ilgisiz eşim var kendimi değersiz hissediyorum

Merhaba arkadaşlar. Saat gecenin kaçı olmuş oturma odasına geldim açtım Sezen Aksuyu. Hani filmlerde muhakkak bir tarafından tutunursun ya hayata... Benim de umudum ve isteğim var halen. Başka bir ülkede yaşıyorum eşim uzun zamandır çalıştığı işinden ayrıldı ve daha yoğun olan bir işe başladı. Sorunum şu ki evlilik hayatımız çok da tutkulu değil sabah kalk kahvaltı hazırla bazen kalkamıyorum yalan yok eşim bişey demiyor ama yine de hissettiriyor herneyse akşam yemek faslı sonra eline kumandayı alıyor haber faslı tv de bir şey yoksa telefonu alıyor ve sıfır muhabbet. Ayrıca şunun ezikliğini de yaşıyorum çalışmıyorum ve o da zor durumlarda kalmış bu gurbet ellerinde beni pek şımartmıyor yani avm ye gittiğimizde 1 liranın bile hesabını yapıyor beni çok bunaltıyor yine de sesimi çıkartmıyordum ama artık dayanamıyorum çalışmaya başlicam ama önce kursa gitmek istiyorum türkiyeye ziyarete gelip gittikten sonra başlicaksın diyor herneyse arkadaşlar bu adamla görücü usulü evlendik biz 1 haftada nişanşandık çok beyefendi biriydi bana karşı şimdi herkese karşı yine öyle ama beni pek ciddiye almıyor yani çok bunaldım ne diyebilirim ki bana pek saygısı da yok kiloluyum biraz ilk zamanşar çok baskı yapıyordu bana herneyse şimdi ona da takılmıyor yatarkende dönüp arkasını yatıyor evet belki yoruluyor anlıyorum lakin hep ilgiyi kendine bekliyor peki bana neden göstermiyor kendşmi çok değersiz hissediyorum beni ben olduğum için seven bir kaç kişi vardı ama ben eşimi tercih ettim ne cesaretse... Acaba diyorum bizim ilişkimiz nereye kadar böyle sürer. Ha bir de sabrım da tükendi seni bırakıp gidicem diyorum hep tartışma olunca o da ne dersem diyim hep sessiz kalıyor bence beni sevmiyor elinin altında da olunca nasıl olsa yanımda diyor ve tınlamıyor benim hayallerim var ve hala da var ama bilemiyorum çok iyi nir evlilik yapamadım ne dersiniz
Boşan bence.

Iyi olur spora gidersin calisorsin arkadaş edinirsin sen daha mutlu olursan onu çok takmazsin sana batmaz hersey I. Ben hayatta şunu gördüm kimse dört dörtlük değil ve kimse çok da mutlu değil yani mutlu görülenlerin de içlerine girsen neler vardir
Doğru söylüyorsun arkadaşım tavsiyelerin için sağol

Canım okuyunca çok şaşırdım hikâyemiz yüzde 90 aynı diyebilirim ben de önce telde konuşup yüzyüze bi hafta görüşüp evlendim görücü usulü ben 28 eşim 35 yaşında. Ben de eşimin ilgisizligi den yakinirim hep.hatta şu an yine canım sıkkın buraya takılıyorum. Benim eşim de AVM den 3 4 liraya su alınca tan tana eder bi sürü. Ben çalışıyorum memurum ama öğlen geliyorum o akşam. Çoğu zaman maça gider daha da geç gelir.yani ben de sıkılıyorum bunalıyorum farklı bi sehirdeyiz kimsem yok burda çok yalnızım.bazen çok pişman oluyorum onla evlendigim için. Buraya kadar ayniyiz. Ama benim dünyalar güzeli hayatımın anlamı bi kızım var.bu adam nisanliyken de böyleydi aynı senin eşin gibi çok da kibar davranır dışarda özellikle ama evde de çok yardımcı olur et yemeklerini o yapar çocuğa da evde olduğu sürede bakar ilgilenir.istediğim şeyi de alır sorun etmez. Şimdi buraya kadar ne düşündün. Belki yaşlarından dolayı bizim heyecan ve heveslerimiz yoktur onlarda.ama çocuk yokken çok daha yalnızdım kızım gelince daha mutlu bi aile olduk.ama huyu değişmiyor tabi.sen kararını ver ben boşanmayı hiç düşünmedim çocuk yaptım.

Back
X