• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz koca. Yardım!

Keydis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
21
5
1
37
Merhaba Arkadaşlar.. 5 yıllık evliyim ben ve eşim 30 yaşındayız ve 3 yaşında bir kızımız var. Sorunum şu eşim çok ilgisiz bir insan. Yani beni aldatmadığına eminim ama kendi karakterinden dolayı mı işine mi öyle geliyor bilmiyorum iş yerinde ya da herhangi bir konuyla ilgili çok konuşmaz yani Bi sarılmak öpmek ya da gönül hoşnut etmek gibi özellikleri 10 üzerinden degerlendirirsem 2 falan. Bana karşı sanki ilgisiz.
Örneğin aksam eve geldik ben 1 saat çocuğun odasında onu uyutmaya çalıştım odaya geldim oda uzanmış telefondan haberlere bakıyordu sonra mutfağa gittim neredeyse 1 saat sonra odaya geldim uyumak üzereydi. Bunun gibi şeyler ama bu durum genelde böyle.
Normali mi bu evliliğin bilmiyorum ama bazen hatta çoğu zaman sanki aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz aramızda heyecan çok nadir oluyor. Arkadaşım gibi olması beni sinir ediyor. Cinsellik hayatımız ise bana göre berbat. Ayda bir bazen 2. Mesela bir hafta oldu ki bence bir hafta da uzun bir süre ama bana yaklaşmasını beklerdim sanki duvar. Yani ayda birden çok olması gerekiyorsa benim yaklaşmam lazım ama artık bunuda yapmak istemiyorum çünkü bu isteğin genelde karşılıklı cereyan etmesi gerekir. Ben ondan böyle bir arzu bekliyorum. Ama o genelde uyuyakalıyor ya da uykusu oluyor.
Bazen çocuğu uyutmaya gidiyorum ya da başka bir isim oluyor 1bucuk iki saat yanına gitmediğim oluyor. Fakat eşim demiyorki hanımım nerde Bi merak edip yanıma gelmiyor.
Sizinde evlilikleriniz böyle mi artık çok canım sıkıldı bu durumdan. Aynı evi aynı yatağı paylaşan arasında elektrik olmayan iki insan ev arkadaşı haline döndük seviyorum ilgi bekliyorum sarılsın gözlerime baksin benimle zaman gecirmek için can atsın istiyorum.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum :KK43:
Böyle yaptığı için ondan soğuduğumu hissediyorum ve ona öfke duyuyorum.

Bu anlattıklarınızı eşinize anlatın birde ..
Galiba cocuk olduktan sonra böyle oluyor bizde eşimle ayni anlattigin gibiyiz ..ama ben sikayet edicek durumda degilim cok yoruluyorum eşim bana yaklascak diye odum kopuyo..cocuk uyudugunda butun işleri bitirip uyumak istiyorum cunku :(
Normal değil tabi bu

Merhaba Arkadaşlar.. 5 yıllık evliyim ben ve eşim 30 yaşındayız ve 3 yaşında bir kızımız var. Sorunum şu eşim çok ilgisiz bir insan. Yani beni aldatmadığına eminim ama kendi karakterinden dolayı mı işine mi öyle geliyor bilmiyorum iş yerinde ya da herhangi bir konuyla ilgili çok konuşmaz yani Bi sarılmak öpmek ya da gönül hoşnut etmek gibi özellikleri 10 üzerinden degerlendirirsem 2 falan. Bana karşı sanki ilgisiz.
Örneğin aksam eve geldik ben 1 saat çocuğun odasında onu uyutmaya çalıştım odaya geldim oda uzanmış telefondan haberlere bakıyordu sonra mutfağa gittim neredeyse 1 saat sonra odaya geldim uyumak üzereydi. Bunun gibi şeyler ama bu durum genelde böyle.
Normali mi bu evliliğin bilmiyorum ama bazen hatta çoğu zaman sanki aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz aramızda heyecan çok nadir oluyor. Arkadaşım gibi olması beni sinir ediyor. Cinsellik hayatımız ise bana göre berbat. Ayda bir bazen 2. Mesela bir hafta oldu ki bence bir hafta da uzun bir süre ama bana yaklaşmasını beklerdim sanki duvar. Yani ayda birden çok olması gerekiyorsa benim yaklaşmam lazım ama artık bunuda yapmak istemiyorum çünkü bu isteğin genelde karşılıklı cereyan etmesi gerekir. Ben ondan böyle bir arzu bekliyorum. Ama o genelde uyuyakalıyor ya da uykusu oluyor.
Bazen çocuğu uyutmaya gidiyorum ya da başka bir isim oluyor 1bucuk iki saat yanına gitmediğim oluyor. Fakat eşim demiyorki hanımım nerde Bi merak edip yanıma gelmiyor.
Sizinde evlilikleriniz böyle mi artık çok canım sıkıldı bu durumdan. Aynı evi aynı yatağı paylaşan arasında elektrik olmayan iki insan ev arkadaşı haline döndük seviyorum ilgi bekliyorum sarılsın gözlerime baksin benimle zaman gecirmek için can atsın istiyorum.

sizin yine 5 sende bu hale gelmis biz evleneli 3 sene oldu basından beri ilgisiz ben de aldatmadigina eminim ama malesef ne heyecan ne bir sey son zamanlarda saygıyi da kaybeder olduk benim de 1 yaşında oğlum var cinsellik desem evlendiğimizden beri sorun ne ayda biri 2 ayda bir oldugunu bilirim ki suan o kadar zaman olduki emin ol ne zaman hatirlamıyorum bile.. içimde bir şeyler öldü artık can çekişiyor gibiyim. Bazen nefret ediyorum ondan hareketlerime davranışlarıma o kadar yansıyor ki onda da aynı şekilde. çok üzülüyorum bir çok evliliği görup imreniyorum biz ev arkadası bile sıfatinı aştık artık bazen iki düşman gibiyiz ve ben çok yoruldum. Bir çaresini bulan varsa anlatsın

Karakterinde yok demekki bazi seyler, odunumsu yani..
Cinsellige gelince problem var bunu oturup konustunuzmu ?

Isi agirsa yoruluyorsa uyuklamasi normalde, ayda 1 cinsellik cikss..
Bir kaç kez dedim ima ederek ama şaka ile karışık ciddi ciddi değil tabiki. Oda birsey dememişti.
Ciddi nasıl denirki bu bilemiyorum

Yani aynı evin içinde 1 saat sizi görmeyip merak etmemesi bana da anormal geldi.

Ben değil eşimi, evimin kedisini görmesem merak ederim.

Bu doğal bir duygudur. Merak etmem gerektiği için değil. Gerçekten merak ederim.

Eşiniz çok meraksız. .

Yani eşinizin sorunu ilgisizlik değil bence. Vurdumduymazlik.

Bir odada kalp krizi geçirseniz haberi bile olmayacak.

Çok çok tuhaf geldi bana.

Oturun sıkıntılarınızı güzel bir dille eşinize de anlatın. Eğer sizi seviyor ve değer veriyorsa sizi anlayıp, bazı şeyleri düzeltmeye çalışacaktır. Neticede hepimiz insanız yorgunlukla beraber farkında olmadan bu düzene alışmış olabilir.

Eğer ki kızıp, agresifleşip kavga boyutuna geçerse bilinki sevgisi bitmiş.

Bir kaç kez dedim ima ederek ama şaka ile karışık ciddi ciddi değil tabiki. Oda birsey dememişti.

Sakayla karisik olmaz.
Sizinde istek ve arzulariniz var, niye bu durumu oteleyerek ustunu kapatiyosunuz.

Alin karsiniza, hayatim son zamanlarda bana karsi cok uzaksin, bir problemmi var vs. Diyerek konusun.
Askum, kocacim, bortu bocegim ama ben seni ozluyorum diyede tuy dikin konusmaya.

Hayır bütün evlilikler böyle değil..

Sakayla karisik olmaz.
Sizinde istek ve arzulariniz var, niye bu durumu oteleyerek ustunu kapatiyosunuz.

Alin karsiniza, hayatim son zamanlarda bana karsi cok uzaksin, bir problemmi var vs. Diyerek konusun.
Askum, kocacim, bortu bocegim ama ben seni ozluyorum diyede tuy dikin konusmaya.

Yani aynı evin içinde 1 saat sizi görmeyip merak etmemesi bana da anormal geldi.

Ben değil eşimi, evimin kedisini görmesem merak ederim.

Bu doğal bir duygudur. Merak etmem gerektiği için değil. Gerçekten merak ederim.

Eşiniz çok meraksız. .

Yani eşinizin sorunu ilgisizlik değil bence. Vurdumduymazlik.

Bir odada kalp krizi geçirseniz haberi bile olmayacak.

Çok çok tuhaf geldi bana.
Kesinlikle haberi olmaz :(
Yani bazen uyuyakalmıştir çocuğun yanında diye düşünerek yanıma gelmesini bekliyorum. Uyumayayım biraz zaman geçirelim diye bir arzusu olsun istiyorum ama o tam tersi

Benzer bir hayatım var.
Tek çocukla acayip kafama takar, hatta üzülürdüm.
İkinci çocuktan sonra gözüm görmediği iyi oluyor:)
Elbette normal değil hiçbiri, olmaması gerekiyor.
Böyle adamları duvara vurasım var cidden.
Ama yapacak bir şey yok, ha güdeceksiniz ya gideceksiniz.
Düzelmezler çünkü.

Biraz fıtrat sanki. Benim eşim de uyurken sarilmaz mesela. Mümkün değil yani. Uyuyamaz ki. Koltukta dipdibe oturup sarılıp film de izlemeyiz. Ben kabul ettim bu huylarını. Ama devamlı seslenir. Salondan çıkayım hemen seslenir nerdesin diye. Yanıma gelir espri yapar falan. Güzel yönleri olumsuz yönlerini kapatıyor işte. Eşinizin sevdiğiniz hiçbir güzel huyu yok mu mesela?

Ona çok güveniyorum ama İlerde yapmaz asla yapmaz demiyorum. Ama şuan böyle birsey olmadığına eminim
Ozman sevgisi bitmiş seni üzmek istemem ama böyle bi evlilik ne duydum ne gordum ben eşimle 3senedir ayrı yatiyorum çocuklarımdan dolayi hergun beraber olmak isteyen biri sizde cinsellikte yok gibi bise :110:

Biraz fıtrat sanki. Benim eşim de uyurken sarilmaz mesela. Mümkün değil yani. Uyuyamaz ki. Koltukta dipdibe oturup sarılıp film de izlemeyiz. Ben kabul ettim bu huylarını. Ama devamlı seslenir. Salondan çıkayım hemen seslenir nerdesin diye. Yanıma gelir espri yapar falan. Güzel yönleri olumsuz yönlerini kapatıyor işte. Eşinizin sevdiğiniz hiçbir güzel huyu yok mu mesela?
Var tabi evin ihtiyaçlarına ve çocuğuna karşı ilgilidir zekidir ve kariyeri iyidir. Birbirimize saygılıyızdir ama ilgisiz işte.
Bazen telefonda arkadaşıyla konuşuyor içimden diyordumki benimle bu kadar muhabbet etmiyor

Sakayla karisik olmaz.

Bunu önceden konuşmustum bir kaç kere beni tanıyor ve bu duruma kızdığımı bazen davranışlarimdan farkediyor.
Ama yinede aynı bir ders vermem gerektiğini düşünüyorum artık

Ozman sevgisi bitmiş seni üzmek istemem ama böyle bi evlilik ne duydum ne gordum ben eşimle 3senedir ayrı yatiyorum çocuklarımdan dolayi hergun beraber olmak isteyen biri sizde cinsellikte yok gibi bise :110:
Ayda bir ve daha 30 yaşındayız. Benim kişisel bakımım ve güzelliğimle fizigimle ilgili hiçbir sıkıntım yok her girdiğim ortamda övülen biriyim. Bu tamamen bana karşı ilgisizliği ile alakalı. Yorgun oluyor işten geldiğinde bazen uyuyakaliyor uyandırmiyorum yemeğe kadar dinlensin diye. Ama uyanıncada aynı modda oluyor

Back
X