak istiyorum.
önce kendime rahat kıyafetler hamilelikler aldım ve bazılarını da diktim.lohusa pijama-sabahlık aldım rengi pudra pembesi.ona uygun yazmalar alıp iğne oyasıyla oyaladım.tabi bir takım pijama yetmez heralde daha cici terlikler de alınacak.
bebişlere de bazı ufak tefekler aldık.bugün çarşıya çıktık kapı süsü ve anı defteri için malzeme aldım kısmetse kendimce süslüyecğm.bi de alt açma minderi dikiyorum.nevresim pike vs onlar da annem iki haftaya gelecek inşallah onunla yaparız kısmetse.hadi başlamayanlar biran önce kolları sıvayın yaz sıcağı bastırınca çok zor olacak
sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?