Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

off yapma gülüm yaaa(((

Yaptım canım yeter belinay
tmm işsiz anladık erkek kolay değil dedik bunalımda dedik ama nereye kadar
bende insanım ben ondan bişi istemedimki, maddi olarak hiç birşey istemedim
istediğim manevi şeylerdi ama zor geliyo demekki nereye kadar anlayış gösterim
bugün yazmış ben dşardayım 7-8 gibi gelirim bu kadarmı yani
nereye gidiyon ne işin çıktıda gidiyosun açıklama yapmak yok
seni çok seviyom cart curt özledm görüşelim haber bekliyorum
bu sorumsuzluktur sürekli seviyorum cümleleri kurmak sürekli görüşmek istemek
onun ilgi anlayışı bu bunları yapıyorum ben çok ilgili insanım
sadece bunlar değil tabi :dilcikar:
bana karşı ilgisiz sorumsuz düşüncesiz olduğunu düşünüyorum artık herşeyinden bir anlam çıkartıyorum benneyaptımki

nediki canım ilişkiyi yaşayan sensin ve nelerin ağır gelip kaldıramadığını beklentirlerinin yapılmamasını yaşayan sensin.. bence adam akıllı karşına al konuş ama sonkez konuş ciddi boyutta.. cevapları seni tatmin etmesse işte ozaman kararını uygula derim ben.....

kaç kere konuştum yeter keyfi bilir artık ben çekemiyorum artık
oda artık beni çekemez çünkü bu şekilde mutlu olamıyoruz ben lafımı esirgemiyorum
söylüyorum pat diye sonra tartışıyoruz dolayısıyla onunda gözünde ben
sürekli söylenen kızan suratı asık hatunum çıkış yolu kendisinde ama farkında değil
belki varır bundan sonra varmazsada zaten biten biter

üzüldm adına sevgi kelebeği (
umarım hayırlısı olur....
isteklerini tartışma anında değilde,aranız iyiyken söylesen?
tartışma anında genelde çok söylenen bağırp çağıran gibi gözüküyoruz ama bunu anlamıyo erkekler....
aslında o an biz hatalarını anlamaları için çabalıyoruz ki bişeleri düzeltsinler....

iyiykende söyledm adam akıllı konuştum
söz diyo hatalıym evet diyo sayıyo kendine ben ne yapmışım diyo
ama değişen bişi olmuyo
okusada ne olcaksa olsa artık kötükedihüso

sevgilin hala bi ilişki sorumluluğunu taşımayı öğrenememiş anlaşılan canm....
çünkü ilşki de belli kurallar vardr...kural demiyimde olması gerekenler diyiyim.....bi yere gidince neden gittiğini söylemesi gerek(bence),ki sevgilin sadece çıkıyorum diye haber vermiş....
belki de ilgi istedigi için yapıyodur....yani senin sormanı istiyodur....nere gidiyosun hyatım,kimlerle olcaksın vs vs
benim sevgilim de bunu yapıyodu çünkü,neden böyle yapıyosun dedigimde,benm dememi bekleme sen sor ilgilen diyodu....
şuan kızgınsın biliyorum canm ama eger ilişkinde ileriyi görüyosan sevgilie akşam bagrıp çagırma,daha da kötü olur çünkü....haksız olsa bile kendisine bagrılmasından hoşlanmıyolar malesef ((
ama eger herşey bitti artık ben için diyosan bilemiycm cnm......yinede iyice düşün derim.....
ya bu deveyi gütmeli,yada bu diyardan gitmeli gibi bi laf vardı.....aynı hesap işte :))))))

ben mailimde bağırıp çağırdm söylencekleri söyledm zaten
ama hala okumadı ya oku dedğim halde okumadı
bütün fedakarlığı benden bekliyo hep ben hep ben yeter güdemiyorum artık o deveyi
sevgimi kullanıyo artık :çok üzgünüm:

bu bişey mi sen bide evlenince gör erkekler gerçekte nasılmış.bence hiç çıktığın sevgilin gibi olmuyor.

bizimkde son zamanlar ilgiszde aramalar gunde 1 e düştü sonra baktım eskisi gibi degil işler yogun bilmem ne bahaneler bence bende çalışan biriyim insan isterse fırsat bulur aramak isterse arar cdden gerçekten seviosa bahanelere gerek yok fazla bide ben aramayınca sen nie aramıosun beni der iyice delleniorum ben bitti ama ilşkimiz saçma saçma hareketler

sorunlarıyla ilgilenen hep biz oluoruz bi alttan alıoruz ben çok sinirli biriyim o an kıymaet kopartıorum 5 dak sonra üzülüorum haksıda olsa cidden sert tepkiler verdim sonrada kızıorum kendime ama nereye kadar anlayışlı olunur bi ara ayrıldık karşılaştık bi yerde baktım nasıl ms atıo o ortamda olmamda rahatsız oldu hep kendileinin dedigi olsun geldi masaa oturuk konuşuoz bana diok neden köt gunumde yanımda olmuosun dedimki yterince yanında oldum baktım sustu hep istiolar hep bzden istiolar ilişkim bitti sonunda hemde onun yuzunden yalancı yaa bu erkekler

Hahayt kaydirigubbakcemile2
ilgisizlik sıkıcılıktan başka bişey değil ne uğraşcam ya o yoluna ben yoluma şakkıdı
zaten ilgisizse bana değer verdiğini beni sevdiğini nasıl hissedebilirim ki?
yemem ömrümü boşuna kötükedihüso

benimki de ilgisizdi çok hemde.7 ay çektim ilgisizliğini.ayrılıyoduk barışıyoduk sürekli.birimiz aramasak diğerimiz arıyoduk.2ay ayrı kalıp barıştık.herşey düzelecek diye gönlümü etti.sonuç:düzelen bişeyolmadıveterkettim tekrar.veeee şimdi o başkasının.senağlama çok pişmanım.keşke anlayış gösterseydim.sevgisinden hiç şüphem olmamıştı.ama çok ama çok ilgisizdi.ayda bi görüşüyoduk.o derece.ama katlan derim.üstüne düşme.idare et bi süre.benim gibi dırdır yapma.hayatından bezdirmiştim çocuğu.çok özledim yaaa.başkası olmasa arar yalvarırdım bile.ama başkasını sevdiğini söyledi.bu durumua düşmemek için zamanında gerekeni yapın.başkasını sevdiğini söylediğinde eliniz kolunuz bağlanıyor.artık yalvarsanız da gelmeyecek bunu bilip pişman oluyosunuz.ben hayatta yalvarmam diyen ben başkası olduğunu öğrendiğimde naptım ben dedim.artık hiçbişi yapamıyorum ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…