İlgisiz koca :/

Eşine biraz zaman tanı.İnan evlilikler bebekle birlikte bambaşka bir hal alıyor.Biraz zaman geçsin ,esin 3 kişilik yuvasına alissin o da eskisi gibi davranicaktir sana

Tv mi acıyor alın kumandayı kapatın konusalım biraz günğn naısl gecti diyin
Telefonlamı oynuyor telefondan yan odadan arayın kocam seni cok özledim keske burda olsan diye geyik yapın
Mecbur gözüne gözüne kendinizi sokacaksınız
Erkek lohusası olmus

Bence bu kadar yapışmak can sıkar

Bende severim ama maalesef gerçi evlendiğimde de öyleydi güzel iltifat faln yok yani nişanlıyken şiir yazmalar falan evlenince tık yok

Ay bu konuyu sanki ben açtım aynı şeyleri yaşıyoruz.
Benimkide ilgisiz

Ne yapsam aynı.
Filmde yatarken sarılan çift gördüm bende böyle sarılarak uyumak istiyorum dedim
Onların çocuğu yok dedi adam bana.

Çocuktan dolayı teması kesti diye düşünüyorum.
Yalakalik yapıyorum yilisiyorum uzak tutuyor.
Sınırlı tiplere giriyor

Bende anlamadım.
Işleri benimknnunde bu aralar kötü.

Doğumdan önce nasıldı onu da yazaydın ona göre yorum yapardık :işsiz:

Doğumdan önce nasıldı onu da yazaydın ona göre yorum yapardık :işsiz:
Doğumdan öncede öylede ahım şahım değildi ama bu kadar değildi. Sarılıyorum uzak oynuyor. Geçen beli ağrıdığı için salonda yattı bende kızımı yanıma aldım. Biz uyanmaya o da uyanmış yanımıza geldi. Bende kızım öperek gülerek uyandırıyordum. Kızım annen beni Bi kere böyle uyandırmadı diye trip attı. Bende yapınca sanki düzgün karşılık veriyorsun dedim :KK35:

Ay bu konuyu sanki ben açtım aynı şeyleri yaşıyoruz.
Benimkide ilgisiz

Ne yapsam aynı.
Filmde yatarken sarılan çift gördüm bende böyle sarılarak uyumak istiyorum dedim
Onların çocuğu yok dedi adam bana.

Çocuktan dolayı teması kesti diye düşünüyorum.
Yalakalik yapıyorum yilisiyorum uzak tutuyor.
Sınırlı tiplere giriyor

Bende anlamadım.
Işleri benimknnunde bu aralar kötü.
Allah yardımcımız olsn valla

Daha önce de yazdım yine diyorum hiçbir erkek yıllarca evli kaldığı her halini gördüğü kadına aşık kalmaz. Kendinizi kandırmayın

Benim esim su an cok ilgili ama butun kadinlarin soyledigi ve kk da gordugum dogumdan sonra kocanin ilgisizligi bende bunu merak ediyorum dogumdan sonra acaba nasil oluruz diye. Elbette ki odak noktasi cocuk olacak ama esin ilgisi tamamen bitiyor mu bende bunu cok merak ediyorum.
Hayır tatlım merak etme hepsi aynı değil. Benim eşim gayet dikkatli üstelik ben bunalımda olduğum için daha çok ilgili. Lohusa olduğum için.

Hayır tatlım merak etme hepsi aynı değil. Benim eşim gayet dikkatli üstelik ben bunalımda olduğum için daha çok ilgili. Lohusa olduğum için.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bende degisecegine cok ihtimal vermiyorum ama insan yazilanlari gorunce acaba mi diye de dusunmeden edemiyor.

bu konuları görünce çocuk yapmama düşüncem iyice depreşiyor. insan tırsıyor doğrusu.

Back
X