- 28 Mart 2020
- 21.343
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.782
- 598
- Konu Sahibi kubramasal
Midende seni zehirleyen ilaçlar var sen laf mı yetiştiriyorsun hala? Neyine inanayım senin? Yarın gelir kardeşim uyuşturucu bağımlısı diye konu açarsın.Dedi prenses:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midende seni zehirleyen ilaçlar var sen laf mı yetiştiriyorsun hala? Neyine inanayım senin? Yarın gelir kardeşim uyuşturucu bağımlısı diye konu açarsın.Dedi prenses:))
1 saat geçti ama yınede kusarmıyımKusarsınız kesin bilgi yaşadım hemde ne kusmak
İlgi istemedim ergen değilim sadece bunaldımSize uzuldum. Belli ki ölmek icin icmemissiniz ilaclari. Ilgi istemissiniz. Ayilip, bayilip kusarsaniz esinizin ilgisini cekebileceginizi dusundunuz sanırım. Etrafinizda kimse olmayinca da buraya yazdiniz. Bu isin sakasi yok, bir anda ölüverirsiniz.
Tongaya mı düştük?acile gidin mideniz yıkansın henüz kana geçmediyse, geçtiyse de diyalize alınırsınız.
yani genel olarak konularınıza hakimim, şimdi bir şey de demek istemiyorum ama, bir insan bu durumda bir foruma yazmaktansa hastaneye gitmesi gerektiğini bilmez mi? olmadı ambulans çağırmaz mı?
olayları değerlendirme yetinizde sorunlar var genel olarak, ya da her konunuz kurgu,bilemiyorum. önemli değil şu aşamada. çok geç olmadan acile gidin. hemen.
sonra da psikiyatriden randevu alın ve tedavinizi revize ettirin.
yahu can havliyle insanlara laf mı yetiştiriyorsunuz şimdi de? bakın ben de bir kez ölümden döndüm,hem de kan kaybından . o an tek düşünebildiğim ölüm korkusuydu ve biri beni kurtarsın, ambulans çağırsın diye yalvarmaktı. başka hiç ama hiçbir şeyi düşünecek halim olmadı.Dedi prenses:))
İlgi istemedim ergen değilim sadece bunaldım
ya abla konularına bi baksan,günlük gibi kullanıyor burayı ve hani gerçekten çok uçlarda ve insanı delirten şeyler yazıyor.Tongaya mı düştük?
Kardeş kalk bir şeyler yapsana ya buraya yazacağına.1 saat geçti ama yınede kusarmıyım
Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğullarıyahu can havliyle insanlara laf mı yetiştiriyorsunuz şimdi de? bakın ben de bir kez ölümden döndüm,hem de kan kaybından . o an tek düşünebildiğim ölüm korkusuydu ve biri beni kurtarsın, ambulans çağırsın diye yalvarmaktı. başka hiç ama hiçbir şeyi düşünecek halim olmadı.
ilgi çekmek için yaptığınızı düşünüyorum ama bunu şımarıklık olsun diye değil, gerçekten psikolojiniz bozuk olduğu için yaptğınızı zannediyorum.
tehlikeli sularda yüzüyorsunuz,eğer konularınız gerçekse, sizin psikiyatri servisine yatırılma endikasyonunuz var zira suicidal girişim ve/veya düşüncüler tek başına yatış endikasyonudur.
bakın sizi incitmek için söylemiyorum bunları, gerçekten kritik bir durum var karşımda.
ha, konularınız kurguysa da yardım almanız lazım. sağlıklı düşünceleri olan bir insan böyle konular açmaktan zevk almaz çünkü.
Bir üye böyle konular açtı, en son intihar etti ben arkadaşıyım diye yazdı, meğer kendisiymiş yine.yahu can havliyle insanlara laf mı yetiştiriyorsunuz şimdi de? bakın ben de bir kez ölümden döndüm,hem de kan kaybından . o an tek düşünebildiğim ölüm korkusuydu ve biri beni kurtarsın, ambulans çağırsın diye yalvarmaktı. başka hiç ama hiçbir şeyi düşünecek halim olmadı.
ilgi çekmek için yaptığınızı düşünüyorum ama bunu şımarıklık olsun diye değil, gerçekten psikolojiniz bozuk olduğu için yaptğınızı zannediyorum.
tehlikeli sularda yüzüyorsunuz,eğer konularınız gerçekse, sizin psikiyatri servisine yatırılma endikasyonunuz var zira suicidal girişim ve/veya düşüncüler tek başına yatış endikasyonudur.
bakın sizi incitmek için söylemiyorum bunları, gerçekten kritik bir durum var karşımda.
ha, konularınız kurguysa da yardım almanız lazım. sağlıklı düşünceleri olan bir insan böyle konular açmaktan zevk almaz çünkü.
kesinlikle,o yüzden ben ya git işine diyemem,bunun vicdan azabını kaldıramam daha sonra çünkü. o yüzden mutlaka acile git,sonra da psikiyatriye git dedim. her ne olursa olsun şunları yazan biri normal bir zihin yapısında değil şu an.Bir üye böyle konular açtı, en son intihar etti ben arkadaşıyım diye yazdı, meğer kendisiymiş yine.
Malum bir insan intihardan bahsediyorsa ne olursa olsun ciddiye alınır. Ama buradan ne yapabiliriz ben kestiremiyorum artık, üzülüyorum da.
Ne kadar doz içtin? Hangi ilacı içtin?
2 ativan 2 parol 6 tanede ibucoldNe kadar doz içtin? Hangi ilacı içtin?
Gerçekten intihar etmek isteyen birisi sanmıyorum ki buraya girip de nokta virgül koyup ölüyorum yazsinBir üye böyle konular açtı, en son intihar etti ben arkadaşıyım diye yazdı, meğer kendisiymiş yine.
Malum bir insan intihardan bahsediyorsa ne olursa olsun ciddiye alınır. Ama buradan ne yapabiliriz ben kestiremiyorum artık, üzülüyorum da.
Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
DoğruGerçekten intihar etmek isteyen birisi sanmıyorum ki buraya girip de nokta virgül koyup ölüyorum yazsin