Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

zeycen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2007
57
1
86
43
İstanbul
ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu aralar iştir okuldur derken haftada bir kez görüşmeye başladık o görüşmediğimiz zamanlar arayıp halimi hatrımı soruyor ama bu mekanikleşmiş gibi geliyor bana.napim kızlar akıl verin gidip dökim mi içimi nedimm nerelere gidimsenağlama

canım ilişkilerde herzaman aynı ilgiyi bulamıyoruz maalesef bu evliliktede böyle eşimle çıkarken 7 saat telefonda görüşürdük..nişanlanınca arayıp bişey lazımmı diyo maalesef iş hayatı aşk hayatını olumsuz etkiliyo düzelir derim üzme canını

öyle mi diyosun off bilmiyorum yaa 3.5 aydır birlikteyiz biraz erken oldu sanki bu monotonlaşma normal karşılamak istemiyorum sonra sesim çıkmıyo diye istediği gibi at koşturcak zaman ayırmalı

Hem okulu var aynı zamandada iş diyosun..Sencede hayatında baya yogunluk yokmu???

Hem şuan sınavları başlamıştır ondanda kaynaklanıyor olabilir...Biraz bırak zamana...

Canim Herzaman Ayni Tempoda Olmazki Ben Aşkimda Yoğuluk Yada Değişik Nedenlerle 1 Ay Hiç Bir Araya Gelemediğimizi Bilirim Ama Bazen Telefonda Konuşmak Sesini Duymak Bile Beni Mutlu Ediyor Sakin Kopariz Birbirimizden Diye Düşünme
Herşey yoluna girecektirrra.s

öyle mi diyosun off bilmiyorum yaa 3.5 aydır birlikteyiz biraz erken oldu sanki bu monotonlaşma normal karşılamak istemiyorum sonra sesim çıkmıyo diye istediği gibi at koşturcak zaman ayırmalı

meraketme bak bide okulu varmış biraz sen yanında olmayı dene eminim düzelicektir..üzme o tatlı canınıyerimseniben

öylede kızlar dün biraz tartıştık bu konuda çok sinirlendim trip yapıyosun diyo bana.dayanamadım yarın bu konuyu konuşalım dedim işim var dedi neymiş efenim kuzenleriyle buluşcakmışş gelde delirmee

hımmm şimdi düşündümde böyle birşeyi bende hazetmezdimm...
bence iyi düşün derim böyle şeyler gerçektende sinir bozucu nazını çekemiyosa ilerdede çekmez eğerki ilişkinizi ileriye taşımayı düşünüyorsanız bu benim için problem sayılır...ilgisiz bir ilişki bayanı çökertiyo..inşallah mutlu olursun:teselli:
bu arada fazla takma derim;
üzerine gittikçe kaçıyo bu erkekler çünküyerimseniben

oy oy senağlamasenağlama aynen benim sevgili hep bahane hep bahen bende 5 aydır birlikteyim çok ilgisizleşti bana karşı tamam her zaman aynı şiddetle gitmeyebilir ama 3,5 ayda çok erken değilmi

demi jessi 3.5 ay yaa sanada üzüldüm bak şimdi ya ne kütük oluyor bu erkek milleti birde kızlara çok detaycı derler abicim sokuyo adamlar gözümüze gözümüze olayı patlayıncada trip

yanlız degilsiniz kızlar bende varım ilgisiz sevgivgiliden yakınan(daha dogrusu vardım bitti malesef benim ilişkim)
aynen canım bende hem çalışıyorum;hemde okul var yakında sınavlarda başlıycaktı kii bizz birbirimizden iyice kopmuştuk ben aramasam aramıyodu...
aklına bile geldigim yoktu gün içinde arasın diyodum aramıyodu ama okulda görüşüyoduk...
dayanamadım bitirdim...benimkide yeniydi 4,5 ay gibi... ama yürümedi...
ama hala aklım ondaa

off bende düşünüyorum bitirmeyi ama süründürmek lazım az biraz güldenn ama aklımda karışık yaa bir karar versem en alasını yapıcam ama

valla ne yalan söleyimm bitircee pişmann oldumm ama geridee dönemedimm sen biraz daha sabret bakalım canım ne olcakk...

arkadaşım ne olur üzülme o seni sevmediğinden dolayı ilgisiz değildir , hem iş hem okul çok yoruluyordur o yüzden sabret ...benim sevgilim çalışıyor ve kpssye hazırlanıyor yoruluyor ben ise üniv.son sınıftayım ve benim de sınavlarım var ikimiz de birbirimize anlayış gösteriyoruz -göstermek zorundayız çünkü birbirimizi çok seviyoruz-.
Bence kenidini daha fazla üzme arkadaşım

saol canım ama napim kafama takıyorum evi işime çok yakın insan 2 dakka uğramaz mı

saol canım ama napim kafama takıyorum evi işime çok yakın insan 2 dakka uğramaz mı

bak o konuda haklısın o zaman sana iki seçenek sunuyorum 1.biraz bekle arama ya da günde 10 defa arıyorsan 2 ye düşür mesela ( merak etsin), 2.ise eğer işe yarayacaksa onun yanına sen git ve sinirlenmeden sakin bi şekilde konuş tatlım

yok çok sık aramıyorum ben onu gül ama o eski ilgisi kaybolubna insan ister istemez bişeylere yoruyor geçmişte de yaşamıştım böyle bişey sonrada yemiştim boynuzu o yüzden takıyorum sanırım gidip konuşcam açık açık

Aslında soruyu ilgili sevgilisi olan var mı diye değiştirmek lazım:çok üzgünüm:
Hiçbirimizinki ilgili değil galiba..
Hayatımda ne olup bittiği onu hiç ilgilendirmiyo, tek sorduğu napıyosun,naaptın bugün..
Hiç "ya şöle şöle bişe vardı ne oldu?" dediği olmuyo çünkü bugün anlattığımı yarın unutuyo. Hatta unutmak için yarını beklemiyo bile:çok üzgünüm:
3 gün konuşmasak kaç gün konuşmadığımızın farkında bile olmuyo..
O böyle davrana davrana benide kendine benzetti. Artık bende umursamıyorum,ilgilenmiyosum,istesemde ilgilenemiyorum zaten.
6,5 yıldır birlikteyiz,ömrünü bitirmiş evli çiftler gibiyiz..
Boşanmamız yakındıryerimseniben

ayy inanmıyorum ya 6.5 yıl mı benimki daha şimdiden bunları yapmaya başlıyosaa ooo işimiz var valla ya ilgilenmeyincede oda üstünde durmıycak azıcık çimdiklemek heyy ben burdayım demek lazım valla kızlar iyi ki atmışım tribi he hemen ertesi gün aradı buluşamadığımız için msn de konuştuk baktım kimseyle yazşımıyo yazışsada akrabası olduğunu söylüyo şimdi yollıycam aşkım falan diyo bende tabi hiç oralı olmuyorum sorun deil falan gibisinden başkalarıyla yazışıyorum tabi oda bunu kameradan görüyor eheheeh yaşasın kötülük

al benden de o kadar.benimkide ilgisiz.neden aramadın die sorduğumda ,işlerinin yoğunluğundan bahsediyor bana..ben aramadıysam sen arasaydın diyor.3 gündür aramıyor.haa bu sabah 8 de aramış onuda duymadım.halada aramadı bende aramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…