- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
-
Hemen gidip midenizi yikatin,burada vakit harcamak yerine.Ben anksiyete hastasıyım bir sebeple (bu sebepleri anlatmak istemiyorum linçleniyorum) hap içip intihar girişiminde bulundum aradan 1 saat geçti çarpıntı ve aşırı panik halim var ölmüyorum sadece sürünüyorum ilacın bu etkisinin vücudumdan gitmesi için ne yapabilirim ?
Mide yıkamıyorlar mı ağza boru sokarakHastanede kömür karisimi tibbi birsey iciriyorlar diye biliyorum. Neden hastaneye gitmiyorsunuz?
Hayır kömür gibi birşey içiriyorlar kusmaya baslamadın mı ne tarz ilaçlar içtinMide yıkamıyorlar mı ağza boru sokarak
İstesende istemesende vucut tepki verip kusmaya başlıyacaksın zaten tek tek içmediysen zehirlenmeye fırsatin olmadan vucut atmaya basllayacaktır genede bi acile git
1 saat oldu bulantım var ama kusacak kadar değilHayır kömür gibi birşey içiriyorlar kusmaya baslamadın mı ne tarz ilaçlar içtin
Ölmek isteyecek kadar hayatinizdan vazgectiyseniz boru sokmalarindan tedirgin olmaniz tuhaf geldi. Bu arada emin degilim. Ben lisedeyken kendini jiletleyen tayfa ilgi cekmek icin hap icip, acile giderdi. Oradan aklimda komur karisimi kaldiMide yıkamıyorlar mı ağza boru sokarak
Ben ergenken o boru sokuldu o boru yerıne ölmeyi tercih ederim.Ölmek isteyecek kadar hayatinizdan vazgectiyseniz boru sokmalarindan tedirgin olmaniz tuhaf geldi. Bu arada emin degilim. Ben lisedeyken kendini jiletleyen tayfa ilgi cekmek icin hap icip, acile giderdi. Oradan aklimda komur karisimi kaldi
Kusarsınız kesin bilgi yaşadım hemde ne kusmak1 saat oldu bulantım var ama kusacak kadar değil
Dedi prenses:))Konularının inandırıcılığı yok.
Ya herkesin hayatına bir dönem giren, bütün tuhaflıkları yaşayan, bela mıknatısı insanlardan birisin ya da ucuz roman karakterlerinden birini kopyalıyorsun.
Gitmezsen de kalp krizinden küt diye gideceksin. Kalk ambulans falan çağır bari.Ben ergenken o boru sokuldu o boru yerıne ölmeyi tercih ederim.
acile gidin mideniz yıkansın henüz kana geçmediyse, geçtiyse de diyalize alınırsınız.Ben anksiyete hastasıyım bir sebeple (bu sebepleri anlatmak istemiyorum linçleniyorum) hap içip intihar girişiminde bulundum aradan 1 saat geçti çarpıntı ve aşırı panik halim var ölmüyorum sadece sürünüyorum ilacın bu etkisinin vücudumdan gitmesi için ne yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?