Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

bende bu baslıgı gorunce kendıme ders cıkarırım dıye gırdım benı topa tutabılırsınız belkı kızlar:tomato:
ama bende nısanlımın asırı ılgısınden bunaldıgım zamanlar oluyo kendısınede soyluyorum sıkılıyorum dıye oda dıyo boyle ılgılı erkegı mumla arayan ne kızlar var sen kıymetımı bılmıyon dıyo ya gercektende oyleymıs
ama kızlar bu ılgı meselesınıde dengede tutmak lazım asırısıda azıda zarar verıyo ılıskıye
4yıl oldu nısanlandık askere gıttı hergun perıyodık olarak bakan varmı konusan varmı sorun varmı uzen varmı ne gıydın cok guzel olmusun gene felan dıye sorular sormaya hıc bıkmadı hatta askım benım ılgısızlıgımden sıkayetcı:bbo:
ama o fırsat vermıyokı ozlememe bıle zaman tanımıyokı bende dıyom askım bızımde herkes gıbı normal bı ılıskımız olsun bak bukadar sene artık bukadar merak olması normal degıl ben boyleyım senı merak etmeden yasayamam dıyo ben nekadar nankormusum halbukı-tatlicadiarzu-
bence ılgı bekleyen hanımlar kendınızı gerıye cekın ulasılmaz oldugnuzu hıssettırın sızı kaybetme korkusu olsun ıclerınde cantada keklık bılmesınler sızı:jeyyar:
sevı kelegı bence sende halıne sukret kuzum bu ılgının fazlasını ıstersende ınan bugunlerını coook ararsın benden soylemesısengözlerimebaksanab

aynı ben,aynı benim sevgilim,aynı bizim ilişki,aynı benim söylemek istediklerim..yalnız değilmişim:sm_cool:

arkdaşım haftada bikere gördügüne şükret ya uzakta olanlar napsın benim sevgilimde şuan asker ama ne farkedeer askere gitmeden öncede uzakta oturuo ayrı yerlerdeyiz ama sevdigim için sabrediorum yapcak bişe yok çok ilgi bekleme herkesin kendine göre derdi ailesi sıkıntısı oluo geçer yani bazen böle zamanlar oluo her ilişkide oluo sıkma canını eger hep öle olursa kırarsa seni bi sorunmu var diye sorarsın...

Bende aynı dertten muzdaribim arkadaşlar.Şu an nişanlıyım.4 yıldır birlekteyiz.3 aydırda nişanlıyız.Önceden herşey çok güzeldi.Şimdi hiç bana vakit ayırmıyor.Hep işi var.Halbuki yalan.Kendi işleri olduğundan bütün gün dışarda gezip tozuyor.Bazen günlerce aramıyor.Niye aramıyosun dediğimde bana güveniyormuş ondan.Ne saçma insan sevdiğinin sesini duymak istemezmi.Okadar pişmanımki nişanlandığıma keşke hiç kabul etmeseydim diyorum.Sırf ona inanıp ingiltereden hayatımın fırsatını bırakıp geldim.Hep pişmanlıklar ama hiçbir faydası yok.Oyüzden çok iyi düşün arkadaşım.Daha çok yeni sayılır.Şimdiden neden böyle oldu.Anlam veremedim ben açıkçası.Keşke dememek için sonradan iyi düşün arkadaşım.

gamze nişanlısın daha ve "keşke nişanlanmasaydım" diyorsun daha geç değilki sorunların varsa evlenmeden önce hallet bence. "keşke evlenmeseydim "diyeceğine...
sevgilim bana "ben önceki ilişkilerimde 1 hafta aramadığım olurdu seninle hergün konuşyoruz" dediğinde
"istersen iki gün arama bidaha arasanda açmam" diyorum.
belki ben büyütüyorum o kadar vahim bi durumum yok ama "ya ilerde dahada kötüye giderse" diye korkuyorum

kızlar ben napıcam biri yardım etsin lütfen bugün soğuk davranmayıda denedim zaten hiç yanıma gelmiyo arada bi bakıyo bazen o kadar...bugün o baktığında bakmadım falan ama hala aynı hatta bu defa oda bakmamaya başladı ayrılmakta istemiyo...sizce amacı ne neden böyle davranıyor??sevmiyorsa neden ayrılmıyo...??

canım ya neden kafanı bukadar düşüncelerle yoruosun burdaki arkdaşlar sadece bişeyler önerebilir veya yaşadıklarından örnekler verebilirler.sen bence sevgili al karşına deki eger böyle davranmaya devam edeceksen bi süre zaman verelim birbirimize bensenden çok ilgi beklemiorum ama degişik davranıosun vs şeyler diyebilirsin korkma sakın!!
sevmiosa anlarsınki kolay vazgeçer seviosada hemn degişir ayy aşkım farkında degilim falan fıstık tm canım üzme kendini knş bitsin olay!!

bence seninkinin kafası karışık sanırım sen konusunda..
ya ne biliyim bi öyle bi böyle olmamalı insan..
madem o net değil sen net ol bence..
çık karşısına ve bu şekilde davranmasının seni rahatsız ettiğini söyle,,ya böyle davranma ya da yürütemeyeceğim de..
yani bu benim fikrim bol şans cnm

kımı zamann bende yaşıyorum bölee seyler ılgısızlık felan ama bır an oluyor hersey guzel oluyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tmm kızlar dediklerinizi denicem gidip konuşcam yarın çok saolun...inşallah bu defa anlarım neden böyle davrandığını.

kızlar bende ilgisizlikten muzdaribim maalesef.(biz 4 . yılımıza girdik ilk ikiyıl süperdi ama şimdi beyefendi öğrenci olduğu için uyuyo bende çalşyrm akşama kadar sap gibi onun aramasını bekliyorum akşamda özürler cnmlar cicimler söz verdi çok uyumucam die 1 hafta ancak sözünü tuttu aradı ilgi gösterdi 2 gündür yine aynı. ayrılmak istiyorum izin vermiyo söz düzelçem diyo sürekli bıktım ama ya valla bu ne biçim uyku doğal olarak aldatılmaktan şüpheliniyorum yeminlerde edio o istanbul ben izmir ne düşünebilirm başka kızlar yorum lütfenn[/COLOR][/COLOR]

canım seni çok iyi anlıyorum. kendimden örnek vereyim 5 yıldır bir birlikteliğim var ve artık pek çok şey monotonlaşmış durumda ister istemez. her telefon konuşmamız ''genellikle'' naber hayatım napıyorsun okul nasıldı, şimdi ne yapacaksın tamam tatlım sonra yine ararım öptüm -- şeklinde. gayet normal! abi 5 yıl bu boru değil ki -- ! diyor insan :/ her telefon konuşmamızda, her buluşmamızda eskiden olduğu gibi bol bol alternatifimiz olmuoyr. ayakkabı numarasından, en sevdiği yemeğin sosunun ne olduğuna kadar her haltı biliyoruz yani, gitmediğimiz gezmediğimiz yer de kalmadı :) ilgisizlik denmez buna yani onu diyeceğim.. bir yerden sonra her şeyin rolantide gitmesi Allahın emri bence (; ne kadarlık bir ilişki olduğunuzu bilmiyorum ama biz böyleyiz yani..

buluşcaktık biz cumartesi günü ama şimdi işi varmış ben msn e girince hemen çıkıyo ve hiç delam sabah yok bakmıyo bile görünce yolunu değiştiriyo sizce ben ayrılmalımıyım ama çok seviyorum konuştumda bu konuyu sevmiyormusun dedim ama seviyorum diyo...ne yapayım ben şimdi sizce nolur yardım edin!!

valla ister istemez iş güç hayat şartları bazen görüşmek zorlaşıyor...bence fazla üstüne düşşme...düzelir..

bizmde mayısta 2 yıl olucak ama başlardaki gibi deil yine cokk sewiyorum sewgim hiç azalmadi ama ben cok uzuluyorum hem aglamaya basladim kawgalarda

vallahi 5 yıllık bir ilişkim var. elbetteki ilk başlardaki gibi olmuyor... fakat nedense bizde biraz tersi ilgi ve alakası çok değişti farklılaştı yani artık daha çok düşünür daha çok tedirgin olmaya başladı..hastaysam hemen neyiim olduğunu sorar ve gerekli ilaç isimleri verir yada annesine sorup büyüklerimizin evde yaptığı şeyleri söyler tarfi eder yada annem isiter ona tarif eder ( :) annem bile çoğu azmaan şaşırıır)banyoya gireceği zaman msj atarr aşkım duşa giriyorum mesaj atarsan cevap veremessem bilgin olsun der, eğer haftasonu pazar günüyse evde dinlenir c.tesileri buluşuruz pazar günüyse dinlenme günü olur ve eğer uyicaksa aşkım ben uyuyorum telefonum sesi kısık eğer acil bişi olursa evden ulaş der.. sabahları günaydın mesajlarım eksik olmaz gün içinde sürekli mesajlaşırız (cep aile kullandığımız için mesaj sınırsız) akşamları işten çıkıca çıktım die mesaj atar evdeyim der ve yemeğe oturuyorum der yatmadan öncede uyuyalım hadi aşkım der.. yani ALLAHA şükür ilgisiz bir sevgilim yok aksine ilk başlardakinden çok daha fazla ilgilenir oldu çok daha farklı oldu sanrıım bizimkisi biraz ters bi birliktelik :)))

benimki memati gibi piskopatın teki kaydirigubbakcemile3
ama sefiyom ben sefkilimi:asigim:
öyle çocuk gibi avutulmayı pohpohlanmayı sevmeyen birisi olaraktan mutluyum ben sevdümle

yok asla öle bir oyun yapmam :1no2:
zaten bugün yapacağımı yaptım
ipler koptu bugün bende
akşama ya kızılca kıyamet kopucak yada kopucak
çekemiycem artık sorunlarını
sornlarım var anlayış anlayış bir yere kadar yasakkelime
keyfi bilir sorumsuzca giden bir ilişkide yerim yok benim:dilcikar:
böylede üzülüyorum ayrılıncada üzülürüm değişen birşey olmaz bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…