İlaç vücuttan nasıl çıkarılır

Hemen gidip midenizi yikatin,burada vakit harcamak yerine.

Hastaneye gidin acilen
Yok gitmem diyorsanız kusmaya çalışın ama ne kadar etkili olur bilmem

Mide yıkamıyorlar mı ağza boru sokarak
Ölmek isteyecek kadar hayatinizdan vazgectiyseniz boru sokmalarindan tedirgin olmaniz tuhaf geldi. Bu arada emin degilim. Ben lisedeyken kendini jiletleyen tayfa ilgi cekmek icin hap icip, acile giderdi. Oradan aklimda komur karisimi kaldi

Ölmek isteyecek kadar hayatinizdan vazgectiyseniz boru sokmalarindan tedirgin olmaniz tuhaf geldi. Bu arada emin degilim. Ben lisedeyken kendini jiletleyen tayfa ilgi cekmek icin hap icip, acile giderdi. Oradan aklimda komur karisimi kaldi
Ben ergenken o boru sokuldu o boru yerıne ölmeyi tercih ederim.

acile gidin mideniz yıkansın henüz kana geçmediyse, geçtiyse de diyalize alınırsınız.

yani genel olarak konularınıza hakimim, şimdi bir şey de demek istemiyorum ama, bir insan bu durumda bir foruma yazmaktansa hastaneye gitmesi gerektiğini bilmez mi? olmadı ambulans çağırmaz mı?

olayları değerlendirme yetinizde sorunlar var genel olarak, ya da her konunuz kurgu,bilemiyorum. önemli değil şu aşamada. çok geç olmadan acile gidin. hemen.

sonra da psikiyatriden randevu alın ve tedavinizi revize ettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…