Merhaba arkadaşlar. Saat gecenin kaçı olmuş oturma odasına geldim açtım Sezen Aksuyu. Hani filmlerde muhakkak bir tarafından tutunursun ya hayata... Benim de umudum ve isteğim var halen. Başka bir ülkede yaşıyorum eşim uzun zamandır çalıştığı işinden ayrıldı ve daha yoğun olan bir işe başladı. Sorunum şu ki evlilik hayatımız çok da tutkulu değil sabah kalk kahvaltı hazırla bazen kalkamıyorum yalan yok eşim bişey demiyor ama yine de hissettiriyor herneyse akşam yemek faslı sonra eline kumandayı alıyor haber faslı tv de bir şey yoksa telefonu alıyor ve sıfır muhabbet. Ayrıca şunun ezikliğini de yaşıyorum çalışmıyorum ve o da zor durumlarda kalmış bu gurbet ellerinde beni pek şımartmıyor yani avm ye gittiğimizde 1 liranın bile hesabını yapıyor beni çok bunaltıyor yine de sesimi çıkartmıyordum ama artık dayanamıyorum çalışmaya başlicam ama önce kursa gitmek istiyorum türkiyeye ziyarete gelip gittikten sonra başlicaksın diyor herneyse arkadaşlar bu adamla görücü usulü evlendik biz 1 haftada nişanşandık çok beyefendi biriydi bana karşı şimdi herkese karşı yine öyle ama beni pek ciddiye almıyor yani çok bunaldım ne diyebilirim ki bana pek saygısı da yok kiloluyum biraz ilk zamanşar çok baskı yapıyordu bana herneyse şimdi ona da takılmıyor yatarkende dönüp arkasını yatıyor evet belki yoruluyor anlıyorum lakin hep ilgiyi kendine bekliyor peki bana neden göstermiyor kendşmi çok değersiz hissediyorum beni ben olduğum için seven bir kaç kişi vardı ama ben eşimi tercih ettim ne cesaretse... Acaba diyorum bizim ilişkimiz nereye kadar böyle sürer. Ha bir de sabrım da tükendi seni bırakıp gidicem diyorum hep tartışma olunca o da ne dersem diyim hep sessiz kalıyor bence beni sevmiyor elinin altında da olunca nasıl olsa yanımda diyor ve tınlamıyor benim hayallerim var ve hala da var ama bilemiyorum çok iyi nir evlilik yapamadım ne dersiniz