• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz koca. Yardım!

Var tabi evin ihtiyaçlarına ve çocuğuna karşı ilgilidir zekidir ve kariyeri iyidir. Birbirimize saygılıyızdir ama ilgisiz işte.
Bazen telefonda arkadaşıyla konuşuyor içimden diyordumki benimle bu kadar muhabbet etmiyor
Bence bunu içinizden değil doğrudan eşinize söyleyin.

Merhaba Arkadaşlar.. 5 yıllık evliyim ben ve eşim 30 yaşındayız ve 3 yaşında bir kızımız var. Sorunum şu eşim çok ilgisiz bir insan. Yani beni aldatmadığına eminim ama kendi karakterinden dolayı mı işine mi öyle geliyor bilmiyorum iş yerinde ya da herhangi bir konuyla ilgili çok konuşmaz yani Bi sarılmak öpmek ya da gönül hoşnut etmek gibi özellikleri 10 üzerinden degerlendirirsem 2 falan. Bana karşı sanki ilgisiz.
Örneğin aksam eve geldik ben 1 saat çocuğun odasında onu uyutmaya çalıştım odaya geldim oda uzanmış telefondan haberlere bakıyordu sonra mutfağa gittim neredeyse 1 saat sonra odaya geldim uyumak üzereydi. Bunun gibi şeyler ama bu durum genelde böyle.
Normali mi bu evliliğin bilmiyorum ama bazen hatta çoğu zaman sanki aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz aramızda heyecan çok nadir oluyor. Arkadaşım gibi olması beni sinir ediyor. Cinsellik hayatımız ise bana göre berbat. Ayda bir bazen 2. Mesela bir hafta oldu ki bence bir hafta da uzun bir süre ama bana yaklaşmasını beklerdim sanki duvar. Yani ayda birden çok olması gerekiyorsa benim yaklaşmam lazım ama artık bunuda yapmak istemiyorum çünkü bu isteğin genelde karşılıklı cereyan etmesi gerekir. Ben ondan böyle bir arzu bekliyorum. Ama o genelde uyuyakalıyor ya da uykusu oluyor.
Bazen çocuğu uyutmaya gidiyorum ya da başka bir isim oluyor 1bucuk iki saat yanına gitmediğim oluyor. Fakat eşim demiyorki hanımım nerde Bi merak edip yanıma gelmiyor.
Sizinde evlilikleriniz böyle mi artık çok canım sıkıldı bu durumdan. Aynı evi aynı yatağı paylaşan arasında elektrik olmayan iki insan ev arkadaşı haline döndük seviyorum ilgi bekliyorum sarılsın gözlerime baksin benimle zaman gecirmek için can atsın istiyorum.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum :KK43:
Böyle yaptığı için ondan soğuduğumu hissediyorum ve ona öfke duyuyorum.
Çocuktan sonra normal diyenler olmuş kesinlikle normal değil. Oturup açık açık konuşmanız gereken bir konu. Cinsellik ayda bir olması kabul edilebilir birşey değil. Ben psikoloğa gittiğim dönemde bana haftada en az bir kez birlikte olmanız lazım ortam oluşturun olmuyorsa bir problem var demektir demişti. Ya eşiniz başta ısrar etti siz çocuktan dolayı yüz velrmediniz o da vazgeçti ya sizi aldatıyor ki aldatmadıgına nasıl emin oluyorsunuz anlamiş değilim ya da son seçenek eşinizde cinsel anlamda bir sorun var. Bunun yanında 2 saat odadan cıkmamanız ve sizi merak edip bakmaya gelmemesi de büyük bir sorun olduğunu gösteriyor bence. Duymak istedikleriniz bunlar mı bilmiyorum ama evliliğinizde çok ciddi sorunlar var. İşi ciddiye almak için illa ortada dayak aldatma vs olması gerekmiyor ki bence susmak da bir psikolojik şiddettir. Tek yapmanız gereken açık açık konuşmak. Sorun yok dese bile bir uzmanla görüşün derim.

Siz neden kendinizi ev işlerine ve çocuk bakımına adadınız ki? Neden her işi siz yapıyorsunuz.?

Neden eşinizle konuşmayı denemiyorsunuz sonuçta sizin hayat arkadaşınız yeri gelivek beraber ağlayıp kahakaha atıcaksınız aynı evde iki arkadaş gibi çok zor

Back
X