İlaç vücuttan nasıl çıkarılır

İlgi istemedim ergen değilim sadece bunaldım
 
Tongaya mı düştük?
 
Parmak at bari ne diyelim şimdi biz? Hastaneye gitmem diyorsun bari parmak at kus. Ama bir saatte kana karışır ilaçlar midede hala var mıdır orası meçhul.
 
yahu can havliyle insanlara laf mı yetiştiriyorsunuz şimdi de? bakın ben de bir kez ölümden döndüm,hem de kan kaybından . o an tek düşünebildiğim ölüm korkusuydu ve biri beni kurtarsın, ambulans çağırsın diye yalvarmaktı. başka hiç ama hiçbir şeyi düşünecek halim olmadı.

ilgi çekmek için yaptığınızı düşünüyorum ama bunu şımarıklık olsun diye değil, gerçekten psikolojiniz bozuk olduğu için yaptğınızı zannediyorum.

tehlikeli sularda yüzüyorsunuz,eğer konularınız gerçekse, sizin psikiyatri servisine yatırılma endikasyonunuz var zira suicidal girişim ve/veya düşüncüler tek başına yatış endikasyonudur.

bakın sizi incitmek için söylemiyorum bunları, gerçekten kritik bir durum var karşımda.

ha, konularınız kurguysa da yardım almanız lazım. sağlıklı düşünceleri olan bir insan böyle konular açmaktan zevk almaz çünkü.
 
İntihar edecek kadar bunalimdasin, sonra da buraya konu açıyorsun sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun galiba. Kurtulmak istiyorsan hastaneye gidersin yada bekler görürsün ne olacağını. Gelip burda milleti cirpindirip bide üstüne laf sokmazsin. Anladın mı prenses.
 
Tongaya mı düştük?
ya abla konularına bi baksan,günlük gibi kullanıyor burayı ve hani gerçekten çok uçlarda ve insanı delirten şeyler yazıyor.

diyelim ki gerçek, intihardan pişman olmuş insan can korkusuyla hemen yardım arar, foruma girip konu açmaz, millete çemkirmez, nazogastrik borusundansa ölürüm demez. amiyane tabirle bi tarafı tutuşur korkudan. kurtarılayım yeter der.

yani aşırı saçma, her yazdığı birbiriyle çelişiyor.
 
Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
 
Bir üye böyle konular açtı, en son intihar etti ben arkadaşıyım diye yazdı, meğer kendisiymiş yine.

Malum bir insan intihardan bahsediyorsa ne olursa olsun ciddiye alınır. Ama buradan ne yapabiliriz ben kestiremiyorum artık, üzülüyorum da.
 
kesinlikle,o yüzden ben ya git işine diyemem,bunun vicdan azabını kaldıramam daha sonra çünkü. o yüzden mutlaka acile git,sonra da psikiyatriye git dedim. her ne olursa olsun şunları yazan biri normal bir zihin yapısında değil şu an.


dediğiniz konuyu da hatırlıyorum, nefesimizi tutup tüm gece forumda beklemiştik. sonra kazen bey ifşa etmişti. yazıklar olsun demiştik.
 
Gerçekten intihar etmek isteyen birisi sanmıyorum ki buraya girip de nokta virgül koyup ölüyorum yazsin
 
Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları


Size soylenecek cok sey var ama belki konunuz gercektir, giderayak gunaha girmeyeyim istiyorum. Hangi ilaci ictiniz ya da hangi gruptan? Agri kesici mi, antidepresan mi, alerji ilaci mi, ne ictiniz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…